3c8d36658474f9ef31a33e7fe7f24852 - Избор на най-добрите мъжки аромати: ТОП 10 Класация, описание, мнения
стил

Избор на най-добрите мъжки аромати: ТОП 10 Класация, описание, мнения

Популярност тоалетна вода възникнали през 14 век във Франция. Учени и химици са започнали да се снабдяват от различни растения и дървета етерично масло, за да му се даде вкус към нищо.

С течение на времето, а в 16-ти век от богати хора са започнали да използват аромати, за да се скрие миризмата на тялото и се открояват от тълпата на други хора. След много години душистая водата достига до обикновените хора, той започна да се използват всички, както мъже, така и жени.

Днес в тази статия, ние избираме парфюм за мъже: ТОП 10 Класация, описание, рецензии и описание на стоките поотделно.

3c8d36658474f9ef31a33e7fe7f24852 - Избор на най-добрите мъжки аромати: ТОП 10 Класация, описание, мнения

Аромати ТОП 10 на най-добрите мъже

Повечето мъже смятат, че момичетата трябва да бъдат дадени на приятна миризма, и само те могат да се ползват тоалетна вода. Това твърдение отговаря на истината. Мъжете също посещават по време на работа, на обществени места, партия, различни обществени събития и просто трябва да бъде готов на 100%, защото е мъжки парфюм звучи много по-секси от жена. Той придава брутальности и увереност в себе си и женско внимание не просто ще отскочи. Особено за мъжете, които знаят си цената, ние сме подготвили класация от 10 вида духове. Този списък включва:

  Черно дърво уд Монтале; Хуго Бос Хуго крайности, Келвин Клайн заблуда мъжете; сексуалната живота № 1 Див мускус за мъже; Долче и Габана в един спорт; Lacoste възможно, Спорт, Givenchy play Спорт; Кристиан Диор Фаренгейт; Шанел е егоист; Версаче човек.

Нека се обърнем към описанието на парфюм.

Black Aoud с Монтале

b86067007cdf1434c46cf3ab37970d65 - Избор на най-добрите мъжки аромати: ТОП 10 Класация, описание, мнения

Наситен и тръпчив вкус е необичайна комбинация от магически ноти. Композицията на този парфюм-това е един невероятен аромат на мандарина, сладка Роза лабданум, мускус и пачули. Първият аромат отстъпва на втори, се получава нещо като игра миризми, се превръща в устойчива влак, допълват мъжественост и бруталност. Аромата принадлежи към източната мисъл, е добре да се използват през нощта или неформално събитие.

тоалетна вода black Aoud с Монтале

  плавен преход миризми, които се свързват в нежна панделка аромати; пачули-феромон (привлича женското внимание); устойчивост на около 12 часа.
  подходящ само за специален случай, не се препоръчва за употреба в ежедневието.

Купи човек с подарък, му хареса много. Миризмата наистина трае дълго и миризмата е силна и невероятно мъжествен. Не често, така че е достатъчно да ги дълго. В крайна сметка, ние като предлагам.

Hugo Boss Hugo екстремум

ddc6f1af76634929d3aace8f64801fae - Избор на най-добрите мъжки аромати: ТОП 10 Класация, описание, мнения

Ароматът е изключително свеж, така че е подходящ за любителите на свободата и на ускорен ритъм на живот. Комбинация от здравец, Ябълка, градински чай въплъщение на мъжествеността и силата на собственика на тази миризма. Според повечето жени, този аромат е наистина най-атрактивните и манящим. Позволява да ги използвате ежедневно.

тоалетна вода Хуго Бос Хуго екстремум

  оригиналната бутилка (фляжка); състав феромони (пачули); записани повече от 12 часа.
  не са намерени.

Приятен, елегантен аромат. Да се използват само тези парфюми в продължение на доста дълго време. Се чувстват много по-уверени, защото аромат наистина ви позволява да направите много неща. Благодарим ви!

Келвин Клайн мероприятия за мъже

dbab8c0b7f9929ba63fa8b4d4e315955 - Избор на най-добрите мъжки аромати: ТОП 10 Класация, описание, мнения

В мания превод за мъже средство за мъжката мания. И това наистина е така. Чудесното съчетание на кедър, бергамот, ванилия, лайм и кориандър за увеличаване на женското внимание. 1 аромата отстъпва на другите, и струи от липа дава истински аромат за мъже. Също така има дървени внимание, че притежава аромат на тялото в продължение на дълъг период от време.

красота Келвин Клайн мероприятия за мъже

  състав феромони (бергамот); постепенна промяна на миризми; мъжествен и силен аромат (до 12 часа).
  не са открити.

Купих този парфюм за мъжа ми, сега не мога да отида! Магически аромат, иска да слуша вечно. Държат се за тялото си и по дрехите. За цената, това е истинска находка! Благодаря на производителя!

Секси живота № 1 Див мускус за мъже

49a0bc1af60e9f472a6296619d6d538d - Избор на най-добрите мъжки аромати: ТОП 10 Класация, описание, мнения

Този парфюм е по-скоро допълнение. Тя може да се увеличи миризмата на слабите духове и да разкрие своите собствени феромони. Особена популярност сред мъжете, както и с духовете на гарантирани веднага привличат вниманието на жените. Препоръчва се да се прилага върху вашите парфюм, мирис не е остър и тръпчив, се случва постепенното разкриване. В състава на мускус, така че ароматът ще бъдат с вас за дълго време.

тоалетна вода живота див сексуален мускус № 1 за мъже

  обогатен с мощен феромон; не причиняват неприятен аромат, когато се смесят с друг парфюм; парфюми засилва ефекта до 12 часа.
  препоръчва се за специални случаи.

Мъж развълнувана! Силен аромат на мъжественост и сила. Видими съдържание на феромони, така че да ги използвате на работа или на разходка. Миризмата наистина е хубаво да се комбинира с друг парфюм. Малка цена и с високо качество. Супер!

Долче И Габана В Един Спорт

0fbdf1126f5ee5f6ff8398b7894d58ac - Избор на най-добрите мъжки аромати: ТОП 10 Класация, описание, мнения

Представена марката нови популярни парфюми, но той вече зае достойно място в сърцата на младите хора. Въплъщение на свежест и сладост постепенно следват един след друг и в края на краищата, се смесват. Струята остава на мускус и пачули. Идеална за всички възрасти и всякакъв вид събития.

тоалетна вода за Долче и Габана в един спорт

  повишена устойчивост (до 18 часа); лек, мек вкус, подходящ за всяко събитие.
  не са намерени.

Силен и свеж аромат. Държи цял ден, и с дрехи като цяло, разбира се, ако не се мият. Достатъчно икономичен, достатъчно за година. Аз, като цяло, хареса този вкус, без мирис, дори и на потни тялото. Благодарим ви.

Lacoste етерични Спорт

a8744aefd3e5e407c3b9a1374bd9d855 - Избор на най-добрите мъжки аромати: ТОП 10 Класация, описание, мнения

Атрактивни мъжки парфюми на марката Lacoste е известен със своите свежи аромати, запазват аромата по-дълго време. В цитрусовите плодове, в съчетание със свежестта на подходящи спортни мъжки тип със силен характер и тяло. Отлично освежава и освежава в най-горещия ден. Има силна миризма в продължение на дълъг период от време.

тоалетна вода Lacoste етерични Спорт

  цитрусовите нотки се заменя с пресни; устойчиви до 12 часа; дискретен аромат носи бодрост.
  не са открити.

Аз обичам Lacoste, аромати на марката привличат и да се актуализира. Важно е спорт-това е още едно доказателство, че. Малко количество парфюм достатъчно, за да го направи чист и приятен аромат през целия ден. Най-важното нещо – миризмата на пот не прекъсва миризма на парфюм. Добро качество!

Givenchy Play Спорт

d02622b66db806e8a537a526110e232f - Избор на най-добрите мъжки аромати: ТОП 10 Класация, описание, мнения

Светъл и дълбок аромат от Givenchy ще му любител на спорта и на свободата. Свеж аромат с цитрусови нотки постепенно се разкрива, че придава особен стил на вашия виждането. Първият вкус на това, че ще се чувстват след нанасяне хладка вода, след това изтича нотки: сандалово дърво и черен пипер, и завършва на този невероятен аромат дълбоко цитрусови плодове. Идеалното смесване на компонентите дава-сила, смелост и уникалността на всеки човек.

Givenchy Play Спорт

  изпълнението на пробуждане и свежест; спестявания се използва (да се направи акцент, можете да използвате 2 капки парфюм); трайност (до 14 часа).
  бележки на черен пипер може да не е подходяща за всички силният пол.

Любима марка и аромат. Винаги в продължение на три години. Висока трайност, може в деня на себе си миришат на парфюм. Не се чувствам пот във фитнес залата, и момичетата често обръщат внимание. Щастлива съм, че ти показват. Вие няма да съжалявате.

Christian Dior Фаренгейт

6c1052a2e7ac72c69542ff6cb663eedc - Избор на най-добрите мъжки аромати: ТОП 10 Класация, описание, мнения

Представени парфюм е истинска легенда сред мъжките аромати. Миризмата идва от век на век, като нови нотки в вече уникален парфюм. Този продукт съдържа съставки, които се обръщат към жените и внимание, мандарина, корен от сладник, велур. След прилагане, кожата може да усетите аромат на кориандър и Роми, и в края има силен мирис на ванилия Бърбън. Перфектна комбинация от тези бележки могат да се поберат на възрастен човек, със силен характер и силна воля.

тоалетна вода Christian Dior Фаренгейт

  устойчивост 14 часа; невероятна комбинация от кориандър и ванилия създава устойчив контур; аромат не дразни.
  препоръчително е да използвате мъже от 35 години.

Купи на мъжа си на 40 години, той я обичаше! Аромат, едновременно сладък и незабравим. Това не е за всеки, тъй като кожата е различна, но съпругът ми отиде този аромат е просто идеална. Трае дълго, около деня, и с дрехи като цяло върви. Ние сме щастливи!

Сега

66c28f10c63b4c9c5e4cf82c2cf76e96 - Избор на най-добрите мъжки аромати: ТОП 10 Класация, описание, мнения

Този аромат вървеше към успеха в продължение на почти 100 години, и са заети в това време, високо летвата сред подобни продукти. Жесток нежен аромат с феромони ще събуди желанието на жена си, и няма да ви остави безразлични към другите хора. Е един от видовете дървесни аромати, така че се препоръчва да се използват варианти на носене или вечер.

тоалетна вода Шанел е егоист

  опияняващ аромат съдържа нотки на розмарин, тамян и neroli; продължава почти 14 часа, предизвиква повишен интерес от страна на жените.
  препоръчителна възраст за използване от 30 годишна възраст.

Аромат на мъжественост и сила са ясно различими в тоалетната вода. Аз го използвам ежедневно, дава усещане за уникалност, увереност и мъжественост. Момичета харесва, и те очевидно се обръща към мен внимание. Аз съм доволен.

Версаче човек

d0d10181559e42d6383874a35fb5ce36 - Избор на най-добрите мъжки аромати: ТОП 10 Класация, описание, мнения

Този тип на аромата на водата, има кожен вариант, и са подходящи, като цяло, силни, свободни хора, които ценят мъжки стил, дързост и свобода. Състав и музика на зърна, канела, мускус, босилек и ванилия придават бодрост и доверието към силен пода. Препоръчва се за специални случаи, защото аромат е силен и дълбок. Подход може да не е всеки човек.

тоалетна вода Версаче човек

  аромат придава сила и твърдост; популярни сред жените; устойчивост на повече от 12 часа.
  подходящ само за възрастни мъже (30); не се препоръчва за употреба в дневни изходи.

Съблазнителен, силен аромат, който трае в продължение на една дълга нощ. Рядко ги използвам през деня, миризмата е силна, особено в жегата. В студеното време на годината и в момента, дори за ежедневна употреба. Аз обичам тази магия, постепенно разкрива аромат, благодаря.

Как да се насладите на духове

b674b7e9ba674c7e5cb5b733083adc5b - Избор на най-добрите мъжки аромати: ТОП 10 Класация, описание, мнения

Всички подобни процедури, грижа за тялото, трябва да има някои моменти, които трябва да се спазват. Използване на парфюм трябва да е изключително внимателно. Да, на тънката граница между сензорна пътека, и рязко захар аромат, който изпълва пространството около вас.

  • За да надушиться необходими

На територията На инерция на тялото.

  • Това е, на врата, на китката или гърдите. Не е необходимо да пръска парфюм на площад 2-3 пъти едно изявление ще бъде достатъчно, за да нежен и чувствен аромат за целия ден. Топъл сезон

Не трябва да има силен и рязък мирис.

  • Тези духове ще оставим за есента и зимата. През пролетта и лятото купя лек, свеж аромат, без терпкости и острота. Ако имате суха кожа, обновяване на аромата

1 в рамките на половин ден

  • . Желаното време в 15:00 часа. Мазна кожа-това е 1-та прилагането на сутринта, иначе аромат ще се смесват с мазна епидермиса и мирис е много по-различен от желания към по-лошо. Дезодорант, пяна или гел за бръснене и парфюми ние ви препоръчваме да се купи