759320346c185ab3fa0730c4f23ca5a6 - Избор на най-добрите дамски парфюми: ТОП 10 Класация, описание, мнения
стил

Избор на най-добрите дамски парфюми: ТОП 10 Класация, описание, мнения

Визитната картичка на всяко момиче — квалифицирани парфюми. Той може да ви каже за вашия характер, черти на характера и вкусове. Нотки на свежест на цитрусови плодове може да се говори за лекота и мекота, цветен аромат подчертава романтика и игривост, и дърво влак принадлежи към бунту и смели дама. Правилните парфюми не трябва да се отличава от тълпата, но светлината пътека трябва да присъстват с вас през целия ден.

В тази статия ние избираме най-добрите дамски парфюми: ТОП 10 Класация, описание, рецензии и описание на всеки един невероятен аромат.

759320346c185ab3fa0730c4f23ca5a6 - Избор на най-добрите дамски парфюми: ТОП 10 Класация, описание, мнения

ТОП 10 на най-добрите женски парфюмов

Всяка съвременна жена трябва да има в своя тоалетната, в продължение на поне 3 вида духове. Casual, работно и вечер. Всеки от тях разкрива различни вашата индивидуалност и придава особено настроение, което съпътства през деня или вечер. Представяме ви ТОП 10 на женските парфюми, а именно:

  Аква ди Парма Blue МЕДИТЕРРАНЕО-ди-Калабрия кинотто; АМО Salvatore Ferragamo Ferragamo; Burberry ми Burberry черен; Шанел № 5 Парфюми; Герлен Chamade; Нина Ричи Капричио; Ив Сен Лоран опиум парфюми; Ардоре; сексуалния живот на диви мускусни 5 шеф Ma vie; Герлен l ‘ Instant се грижи за де Герлен.

Нека се обърнем към описанието на аромати.

АКВА ДИ ПАРМА BLUE МЕДИТЕРРАНЕО-ДИ-КИНОТТО ЛИГУРИЯ

8f0fd3b541f27637ac09f25af5aa68fe - Избор на най-добрите дамски парфюми: ТОП 10 Класация, описание, мнения

Аромат, който съдържа магически нотки на жасмин и цитрусови плодове. Искате да нанесете малко количество парфюм на китката, за да миришат аромата на Дълбокия Юг, или цитрусов градина. Чувства, както сладки, така и горчиви миризми. През първите няколко часа употреба, са ясно изразени, но по-късно се превръща в мека на влака, като възприемане на бюста. Добра романтична и удоволствие.

 

тоалетна вода Аква ди Парма Blue МЕДИТЕРРАНЕО-Ди-кинотто Лигурия

  най-продажба на парфюми за 2019; е задушен от миризмата след нанасяне; лекота на цитрусови плодове е подходяща за почти всеки вкус.
  не са открити.

Моят любим аромат. Има сладък плодов аромат, който се задържа почти през целия ден. Прави настроение и да се чувствате специални. Това е нещо, което всяко момиче се нуждае, предполагат.

Salvatore Ferragamo Ferragamo АМО

19d81fcfbbf3356774c26f10d6c809b6 - Избор на най-добрите дамски парфюми: ТОП 10 Класация, описание, мнения

Този парфюм носи ориенталски аромат с флорални нотки. Комбинация от касис и розмарин не ще ви накара да забравите миризма, или да се откаже от него. Уникален представи комбинация от компоненти, представлява прекрасно лятно настроение през целия ден. Я мека останаха принудени да привлекат вниманието на противоположния пол и да бъде в центъра на вниманието. Само няколко капки вода, достатъчно, за да се създаде неустоим образ.

 

тоалетна вода Salvatore Ferragamo Ferragamo АМО

  лек, съблазнителен аромат-малка следа; икономично използване (няколко капки тоалетна вода).
  подходящ само за млади момичета.

Приятен аромат, който олицетворява младостта, романтиката и светли настроения. В интерес на истината, от парфюм зависи от много неща. След като той веднага започва да се чувства по-различно, по-модерен, нежен и уверен. А именно, Сальвадор обединява всички тези, за да опита своята уникалност.

БЕРБЕРРИ БЕРБЕРРИ МОЯТ ЧЕРЕН

3f3ba2a1a1d15b69b302b385df54b9c9 - Избор на най-добрите дамски парфюми: ТОП 10 Класация, описание, мнения

Олицетворение на дерзости и уникалност на вечерния образ и ще ви даде вкус. Съчетание на жасмин, пачули и благоухающих рози не само зашеметяващ елегантен аромат, но и имат привлекателен и съблазнителен струята. Идеалното място за работа и вечерта стил, които упражняват маниери, от дързост и елегантност.

тоалетна вода Burberry Burberry моят черен

  съблазнителен струята; изискан вкус.
  ниска устойчивост (до 4 часа).

Женствен и приятен аромат, купих на майка ми и тя дойде по това време. Малко тяжеловат, така че аз мисля, че това е подходящ само за по-възрастните жени. Пътека отнема около половин ден, което е най-доброто за кратко събития.

Chanel № 5 Парфюми

304db6edbd1ae14dab4a5318a9586939 - Избор на най-добрите дамски парфюми: ТОП 10 Класация, описание, мнения

Този парфюм не се нуждае от представяне. Бутилки и известния логото е ясно-това е легенда. Аромат на Шанел никога не губи популярност в продължение на 80 години, и аз мисля, че това се превръща все повече и повече. Бележки майской рози и жасмин се смесва с альдегидами, в края на краищата, в резултат на много нежни и блестящи, с мека ванилия отпечатък. Жени с аромат на Chanel № 5 е индивидуалност, уникалност и привлекателност.

 

тоалетна вода Шанел номер 5 Парфюми

  мек, не проститутка отпечатък; и да се съхраняват в продължение на цял ден; атрактивна композиция от рози и жасмин.
  не са открити.

По-добър вкус, аз само поздрави! Най-големият плюс е предназначен за жени и момичета. Не терпкости и тежест в аромата и следа-това е невероятно. Сладка ванилия в действителност се чувствах в продължение на дни и нощи. В края на краищата, Шанел не знае съперници, доказани от времето и остава най-добрият парфюм за днес.

Герлен Chamade

4641c15ca713aca7ec76ed5029b94260 - Избор на най-добрите дамски парфюми: ТОП 10 Класация, описание, мнения

Невероятен аромат, който крие толкова необичайна комбинация от съставки. Роза, жасмин, алдехиди, люляк, момина сълза и карамфил като нежност и невероятен характер, като демонстрира своята наглост и чар. След нанасяне на парфюм, можете да чуете комбинация от миризмата на балсам от Перу, сандал и сладка ванилия. Подходящ за жени, уверени в себе си. В този случай можете да опитате да експериментирате, добавяйки нотки на аромата са представени в ежедневния живот и стил на работа. Възхитените погледи са гарантирани.

 

тоалетна вода Герлен Chamade

  необикновена пирамида от компоненти, който показва характер и очарование, аромат трае повече от 12 часа; мек контур, без да причиняват твърде много.
  не са намерени.

Наистина уникален вкус. Това е подарък от мъжа ми, и аз не очаквах, че е така, предполагам, че миризмата и нюанси на струйка. Невероятна съпротива, аз се чувствам приятен аромат през целия ден. Цената отговаря на всички очаквания. Това е шедьовър.

Капричио Нина Ричи

6a030704400687a71e645a6fb0b248c5 - Избор на най-добрите дамски парфюми: ТОП 10 Класация, описание, мнения

Уникални подаръци на парфюм е в това, че тя е подходяща за всеки тип жени и на различни възрасти. На първо място, важно е да се отбележи дизайн на бутилката. Грациозен, Royal, символизиращи статус на собственика. На второ място, нотки: бергамот, жасмин, здравец, Нарцис, Ирис, мускус, дъбов мъх и ветивер се добави на вкус подправки и сладкиши. Идеално подхожда за романтични срещи и забавление за изображения, превръщайки дори възрастните жени в робство.

Цена: от 15 000 до 15700 рубли.

тоалетна вода Нина Ричи Капричио

  пикантен, запомнящ се аромат; Кралския бутилки; устойчивост на около 12 часа.
  не са намерени.

Обичам всички аромати, свежест от цитрусови плодове, но след като послуша Нина Ричи, може би веднага се влюбих в нея. Невероятно пикантен аромат сладникав, не е захар. Обратно, тялото, това звучи страхотно, осигуряване на женственост и увереност в никакъв случай. Прекрасни парфюми, предлагам.

Ив Сен Лоран Опиум Парфюми

e24518b4d17017536ced9651137ac27d - Избор на най-добрите дамски парфюми: ТОП 10 Класация, описание, мнения

Аромат, създаден за вечерта начин с невероятна нотки на стил и изтънченост. Съставки: кориандър, праскова, сандалово дърво, пачули и сливи олицетворява личността, лукс и изящество. Изпратили до вечерта, за да завърши елегантен и богат поглед.

 

тоалетна вода Ив Сен Лоран опиум парфюми

  тръпчив аромат с мъчителен пера; висока устойчивост до 14 часа; стилен дизайн на бутилката (червен старинни орнаменти от черни къдри).
  подходящ само за вечерни начин.

Заслужава да се отбележи долгожительность една бутилка. Да се използва само в редки случаи, в предната страна или всякакъв повод, така че за една година консумира малко количество парфюм. За аромат искам да кажа, че той е изключително силен. Това пачули, но тя е винаги се характеризира с терпкостью и малко тегло, така че този парфюм, не се препоръчва да се използват в ежедневния живот. Подходящ само за яркото нощно начин.

Ардоре

6fffc113487ceb516a1996200da79150 - Избор на най-добрите дамски парфюми: ТОП 10 Класация, описание, мнения

Невероятен аромат, постепенно се разкрива на кожата. В началото на приложения, можете да чуете само на плодове, на плодове и нотки на ванилия, но аромата се разкрива, и дава невероятен аромат на мускус и симбиоза. 2 от тези компоненти позволяват отваряне към жената, за да предизвика сексуално желание при мъжете. Благодарение на този парфюм, всяка жена може да се почувства уникална, необходима и желана.

 

тоалетна вода Ардоре

  придава увереност, чар и мистерия; ще има желание при мъжете, той постепенно се разкрива в различни, чувствени аромати.
  не са открити.

Луксозни парфюми наистина придава женственост и увереност в себе си. Силен и ярък аромат ви дава възможност да изпитате мнението на противоположния пол, и моят човек от това всички са щастливи. Сладък и приятен мирис, няма гравитация. Най-добрата тоалетна вода!

Сексуалния живот на диви мускусни 5 шеф Ma vie

7a95db9fd8bdf071e7aa554c9dbe2403 - Избор на най-добрите дамски парфюми: ТОП 10 Класация, описание, мнения

Представени парфюми са с форма на молив и малък размер. Се отличават с компактен и капацитет дори и в малка дамскую чанта или клатч. Идеален романтичен образ. Основната съставка на тази вода – мускус. Той сега е в тренд, всички парфюми на либидото и сексуалното желание. При ежедневна употреба аромат, жените явно се разраства увереност, че партньорът няма да остави това без внимание.

 

тоалетна вода живота див сексуален мускус 5 шеф Ma vie

  опашката има сладък вкус; усилване на либидото при мъжете; да развиват своите собствени феромони.
  прекалявате с аромат през целия ден ще остане захар миризма.

Не използвайте парфюми, но миризмата на зашеметяване, без да се чувства тежестта и груба сила. Малко сладникав струята се задържа цял ден. Много удобна бутилка, перфектно се побира в дамска чанта от всякакъв размер. Хареса ми, въпреки че за тази цена.

Герлен l ‘ Instant се грижи за де Герлен

2b73aebe5eb287d5f7d83fa711d35dd0 - Избор на най-добрите дамски парфюми: ТОП 10 Класация, описание, мнения

Нежен аромат, без резки бележки осигурява лекота и женственост. Състав на иланг-иланг, жасмин, магнолия, Мандарина, Бергамот и Ябълка придават свежест и приятен струята аромат в продължение на дълго време, ви пречи на мнението на други хора. Идеален за всяка възраст и стил, като придава определен чар и увереност в себе си.

 

тоалетна вода Герлен l ‘ Instant се грижи за де Герлен

  висок дух на съпротива (12-16 часа); приятен цветен аромат с цитрусов послевкус.
  не са намерени.

Миризмата е много атрактивен. Не се дразни, не shtreyfling и не предизвиква неприятни емоции. Много нежен и уникален. Аз използвам дълго време, без забележки. Държи цял ден, и това е важно.

Как да се насладите на духове

Всеки такъв продукт изисква специално използване и познаване на определени правила. Нека да видим как се прави образ на момиче и запомнящо се, да не е захар и едро.

  • Прилагането на различни миризми на тялото (лосион за тяло, дезодорант и парфюм) се опитате да използвате

Една линия на козметика.

  • Ако няма такава възможност, изберете натурален дезодорант без аромат и любимите си парфюми, свали го с лосион за тяло. Вие не може да се смесва мирис, това не е правилният начин, който искал с много неприятен аромат.

Различните сезони трябва да ги вкусове

  • . Например, през зимата, флорални или цитрусови миризма не се поддържат, така че тя се нуждае от по-силни аромати. А през лятото се нуждаят от свеж аромат, за да бъде удобно и за вас, и други.

84313dccc8d803b1f6c3425ac7c733fd - Избор на най-добрите дамски парфюми: ТОП 10 Класация, описание, мнения