04adc21661a09f7924c13f479494f2fb - Избор на най-добрите ножици за кожичките: ТОП 5 на Плюсове и минуси, коментари
стил

Избор на най-добрите ножици за кожичките: ТОП 5 на Плюсове и минуси, коментари

Всяка маникюр, определени съдържа набор от ножици. Този инструмент се използва не само професионален маникюр, но и обикновени момичета, които внимателно следят състоянието на своите нокти. Ножици играят почти ключова роля в красив маникюр, така че от качеството им зависи резултат на извършената работа. По-долу е представена класация на най-Добрите ножици за кожичките, сред които можете да изберете перфектния вариант за себе си.

04adc21661a09f7924c13f479494f2fb - Избор на най-добрите ножици за кожичките: ТОП 5 на Плюсове и минуси, коментари

Плюсове и минуси

В никакъв тази процедура има своите плюсове и минуси. Помисли за положителните и отрицателните аспекти на нокти ножици.

  Достъпност. В свободното си време и по всяко време, за да доведе ноктите си в ред, без да излизате от дома си и без да плащат за това нито стотинка. Добре е за начинаещи. С право за обучение маникюру и последващо правилното изпълнение, ще може да изпълни процедура за кант като клиенти. Премахва закалени кожата. Подходящ за жените с гъста и груба кожа около нокътя – на кожичките.
  Травма на кожичките. Възможност поранить кожичките, след което ръцете могат да образуват съюз. Ръст преработени увеличава кожичките. Ципа не само растат по-бързо, но и става по-груба. Появата на чеп. Неопитен майстор е в състояние да провокира появата на чеп, където им по-рано не е имало, криво изрязани суха кожа около ноктите вила.

ТОП 5 на най-Добрите ножици за кожичките

Този рейтинг се базира на обратна връзка с клиентите и личните характеристики на всеки инструмент. В НАЙ-добрите въведени следните продукти:

  Singer; на Йоко; Мерц; Сребърна звезда; ножици.

Нека да разгледаме представянето на продуктовата гама.

Сингър

65392aef189b8f36c276f7922db585a4 - Избор на най-добрите ножици за кожичките: ТОП 5 на Плюсове и минуси, коментари

Мат инструмент с професионална ръчно шлайфане от най-известните Сингър, която се е доказала на световния пазар. Благодарение на използването на неръждаема стомана и специални методи за неговата обработка, ножици имат голям запас от здравина и не са податливи на корозия, което е важен фактор в поддържането на хигиенни чистота инструменти. Стабилен, добре очерченные извити лопатки за премахване на кожичките и чеп. Поради специално изпълнение, ножици за дълго време остават остри. След 5 години, инструмент, който можете да зарадва своите первозданным изглед.

Тегло
30 г

Производител
Германия

Материал
Неръждаема стомана

Цвят
Сребро

нокторезачки Сингър

  заточване на острието – ръчно; точен отстраняване на брус и на кожичките; през целия употреба ще запази първоначалния блясък.
  той не разкрива.

Отлични ножици, не мога да ги гледате. За първи път премахнете кожичките и разменяйте, без болка и дискомфорт. Красив външен вид, здрави и качествени. Това е инструмент, който е търсил в арсенала си. Благодаря на производителя.

Йоко

1d439bd23ea0d916885a6e09b307637d - Избор на най-добрите ножици за кожичките: ТОП 5 на Плюсове и минуси, коментари

Представени са всички средства на марката е изработена от легирана стомана, висока якост на японската стомана 53 НRC. Обработка и заточване на ножове, произведени ръчно от професионални художници. Специално внимание при производството на даден инструмент под формата на картини, дизайн, свързване и настройка на ход, тъй като той зависи от тези параметри, идеален инструмент за работа. Всички ножици имат задължителна процедура за контрол на качеството в съответствие с разпоредбите на стандартите. Ножиците са подходящи за хора с тънка кожа и близко разположени капилярни. Работа с четка, извитите.

Производител
САЩ

Материал
Сплав стомана

Цвят
Сребро

Тегло
30 г

нокторезачки Йоко

  ръчно изработени; безболезнено премахване на кожичките и заусенец; подходяща за всички видове стерилизация.
  не са намерени.

Най-добрите ножици никога не сте опитвали. Първо, цената е демократична, а от друга страна, приятен на допир, нескользящую повърхността, а на трето място, отрязва епидермиса от първия път, без да се засягат пръстите на ръцете. Маникюр не е по-лошо, отколкото на професионални. Благодаря, ви предлагам.

Мерц

c162327993450901ec00f4eb0134bc34 - Избор на най-добрите ножици за кожичките: ТОП 5 на Плюсове и минуси, коментари

Професионални нокторезачки с извити платна са произведени от висококачествена неръждаема стомана. Благодарение на остър режещ гарантирано ножица леко и внимателно премахване на епидермиса, без да наранява кожата. Приготвени инструменти, режещи ножове имат добра сближаване и заточени ръчно с помощта на хиляди специалисти. Моделът може да бъде подложен на всички видове дезинфекция и стерилизация. Остриета са много тънки и остри, така че е лесно да се премахне кожата с пръсти кожата е тънка и видими капиляри.

Материал
Неръждаема стомана

Цвят
Сребро

Тегло
35 г

Страна на произход
Италия

нокторезачки Мерц

  податливи на всички видове дезинфекция; щадящее премахване на кожичките; остри, режещи остриета.
  той не разкрива.

Отличен вариант за домашна употреба. В сравнение с по-рано използваната ножици просто перфектно, тъй като аз използвам ги 7 месеца и те рязко, тъй като те са били първоначално. Премахва кожичките безболезнено и бързо. Благодарение на производство, аз го препоръчвам.

СРЕБЪРНА ЗВЕЗДА“

fb543bedbd5e81b1ecc387919d8e9706 - Избор на най-добрите ножици за кожичките: ТОП 5 на Плюсове и минуси, коментари

Представени серия мода ножици изработени от неръждаема стомана, те имат механизъм за регулиране на хода. Целия инструмент се проверява след производството на ръчно заточване. Този модел ще бъде по-добра за резитба страна на брус и нокти във връзка с подсилена конструкция на рамката и пряк острие. При използване в дома си служи много дълго време. Може би, заточване, когато това е необходимо. Тази конструкция е подсилена рамка и пряк острие с дължина 22 мм. Това позволява лесно премахване на кожичките и дори ноктите на краката.

Цвят
Сребро

Тегло
100 г

Страна на произход
Русия

Материал
Неръждаема стомана

нокторезачки Силвър Стар

  ръчно заточване; при необходимост е възможно повторно заточване; регулиране на скоростта; безболезнено премахване на брус и кожичките.
  не са намерени.

С най-добър от всички предишни. От качеството на идеалното. Премахване на кожичките и разменяйте-това е бързо и не боли. Маникюр се получава добре поддържани, и с добра професионална. Съветвам ви да получите, няма да съжалявате.

Сталекс

446557b007fe7c6e0bc6a3ce8fddb07d - Избор на най-добрите ножици за кожичките: ТОП 5 на Плюсове и минуси, коментари

Този модел е предназначен за изрязване на кожата и кожичките. Тесни, остри, заточени по специална технология, ножица, не се дърпа, не зажевывая и ясно се режат на кожата около нокътя. Полиран задната повърхност на пробата осигурява плавно и леко движение, запазвайки в продължение на дълго време режещи свойства. Дълги дръжки позволяват подобряване видимостта по време на употреба. Термичната обработка във вакуумни пещи, осигурява висока издръжливост и трайност на инструмента за ръчно заточване. Инструментът е изработен от неръждаема стомана, която се използва в производството на хирургически инструменти. Качеството отговаря на всички стандарти за хигиена и ефективност.

Тегло
90 г

Страна на произход
Русия

Материал
Неръждаема стомана

Цвят
Сребро

нокторезачки Ножици

  тесни, остри, остри краища; трайност на ръцете заточени; бързо отстраняване на кожата; режещи свойства се запазват в продължение на 3 години.
  не са намерени.

Прекрасен модел, перфектно да се справят с работата. Тези ножици – качество-перфектно, въпреки че и други варианти имат zataplivalo след 3 приложения. Отличен, отрязва, и най-важното, внимателно и безболезнено. Не разкъсване на епидермиса и да я премахва. Благодаря на производителя, препоръчвам на всички.

Правила инструмент за грижа

Извършване на маникюр, внимателно да извършва движения с ножица без резки удари. В края, ги почистете от остатъците на кожата и ноктите със специална четка. Задължително дезинфекция на инструменти и изпълнява процедурата на стерилизация, и в края на деня, намажете го с няколко капки масло.

Опаковката на уреда в специален джоба или пенале, можете да се облечете капачка на режещата повърхност или да ножици в крафт-торба, за да стерилитет. След приключване на работата с ножица, в никакъв случай не изхвърляйте ги в чантата си или на масата, за да се избегне евентуално увреждане или домакинство. Моля, обърнете внимание на това, с течение на времето, водят си с ножица. Ако сте забелязали, че острието на тези ножици не са толкова остри, като след закупуването, и имате проблеми с рязане на кожичките на ноктите и нокти, трябва да се произвеждат заточване на острието.

На какво да се обърне внимание при избора на

182d7c5f01b5c39544acaa195a2376c5 - Избор на най-добрите ножици за кожичките: ТОП 5 на Плюсове и минуси, коментари

Да разгледаме по-долу, на което трябва да се обърне внимание, за да си купите качествен инструмент за маникюр.

Материалът.

  • На първо място, да се обръща внимание на качеството на материала, от който е изработен инструмент. Качество ножици изработени от висококачествена неръждаема стомана, може да се стерилизира по различни начини, и те прекрасно могат да издържат на заточване.

Външната естетика.

  • Важно е, че инструментът е елегантен външен вид, без никакви дефекти. Откриване и закриване трябва да бъде бавен и плътен.

Вътрешните гънки.

  • Те трябва да бъдат спретнати. Пръстените трябва да бъдат разположени на едно ниво.

Винт.

  • За ваше удобство, купи ножица с регулируем винт.

Етап.

  • Разстояние между режещата кант един нож и външната страна е божествена. Инструмент на платното трябва да бъде гладка, добре полирана, и с минимална степен. Ако нивото липсва, тогава можете да считате това е висшето ниво на качество.

Остротата на острието.

  • Остротата на ножиците се проверява с помощта на кърпа без кърпа или найлонова торбичка. Такива подръчни материали лесно се реже, ако скоростта е висока. Когато започнете да се чувствате, че новите ножици работят по-добре от старите, те трябва отново да затачивать от капитана.

Дръжки.

  • Аз не те съветвам да изберете ножица с пластмасови дръжки. Те често са краткотрайни. Най-сигурният въплъщение ножици изработени от медицинска стомана, от нож до дръжката.

Комфорт.

  Когато пазарувате, вземете ги в ръце. Опитайте се представят във въздуха на всяко движение на ножица. Ако пръстите не се мачка, не чувства дискомфорт или скованост, този инструмент е подходящ за вас. Ако ножици все пак донесе чувство на дискомфорт, въпреки високо качество, скоро ще се замени. Използват ги просто невъзможно.