женски тайни

стил

Как да направим японски масаж на лице Асахи (Зоган)

Японски масаж на лице Асахи бие всички рекорди за популярност. Отзиви на жените е поразителен. Масаж помага за възстановяването на тонуса на кожата и предотвратяване на стареенето. Ще ви покаже как да направи това чудо от себе си и ще покажем на видео масаж Асахи с руски с актьорска игра.

Как работи масаж Асахи

Танака Yukuko автор масаж на лицето,

Танака Yukuko масаж предлагани от контур на лице технологии. Тя е обобщила опита тысячелетних на японските масажисти и столове за технологии, който е лесен за използване и достъпни за всички жени. Масаж на лице Асахи (Зоган) е толкова ефективен, че това се нарича достъпна алтернатива на пластичната хирургия. Алтернативно име на тази технология е за масаж на лицето Зоган.

Същността на масажа е въздействие с пръсти по мускулите и съединителната тъкан на кожата, което ги е в тонус. Той премахва бръчките и предотвратява появата им, лицето става по-чисти порите, намаляват, изчезват торбички под очите. Това ще ви отнеме само 3 минути на ден, но дава фантастични резултати – младо лице, най-малко 10 години.

Особеност на технологията Асахи е интензивно въздействие върху лицевите мускули, разположени дълбоко под кожата. Масаж на лицето е на ръба на болката, тя се различава от обичайните манипулации. За правилното извършване на масажа, трябва внимателно да се чете последователност от действия, за да ги изпълняват в точна последователност.

Предимства на японския масаж Асахи (Зоган)

Основното предимство на масажа се състои в това, че технологията позволява на Асахи решение на козметични проблеми.

Премахва отоци.

  • Масаж на лицето, стимулира обмяната на веществата, това допринася за бързото отведению слоеве на кожата на излишната влага.

Изглажда бръчките.

  • По време на масаж въздейства върху мускулите на лицето, те се връщат към своята еластичност, изчезват дребните бръчици, дълбоко и, като цяло, процесът на стареене са значително се забавя. Масаж спомага за премахване на токсините, които стартират на естествения процес на подмладяване на кожата.

Счупи стяга контура на лицето.

  • Масаж укрепва мускулите, връщането им към предишната си форма, овал на лицето стегна, изчезват брыли, ъглите на устата й се издигат, отива

Втората брадичка

  • .

Подобрява проблемную кожата.

  Масаж активира обмяната на веществата и предпазва от обриви и предотвратяване на акне.

Предимство на тази техника Асахи е сигурността му, той е противопоказан само в случай на открито възпалителен процес на кожата, заболявания на лимфната система, УНГ-заболявания, розацея, и значителна умора.

Отличителна характеристика на технологията Асахи действа на лимфната линия, това ускорява процеса на извеждане на токсини и течности от по-дълбоките слоеве, активира обменните процеси и води до подобряване на кожата.

Масаж Асахи

Изпълнението на масаж Асахи (Зоган)

За да получите видими резултати, трябва редовно масаж, може би, всеки ден, с правилата и последователността на действията. За сигурност, трябва да знаете мястото на limfouzel, те не могат да повлияят на хода на процедурите трябва да мине около възли.

Подготвителен етап

Обучение не е за пренебрегване – тя е важна част от процедурата. Първо лицето трябва да се почисти, след това да масажното основа, необходимо, за ръка би могла да се плъзга по кожата, без да наранява нея. За да направите това, използвайте козметичен крем или лосион за отстраняване на грим, за предпочитане е да се използват естествени масла: маслина, семе или овесени ядки, мляко.

Подготвителен етап включва отопление на лимфните линии и се втрива в кожата. Трябва да масажирате с пръсти надолу по линията от ухото до врата на рамото. Пръстите на ръцете просто потупване и се прилага лек натиск. Движението се повтаря три пъти.

Основен етап

Той включва няколко стъпки, всяка от които се повтаря три пъти. Не натиснете силно върху кожата, не се чувстват болка, тяло трябва да бъде удобно.

Масаж на челото.

  • Три пръста на всяка ръка плътно притиснати челото и да ги доведе до храмовете и по шията и по рамото. По време на движение трябва да се извършва с леки нотки на пръстите.

Масаж на очите.

  • Средни пръсти от външния ъгъл на очите, движейки се към носа, а след това-от носа към външните ъгли. В храма на пръстите са фиксирани натискане на бутона, а след това продължи надолу по шията към рамото.

Масаж на устата.

  • Започнете движение на два пръста от центъра на брадичката, долната устна до крайчета на устата и се движи към носната преграда, където трябва да се увеличи с натискане на.

Крилата на носа.

  • Средният пръст се движи нагоре и надолу по крыльям носа, след това същото движение се повтаря в носа. След това на ръка на бузата нагоре към храмовете и надолу по шията към рамото.

Бузите.

  • От брадичката, през ъглите на устните направо върху вътрешните ъгли на очите, като ще бране на бузите, където ние фиксираме с натискане на пръстите. Нататък массируем всяка буза отделно. Движейки се през скулите към храмовете и отново врата надолу. Работа на дълбоки мускулни движения на всяка буза косо отдолу нагоре. До средата на бузите тяло от носа до наружному пътека, сключване на движение се плъзгат по врата надолу. Задната страна на ръцете с пресата се движи по линия на „Пей“ до храмове, сключване на движение ползуна в областта на шията.

Всичко е на лице.

  • Дланта е разположен в центъра на лицето и със силен тласък от центъра на застоявшаяся течност „притиска“ към храмовете и надолу по шията.

Износени и гали.

  Първо, дясната ръка трие челото отдолу нагоре и отдясно наляво. След това поглаживающими движения успокои линия на челото, остави окончателно движение линия на шията към рамото.

На последния етап

След масажа, непременно трябва да се изчисти лицето, чрез премахване на цялата база.