12f86491d11f17da28926e13c3cb7822 - Изборът на правилния бански костюм за бременни жени
стил

Изборът на правилния бански костюм за бременни жени

Ако вие сте изправени пред избор на бански костюм за бременни жени, тя трябва да бъде: е изработена от естествени материи, удобни, топене и елече не трябва да се дава и да се захванете, и най-важното красиво.

12f86491d11f17da28926e13c3cb7822 - Изборът на правилния бански костюм за бременни жени

Необходимостта от пречистване на водите за бременни – все още е предмет на горещи дебати. От една страна, физическите упражнения, този вид ще бъде само от полза за бъдещите майки, защото те помагат да останете във форма, да подобри сърдечно-съдовата функция и като цяло самоликвидатор.От друга – изобилие от хлор в басейните и не е много добро качеството на водата в природните водоеми, което кара много жени да се откажат от тази идея, да не говорим за случаи, когато натоварването е противопоказан. Ние няма да се задълбочава в разсъждения на тази тема, още повече, че всеки, или по-скоро, всеки прави своя избор.

Изисквания за бански за бременни жени

Кои са нещата, за бременни жени трябва да отговарят на специални изисквания, за никого не е тайна. Но ако за неофициално облекло, това правило не е стриктно наблюдавани, избор на варианти на плажа не сме толкова придирчиви. Но има случаи, при покупка в никакъв случай не може. Ето какво трябва да се обърне внимание на първо място:

Високо качество на leaf. Промяна на хормоналния фон и подготовката на млечните жлези за лактация започва много по-рано, отколкото бихме могли да си представим това, защото нашето тяло научава за това радостно събитие много по-рано от нас, и вече буквално от първите минути започва активна подготовка за раждането на новия живот. Много често това е почти невидимо за нас, и гърдите се пълнят само след няколко дни след раждането. Но комфорт и по-добра поддръжка на гърдите в продължение на целия период на бременността, трябва да се осигури и това се отнася както за дрехи, така и ситуационен дрехи, като бански костюм.

dd799e550d44bf85021b6cd7a4acfb66 - Изборът на правилния бански костюм за бременни жени

b1be945320f105074246666815e9bc7f - Изборът на правилния бански костюм за бременни жени

Така че обърнете внимание, че в гърдите не е компресиран, той е притиснат от кост или на всички декоративни елементи. Важна подробност – мрежи. Опитайте се да изберете модел с широки и регулируеми бретельками, като увеличаване на обема на гърдите тънки ще започне да оказва натиск върху раменете и лошо, за да го услуга. Има интересни възможности за кърмещи майки, които можете да използвате след раждането.

Удобно седнал на топене. Те не трябва да се изтръгне отглеждане корема. В началото На времето на бъдещите майки често се използва бански с ниска тапицерия, носа, увеличаване на параметрите не е много удобно. Затова е по-добре да гледат към дъна с регулируема ширина. Това е възможно благодарение на различен вид-кръст на шнур или еластични странични вложки.

0004adb3ba318dce8197e3be356d719f - Изборът на правилния бански костюм за бременни жени

a085111929a17b39659033148aad3ef2 - Изборът на правилния бански костюм за бременни жени

Непрекъснато модел. Този вариант е по-добре, тъй като повечето крие округлившийся на корема не само от любопитни очи, но директно от слънцето с изгарящ лъчи, които не са много полезни, и в такъв вълнуващ период може да боли двойно.

ad583f9bdce5a1a5fcba765bbbf96f45 - Изборът на правилния бански костюм за бременни жени

c3b5f2289f5b610e3ddf9e3590f568dc - Изборът на правилния бански костюм за бременни жени

Качество. Това е тъкан, тъй като тя трябва добре да се запази формата, без забележка, изсъхват бързо, устойчиви на избледняване и хлор. Не забравяйте да проверите качеството на шевовете, и самите нишки, която може да се пръснат в най-неподходящия момент.

e4e786f57f86095fe23fbf65aca8dc3a - Изборът на правилния бански костюм за бременни жени

Препоръчително е да не се купуват няколко парчета, за да има възможност веднага след излизане от водата се промени.

Танкини бански костюми: идеалният вариант за бременни жени

Всички дизайнерски експерименти това може да се нарече един от най-успешните. Опит да се разделят на бански костюм на плувки и тениска е толкова невероятен успех, и място за въображение е толкова голяма, че да позволява да се съчетават различни варианти на най-високо и ниско, създаване на нови модели. Какви са предимствата на танкини? Дует от тениски и бански или шорти надмина двата си „родители“:

    Винаги е седнал. Едно парче модели, обикновено се изкриви или да седи твърде плътно, като подчертава всички недостатъци на фигурата, дори ако те не са твърде изразени. След това можете да вземете като модели в плътно прилепнали и просторни и не стесняющие движения. Този грешен, отново, цели бански костюми. Ако едно момиче с перфектна фигура-рядко се чувстват по този недостатък, собственик на няколко килограма отгоре напълно го изпитвали върху себе си; форма на правото. Затворена горна част – това е огромен плюс, защото тя се крие под описани корема и всичко складочки и различни варианти на дъното позволяват да се регулира широк или твърде тесен ханш.

d0af70e7c0c82dc0146bc95f9cc08c1a - Изборът на правилния бански костюм за бременни жени

80d36515d232e1b46f5780fe14ee26a9 - Изборът на правилния бански костюм за бременни жени

Истинска благодат за бременни жени ще стане бански танкини. Покажи предстоящи или вече доста округлившийся корема има желание не всяка бъдеща майка, но крие това за дълъг топ, вие можете да се чувствате напълно защитени от любопитни очи. Но това не означава, че трябва да се облича в полу-монашеската дреха, бременност просто е длъжна да бъде стилен! Ето няколко съвета при избора на танкини за бъдещи майки:

    Плат участък е добър само в начален етап, но с течение на времето те ще започнат да компресирате бързо расте пузико. За да не се купуват няколко модела, които можете да вземете най-силует, като се започне от рак на гърдата. Това е доста универсален вариант, който изглежда еднакво сладки и изглеждат толкова тънки и млада дама в държавата. Този модел ще ви служи добре в продължение на няколко сезона, особено, ако след доставката, можете да прибавите малко тегло; нормално топене или добър бикини на ранните етапи. По принцип, ако отдадите предпочитание модели с завязками или шнурками, трябва да се промени дъното не се случи. Но ако не сте много доволни, най-много веднъж ще бъде скъп къси панталони, който ще осигури необходимата подкрепа за корема; като играят с цветовете може значително да коригира формата, понякога тя върви толкова добре, че бременност не може да се скрие достатъчно дълго време. Този трик може да се манивела, благодарение на печат. Всички гледат, етно, флорални мотиви, геометрия, клетка или грах. От бански костюм, за да не рябило в очите, може да комбинирате ярка топ с однотонным тъмна долната, или обратно, да подчертае тъмно елече. Ако искате солидна модел, по-добре да отдават предпочитание на по-тъмните нюанси, големи щампи, акцент и всички се опитват да се избягва. Коригира фигурата, ще помогне и отпечатъци на животни или на тропически мотиви.

92403e8cbf2bd581bb7d30a46c38c969 - Изборът на правилния бански костюм за бременни жени

Идеален плажа начин

Плажен начин-това е не просто бански, той трябва да бъде обмислен до най-малките детайли, а в случай на специални разпоредби, стил е на съюза и комфорт. Да започнем с обувки. Много често, както на плажа, сандали, обувки изберете, но в нашия случай на допълнителни закрепващи може да причини много неудобства. Затова най-добрият вариант-това са шисти (но те може би не е много удобно, защото вечно падающим пясък), espadrilles и обувки от най-фина тъкан.

f165b4636db4c18c3900e5a35701b43b - Изборът на правилния бански костюм за бременни жени

Като плажни дрехи са подходящи леки прозрачна обвивка, рокля в гръцки стил (свободно тече от гърдите), или продълговата туникой. Във всеки случай, тя трябва да бъде лека и струящейся тъкан, непроницаема за лъчите на слънцето, но и позволяват на кожата да диша. Цвят? Той може да се сравнява с цветя трико и може да балансира своя ярък печат на еднообразието.

9c762ae815ef90c5b5077b8123f6a799 - Изборът на правилния бански костюм за бременни жени

Ами-и къде, без аксесоари! Нашата основна задача е защита от слънцето и от прегряване, и, следователно, да се направи без главния убора няма да стане. Идеалният вариант е широка периферия шапка, която предпазва лицето, но ако това не е много за вас, можете просто да завърже кърпата и лесно. Възможности за стилен начин просто не могат да намерят: това е тюрбанах, които защитават косата от изгарящ от лъчи, и различни формати на сламени шапки – фьодор, каубойски, мека мъжка шапка скромен, така че не се страхувайте да експериментирате, избор на най-разнообразни модели.