ee3633ce8fcf9e49cec9398e5e34f456 - Избор на косене: как да се избегнат грешки и да развалят настроението?
стил

Избор на косене: как да се избегнат грешки и да развалят настроението?

Добре подбрани прическа може не само да направите лицето си по-млади и са изрично, но и ще ви сексуалност. И ако, освен това, да изберете подходящия за вашия цвят на окото, много хора не ще, гаранция.

ee3633ce8fcf9e49cec9398e5e34f456 - Избор на косене: как да се избегнат грешки и да развалят настроението?

Може би всички жени обичат да пазаруват, внимателно избора и продумывая гардероб, създаването на образи, в състояние да подчертае индивидуалността и женствеността. Въпреки, че това не е стил на обличане, мисля, рядка. Въпреки това, това е вярно. Най-важното, за да изглеждат ухоженно и правилна прическа. Като правим това, което салони за красота и фризьорски салони работят в специален режим само преди празниците. Както трябва да изглежда красива всеки ден. Ще се съгласите, не е толкова необходимо, когато имате добре поддържана коса и правилно подбрани прическа. Но как да се справим с тази задача?Прическа играе огромна роля, и от правилността на избора си зависи изцяло от появата на една жена. Понякога, попадащи модни тенденции, вие можете да „глупак“ бе отличена не само проблемните косата си, но няколко години като анти-бонус. Защото този избор трябва да бъде индивидуално и се основава на характеристиките на външния си вид и структурата на косата. Затова, преди да изберете прическа, трябва всичко да се обмисли и прецени. И за основните принципи и подходи при избора на прическа ние днес ще ви разкажа.

Когато основната отправна точка за вида на косата

Като цяло, съществуват три основни вида: гъста, къдрава и тънки. Всички те имат свои собствени характеристики, да не помисли, че се режат, е просто невъзможно. Най-големите проблеми с косата, защото къдрици. Въпреки това, прически им има невероятно количество, Освен това, те ще изглежда хармонично с всички видове лице. Превърнете непокорни къдрици, колкото можете с помощта на плоски желязо и с прилагането на маши за коса, резултат от такива манипулации или ще са идеално гладки и равни кичура, или подреден и красиво пускането на къдрици.

93b3e1b4fb3ffe3fb498eeea2a53ca92 - Избор на косене: как да се избегнат грешки и да развалят настроението?

Собствениците на гъста коса завист, може би, всичко, в края на краищата, буйни СС – границата на въображението на всяка жена. Но те също са доста често е объркан въпроса „Как да изберете прическа?“. Единственото, което трябва да се избягва в този случай е със степен на фризьор, защото те увеличават естествен размер, който ще привлече прекалено много внимание и прекалено голяма глава. В противен случай – всичко зависи от фантазията и на вкусовите предпочитания. Класически и винаги печеливш вариант – дължина-до раменете. Може да се допълни с бретон във всякакъв формат, направления почиства и накрашены.

Тънка коса най-нереален, тъй като сами по себе си те не лъжа. Основна задача по време на рязане косата като придавайки им обем, защото дължина трябва да се жертват. Има подходящи каре, карето „на крак“ или прическа боб, и всички видове степен допустими отклонения.

Влиянието на формата на лицето за избор на прическа

Всъщност, връзката между тях нерасторжима, защото именно благодарение на прическа, за да определи всички дефекти, които ни е дала природата. Въпреки това, преди да се пристъпи към избора на прическа, трябва да разберат към кой тип принадлежи на лицето си. Това е доста лесно да се направи. Необходими атрибути: перо, хартия, линийка, и разбира се лицето, разбира се. Съберете косата в опашка, за да те не отвличат от измервания. И така, първото нещо, което трябва да направите, е да се измери дължината на лицето. Отправна точка – на брадичката и на косата. Крайния резултат трябва да се разделят на 3. Това число ще се определи заключения. Следващото измерение-това е разстоянието от брадичката до основата на носа. Вид на същество определя отношенията между тези числа. В случаите, когато те са приблизително равни – имате овал, ако второто е по – малко- е удължен триъгълник или овал, ако дъното е първият – имате кръгли или квадратни лица, това може да се определи скулите.

fc50305c3171cd7c1e219a2abdb3e584 - Избор на косене: как да се избегнат грешки и да развалят настроението?

Сега нека разгледаме как да изберете прическа по формата на лицето. Да започнем с овални форми, тъй като той се смята за еталон, към който трябва да се стреми при създаването на всяка прическа. Жените с такова лице може смело да реализират някакви идеи, защото идеални пропорции овалния да могат да ги издържат. Тук всичко е възможно: бретон права, наклонена, проборы, къса коса или със средна дължина. Въпреки това, важно е също така вземат предвид индивидуалните особености. Например, препоръчва се жените да се съкрати продължителността и открито лице, много високо чело, добре са скрити ниска бретон.

ba99d811b7e1c15ccaef70edae592d94 - Избор на косене: как да се избегнат грешки и да развалят настроението?

962b74e21874d2128b87376dc0e6de80 - Избор на косене: как да се избегнат грешки и да развалят настроението?

Основната цел при работата с триъгълен лице, за да я компенсира удължаването и елегантен широко чело. Това ще позволи да се справят с нежелани пометен бретон, подредени от едната страна на тъй наречената „стълба“ рамкиране направления на човек или прическа боб. Много къс дължина, тук не са уместни, защото от него е по-добре да се откаже.

378b538bb65319d1f3b99bdbc459b6cf - Избор на косене: как да се избегнат грешки и да развалят настроението?

f66e9235914d1f9153a29e2ba17c375f - Избор на косене: как да се избегнат грешки и да развалят настроението?

9159582b166f5daf652dc613c3960290 - Избор на косене: как да се избегнат грешки и да развалят настроението?

Ако си мислиш за това, как да се избере цвят на косата и прическа за кръгло лице, това означава на първо място да приеме факта, че къса коса-това е вашата. Всяко каре с бретон, особено с гъста коса ще направи главата е несъразмерно голям. Същия ефект ще се случи, ако правите къдрици. Най-добрите варианти – дори и на загуба на коса, наклонена бретон, специализирани направления, всички те се справят чудесно с разтягане на лицето.

3141973197fefadb76d93499c303de39 - Избор на косене: как да се избегнат грешки и да развалят настроението?

b4da721041509165b4a9b279004c1e4f - Избор на косене: как да се избегнат грешки и да развалят настроението?

920876ebc3e02f40b847c3587122ec9b - Избор на косене: как да се избегнат грешки и да развалят настроението?

Най-труден избор стои пред собствениците на лицето тип „квадрат“, тъй като има едновременно няколко задачи: да се компенсира угловатость, за да омекоти груби черти и состроил гримаса. Тогава повече от когато и да било асиметрия, уместно е в бретон, прически. Ще бъде хубаво да гледаш и къдрици, които придават нежност и женственост. Напълно трябва да се откажат от ултра-къси модни прически и гладки прически, тъй като те само подчертават массивность лице.

07ce09cc667970b6d3112444cb11c4b3 - Избор на косене: как да се избегнат грешки и да развалят настроението?

93abf829919f70e05b22645bc95392c3 - Избор на косене: как да се избегнат грешки и да развалят настроението?

76e5efa0a34a6214e243239b472730eb - Избор на косене: как да се избегнат грешки и да развалят настроението?

Как да се избере цвят на косата и прическа

Най-лесният и не е досаден начин е да отидете при стилист. Професионалист, той веднага ще открие нещо, което липсва в пътя си и как да го оправя. Освен това, той може да направи чудо с косата си, отдавайки направления и Продрезерв, оцветяване съвети, които вие никога няма да получите къщата. Разбира се, не си струва да разчитате на възможността да се спестят, защото услугата е по-добър специалист априори са скъпи, но това е „update“ е в състояние така радикално да промени себе си, че тя просто губи своята стойност.

f30be60d9ed4e4b8b0bbd9ae48ad5c4b - Избор на косене: как да се избегнат грешки и да развалят настроението?

Също и за подбора на прическа и цвят на косата, разработени специални интернет-ресурси. Повечето от тях не са адаптирани към рускоезичната версия на околната среда, обаче, може интуитивно да разбере. Всичко, което трябва да направите е да качите снимка и можете да започнете. На лицето си, можете да опитате от всички видове за прически, а също така се боядисват косата в един цвят, сам прецени колко ефектно ще изглеждат. Всичко, което можете да направите, е правилно да се обясни фризьорски салон, което искаш от него.