женски тайни

стил

Jade. Свойства, значение, цвят на кожата, подходящ за минерални

Нефрит – твърд поделочный камък, се основават на преплитане на кристални влакна, които съставляват минерални специални. Както знаете, е свещен за Китай, камък може напълно да промени естеството и характера на човека, неговото поведение и навици. Смята се, че жад е проява на човешката природа, така че ако камъкът изчезна в ръцете, трябва да се мисли за правильностью живота си, опитвайки се да намерят правилния път, за да следват.

Нефрит-това е камък с висока якост дори и гранит значително отстъпва на него, което го прави възможно създаването на продукти с висока точност. Сподели тази скала е невъзможно, дори и с помощта на специални инструменти. Основната причина за търсенето на минерально – лесна за употреба и висока якост. Египтяните са използвали нефрит за рамкиране на гробници и създаване на женски накити. В същото време, зелен нефрит е бил използван за създаване на плочи с колони. Дълго време това са били прави амулети и амулети, символизираща власт.

Видове и цветове нефрит

Повечето хора са убедени, че има само зелен, но това не е така. В действителност, този камък има голяма цветова палитра:

    Блато. Червен. Жълто. Син. Различни нюанси на зелено и т.н.

Въпреки това, един от най-атрактивните варианти – бял нефрит, а камък светли нюанси, които са почти незабележими на фона на белия камък. Основната разлика между камъни с различен цвят се крие в техните магически способности, засягащи духовни ценности на човека и неговото здраве. Камък осигурява чист ум, ще ви направи по-силни и по-уверени. Също бял нефрит развива ума и логиката-това е съществен признак на спорове или преговорите.

Зелен минерал – камък, който е изпълнен с най-дълбоко мистичен смисъл. Ако дълго време и често гледам на камък, могат да открият нови способности или таланти, за да намерите покой в живота и на подсъзнанието. Ако камъкът се носи като украшение, хората ще намерите важна цел, към която да се стреми.

Черен камък притежава особена ценност, затова се използва от бижутери, за направата на бижута. Минерал е загадъчен и оригинален външен вид, благодарение на който лесно се покорява сърцата на момичетата. Ако докоснете мистика, камък ще направи собственика си по-мъдър и хитър, способен да взема правилни решения и лесно да излязат от трудни ситуации.

В зависимост от цветовата схема на Жад:

    Бязь се използва за производство на предмети за интериора. Унифициран, прозрачен и светъл камък от особено значение за бижутери. С плеском – използва се при производството на декоративни занаяти.

Магически свойства нефрит

Както знаете, нефрит, често се използва в религиозни и магически ритуали. Целият камък има пет основни способности, които са били открити при лечители. Ако се вярва на легендата, това Jade древните хора са конструирани ножове за жертвено ритуали, и на трона на Буда направена от този камък. Конфуций вярвал, че нефрит помага да станем разумни, влияе на ума и способността му да позволява на хората да бъдат хуманни.

В същото време твърдост на камък-това е символ на мъжественост, блясък, доброта и надеждност – един безкраен запас от търпение. Хората, които разследват този камък и неговите магически способности да вярваме и да се докаже, че един от компонентите на елексира на безсмъртието-това е прах от зелен нефрит. На Изток този камък е считан за светец, непорочным, тъй като той лишава лоши мисли, внушава любов и уважение към хората. В източните страни смятат, че Джейд, като силен, че позволява да се започне нов живот, да забравят за всички грехове.

Не рядко резба приписват по-глобален свойства, например, той може да спре природни бедствия и катаклизми, ще защитава притежателя си от чума, уроки и за всички болести. Ако има патология, а за разделяне на раждането препоръчват да се носят нефрит от деня на зачеването до момента на раждането. Благодарение на този минерал, детето трябва да се роди здрави и силни.

Лечебните свойства на нефрит

От древни времена се е смятало, че жад е универсален продукт, който може да лекува всички болести, независимо от тежестта. За да се отървете от болест, просто носят камък със себе си, както и в случай, когато човек е здрав, тогава Jade просто е профилактиката на заболяванията. Лечители се измива с нефрит в прах и се приема по една чаена лъжичка вода. По този начин, минерал влиза в тялото, който действа върху нея, отвътре.

Jade-най-доброто средство при лечение на заболявания на бъбреците и на пикочния мехур. Той също така оказва положително влияние върху храносмилателната система и стомашно-чревния тракт. Бременните жени носят този камък със себе си, за детето е здрав, и по-лесно раждане. В същото време нефрит-това е камък, който ви позволява да се отървете от тревожност и кошмари.

Този камък се използва за масаж на тялото, тъй като тя освобождава тялото от алергични реакции и да подобрява състоянието на кожата. След процедурата кожата става копринена и еластична. Ако по тялото има рани или синини, това трябва да положат нефритовую чинията, ускоряване на регенерацията на клетките. Нефрит висулки да се отвори сърдечната чакра, помага на болни органи. Камък поглъща и задържа топлината, така че не рядко се използва при заболявания на бъбреците и гърба.

Кой знак на зодиака Jade

Ако според астролози и магове-това не е празен звук, преди да използвате нефритови трябва да знаете, че аз мога да го нося, като се има предвид зодиакален знак сте родени. В крайна сметка, се счита, че жад е универсален камък, който може да се носи всичко. Въпреки това, този камък може коренно да промените живота си, така че не се препоръчва за тези, които са доволни от стабилност и баланс.

Като цяло този камък е по-подходящ за Тежести, особено бял минерал. Като за Девица, идеалният вариант е червена топка, която донесе на семейството щастие и любов. В същото време червени камъни за привличане на успех в кариерата. Рак и риба може да се използва нефритови син или черен цвят, за тях той ще служи като източник на енергия.

Козерогам най-добре се съчетава с камък зелен цвят, като само този нефрит стабилизира нервната система и прави хората по-малко импулсивни. Зелен камък ще помогне на Козирога в кариерата си и да привлекат просперитет. Като за Стрелец и Телец, тогава по-добре да се намери по-подходящ камък, като нефритови, въпреки че и гъвкав, но в комбинация с тези зодии-най-лошото.