женски тайни

прически

Как да направите ретро прическа себе си: стъпка по стъпка ръководство

Филмът „Великият Гэтсби“, предизвика вълна от интерес към прическам в ретро стил. Те идеално подчертават женствеността всяко момиче. Как да направите ретро прическа в домашни условия? Представяме стъпка по стъпка инструкции за създаване на прически в стил ретро със собствените си ръце.

Ретро прическа може да се направи на косата, всякакви дължини, но по-женствен вид прически за дълги и средни коса.

Романтизъм 20 години

Прическа Големите Гэтсби

Сложна прическа от къдрици с елегантна опаковка е създаден на базата на дълга коса. Първата стъпка е да срешете косата си, обезпечаване отгоре сладко скоба за коса. Типът / размерът на задните долните кичури заплетены в тънка опашка, които плътно застегивается под врата си с невидими, те създават необходимия обем в долната част на главата. Горната кошница опашка затворила кичура коса, които са прикрепени с помощта на превръзки. Горните кичури коса накручиваются на плойку, всеки кичур скручивается в пръстени, и затворени. На последния етап, в горната част на косата трябва да се сресва и подредени леки вълни по цялата глава, да ги фолио. Косата трябва да е леко занемарен, за да не беше усещания дълго и задълбочено стайлинг. Тази прическа може да се носи с Matching рокля в ретро стил.

Елегантността на 40-те

Прическа в ретро стил стъпка по стъпка

Направи класическа прическа в духа на 40 години е много лесно. Първата стъпка за създаване на къдрици. За това, косата вятър на плойку и леко топъл. Нататък, всеки кичур трябва да е малко начесать в корените, за да се създаде обем. След това предните кичури от двете страни на челото, извиват в здраво колани-ролки, които се фиксират с помощта на игли и невидимок. Останалата част от косата се разпространяват под формата на кудрей по раменете.

Простота и елегантност

Прическа в ретро стил, инструкции стъпка по стъпка

Много проста ретро прическа за дълга коса, подходяща за всеки ден и за излизане, тя се изпълнява само за пет минути. Първата стъпка е създаване на леки къдрици с помощта на плойки. Цялата коса се превръщат в къдрици. След това, разделени направление на предните коса и усукани в твърда възглавница, която се поставя на рамо и се фиксира с помощта на игли. За да форма на възглавницата помага дълга дръжка гребени, на които навиваются косата. Валяк трябва да има здраво и плътно прилепнала към главата. Останалата част от косата си с помощта на гребен и цъфтят на рамото.

Секси 60-те години

Ретро прическа bouffant със собствените си ръце

Високи прически с начесом, била въведена в модата Брижитт Бардо. Колко актуални са днес прическа в духа на секси 60-те години.

Първата стъпка е да се срешете косата по цялата дължина. След това на кичури в задната част на главата много necesitada в корените. Следващата стъпка-всички косата накручивать с помощта на плойки или маши за коса, за да получите леки вълни и малки къдрици. Размерът / видът на предните кичури коса или бретон се крие под останалата част от косата, плътно прилегая до главата. По този начин, цялата сума се фокусира върху задната част на главата.

Намек за история

Просто ретро прическа

Прическа в ретро стил, не е задължително строго да се спазват на всяка епоха, можете да изберете модел със само малък намек за исторически модели. Проста прическа с лек ретро нюанс ще стане. Първо трябва да разделите косата си на кичури, след това всяка от тях с помощта на маша или ролки, трябва да се върти в твърд къдря, се загрява за 1-2 минути. След това, без спиннинга, пръстени, игли за коса и да им даде да изстине в продължение на 4-5 минути. След това косата леко расчесываются, трябва да бъдат достатъчно силни вълни в краищата на косата. За определяне на ефекта, може да използвате лак за коса.