женски тайни

стил

Избор на най-добрите мъжки аромати: ТОП 10 Класация, описание, мнения

Популярност тоалетна вода възникнали през 14 век във Франция. Учени и химици са започнали да се снабдяват от различни растения и дървета етерично масло, за да му се даде вкус към нищо.

С течение на времето, а в 16-ти век от богати хора са започнали да използват аромати, за да се скрие миризмата на тялото и се открояват от тълпата на други хора. След много години душистая водата достига до обикновените хора, той започна да се използват всички, както мъже, така и жени.

Днес в тази статия, ние избираме парфюм за мъже: ТОП 10 Класация, описание, рецензии и описание на стоките поотделно.

Аромати ТОП 10 на най-добрите мъже

Повечето мъже смятат, че момичетата трябва да бъдат дадени на приятна миризма, и само те могат да се ползват тоалетна вода. Това твърдение отговаря на истината. Мъжете също посещават по време на работа, на обществени места, партия, различни обществени събития и просто трябва да бъде готов на 100%, защото е мъжки парфюм звучи много по-секси от жена. Той придава брутальности и увереност в себе си и женско внимание не просто ще отскочи. Особено за мъжете, които знаят си цената, ние сме подготвили класация от 10 вида духове. Този списък включва:

  Черно дърво уд Монтале; Хуго Бос Хуго крайности, Келвин Клайн заблуда мъжете; сексуалната живота № 1 Див мускус за мъже; Долче и Габана в един спорт; Lacoste възможно, Спорт, Givenchy play Спорт; Кристиан Диор Фаренгейт; Шанел е егоист; Версаче човек.

Нека се обърнем към описанието на парфюм.

Black Aoud с Монтале

Наситен и тръпчив вкус е необичайна комбинация от магически ноти. Композицията на този парфюм-това е един невероятен аромат на мандарина, сладка Роза лабданум, мускус и пачули. Първият аромат отстъпва на втори, се получава нещо като игра миризми, се превръща в устойчива влак, допълват мъжественост и бруталност. Аромата принадлежи към източната мисъл, е добре да се използват през нощта или неформално събитие.

тоалетна вода black Aoud с Монтале

  плавен преход миризми, които се свързват в нежна панделка аромати; пачули-феромон (привлича женското внимание); устойчивост на около 12 часа.
  подходящ само за специален случай, не се препоръчва за употреба в ежедневието.

Купи човек с подарък, му хареса много. Миризмата наистина трае дълго и миризмата е силна и невероятно мъжествен. Не често, така че е достатъчно да ги дълго. В крайна сметка, ние като предлагам.

Hugo Boss Hugo екстремум

Ароматът е изключително свеж, така че е подходящ за любителите на свободата и на ускорен ритъм на живот. Комбинация от здравец, Ябълка, градински чай въплъщение на мъжествеността и силата на собственика на тази миризма. Според повечето жени, този аромат е наистина най-атрактивните и манящим. Позволява да ги използвате ежедневно.

тоалетна вода Хуго Бос Хуго екстремум

  оригиналната бутилка (фляжка); състав феромони (пачули); записани повече от 12 часа.
  не са намерени.

Приятен, елегантен аромат. Да се използват само тези парфюми в продължение на доста дълго време. Се чувстват много по-уверени, защото аромат наистина ви позволява да направите много неща. Благодарим ви!

Келвин Клайн мероприятия за мъже

В мания превод за мъже средство за мъжката мания. И това наистина е така. Чудесното съчетание на кедър, бергамот, ванилия, лайм и кориандър за увеличаване на женското внимание. 1 аромата отстъпва на другите, и струи от липа дава истински аромат за мъже. Също така има дървени внимание, че притежава аромат на тялото в продължение на дълъг период от време.

красота Келвин Клайн мероприятия за мъже

  състав феромони (бергамот); постепенна промяна на миризми; мъжествен и силен аромат (до 12 часа).
  не са открити.

Купих този парфюм за мъжа ми, сега не мога да отида! Магически аромат, иска да слуша вечно. Държат се за тялото си и по дрехите. За цената, това е истинска находка! Благодаря на производителя!

Секси живота № 1 Див мускус за мъже

Този парфюм е по-скоро допълнение. Тя може да се увеличи миризмата на слабите духове и да разкрие своите собствени феромони. Особена популярност сред мъжете, както и с духовете на гарантирани веднага привличат вниманието на жените. Препоръчва се да се прилага върху вашите парфюм, мирис не е остър и тръпчив, се случва постепенното разкриване. В състава на мускус, така че ароматът ще бъдат с вас за дълго време.

тоалетна вода живота див сексуален мускус № 1 за мъже

  обогатен с мощен феромон; не причиняват неприятен аромат, когато се смесят с друг парфюм; парфюми засилва ефекта до 12 часа.
  препоръчва се за специални случаи.

Мъж развълнувана! Силен аромат на мъжественост и сила. Видими съдържание на феромони, така че да ги използвате на работа или на разходка. Миризмата наистина е хубаво да се комбинира с друг парфюм. Малка цена и с високо качество. Супер!

Долче И Габана В Един Спорт

Представена марката нови популярни парфюми, но той вече зае достойно място в сърцата на младите хора. Въплъщение на свежест и сладост постепенно следват един след друг и в края на краищата, се смесват. Струята остава на мускус и пачули. Идеална за всички възрасти и всякакъв вид събития.

тоалетна вода за Долче и Габана в един спорт

  повишена устойчивост (до 18 часа); лек, мек вкус, подходящ за всяко събитие.
  не са намерени.

Силен и свеж аромат. Държи цял ден, и с дрехи като цяло, разбира се, ако не се мият. Достатъчно икономичен, достатъчно за година. Аз, като цяло, хареса този вкус, без мирис, дори и на потни тялото. Благодарим ви.

Lacoste етерични Спорт

Атрактивни мъжки парфюми на марката Lacoste е известен със своите свежи аромати, запазват аромата по-дълго време. В цитрусовите плодове, в съчетание със свежестта на подходящи спортни мъжки тип със силен характер и тяло. Отлично освежава и освежава в най-горещия ден. Има силна миризма в продължение на дълъг период от време.

тоалетна вода Lacoste етерични Спорт

  цитрусовите нотки се заменя с пресни; устойчиви до 12 часа; дискретен аромат носи бодрост.
  не са открити.

Аз обичам Lacoste, аромати на марката привличат и да се актуализира. Важно е спорт-това е още едно доказателство, че. Малко количество парфюм достатъчно, за да го направи чист и приятен аромат през целия ден. Най-важното нещо – миризмата на пот не прекъсва миризма на парфюм. Добро качество!

Givenchy Play Спорт

Светъл и дълбок аромат от Givenchy ще му любител на спорта и на свободата. Свеж аромат с цитрусови нотки постепенно се разкрива, че придава особен стил на вашия виждането. Първият вкус на това, че ще се чувстват след нанасяне хладка вода, след това изтича нотки: сандалово дърво и черен пипер, и завършва на този невероятен аромат дълбоко цитрусови плодове. Идеалното смесване на компонентите дава-сила, смелост и уникалността на всеки човек.

Givenchy Play Спорт

  изпълнението на пробуждане и свежест; спестявания се използва (да се направи акцент, можете да използвате 2 капки парфюм); трайност (до 14 часа).
  бележки на черен пипер може да не е подходяща за всички силният пол.

Любима марка и аромат. Винаги в продължение на три години. Висока трайност, може в деня на себе си миришат на парфюм. Не се чувствам пот във фитнес залата, и момичетата често обръщат внимание. Щастлива съм, че ти показват. Вие няма да съжалявате.

Christian Dior Фаренгейт

Представени парфюм е истинска легенда сред мъжките аромати. Миризмата идва от век на век, като нови нотки в вече уникален парфюм. Този продукт съдържа съставки, които се обръщат към жените и внимание, мандарина, корен от сладник, велур. След прилагане, кожата може да усетите аромат на кориандър и Роми, и в края има силен мирис на ванилия Бърбън. Перфектна комбинация от тези бележки могат да се поберат на възрастен човек, със силен характер и силна воля.

тоалетна вода Christian Dior Фаренгейт

  устойчивост 14 часа; невероятна комбинация от кориандър и ванилия създава устойчив контур; аромат не дразни.
  препоръчително е да използвате мъже от 35 години.

Купи на мъжа си на 40 години, той я обичаше! Аромат, едновременно сладък и незабравим. Това не е за всеки, тъй като кожата е различна, но съпругът ми отиде този аромат е просто идеална. Трае дълго, около деня, и с дрехи като цяло върви. Ние сме щастливи!

Сега

Този аромат вървеше към успеха в продължение на почти 100 години, и са заети в това време, високо летвата сред подобни продукти. Жесток нежен аромат с феромони ще събуди желанието на жена си, и няма да ви остави безразлични към другите хора. Е един от видовете дървесни аромати, така че се препоръчва да се използват варианти на носене или вечер.

тоалетна вода Шанел е егоист

  опияняващ аромат съдържа нотки на розмарин, тамян и neroli; продължава почти 14 часа, предизвиква повишен интерес от страна на жените.
  препоръчителна възраст за използване от 30 годишна възраст.

Аромат на мъжественост и сила са ясно различими в тоалетната вода. Аз го използвам ежедневно, дава усещане за уникалност, увереност и мъжественост. Момичета харесва, и те очевидно се обръща към мен внимание. Аз съм доволен.

Версаче човек

Този тип на аромата на водата, има кожен вариант, и са подходящи, като цяло, силни, свободни хора, които ценят мъжки стил, дързост и свобода. Състав и музика на зърна, канела, мускус, босилек и ванилия придават бодрост и доверието към силен пода. Препоръчва се за специални случаи, защото аромат е силен и дълбок. Подход може да не е всеки човек.

тоалетна вода Версаче човек

  аромат придава сила и твърдост; популярни сред жените; устойчивост на повече от 12 часа.
  подходящ само за възрастни мъже (30); не се препоръчва за употреба в дневни изходи.

Съблазнителен, силен аромат, който трае в продължение на една дълга нощ. Рядко ги използвам през деня, миризмата е силна, особено в жегата. В студеното време на годината и в момента, дори за ежедневна употреба. Аз обичам тази магия, постепенно разкрива аромат, благодаря.

Как да се насладите на духове

Всички подобни процедури, грижа за тялото, трябва да има някои моменти, които трябва да се спазват. Използване на парфюм трябва да е изключително внимателно. Да, на тънката граница между сензорна пътека, и рязко захар аромат, който изпълва пространството около вас.

  • За да надушиться необходими

На територията На инерция на тялото.

  • Това е, на врата, на китката или гърдите. Не е необходимо да пръска парфюм на площад 2-3 пъти едно изявление ще бъде достатъчно, за да нежен и чувствен аромат за целия ден. Топъл сезон

Не трябва да има силен и рязък мирис.

  • Тези духове ще оставим за есента и зимата. През пролетта и лятото купя лек, свеж аромат, без терпкости и острота. Ако имате суха кожа, обновяване на аромата

1 в рамките на половин ден

  • . Желаното време в 15:00 часа. Мазна кожа-това е 1-та прилагането на сутринта, иначе аромат ще се смесват с мазна епидермиса и мирис е много по-различен от желания към по-лошо. Дезодорант, пяна или гел за бръснене и парфюми ние ви препоръчваме да се купи