женски тайни

стил

Как да разберете какъв цвят на косата е подходящ за мен

Ако сте решили да промените имиджа на марката, по-специално промяна на цвета на косата, но не знаете кой цвят коса ви допада това прочетете нашите съвети по темата.

„Как да разберете, какъв цвят на косата е подходящ за мен?“ Този въпрос е не малък брой момичета. Наистина, изборът на подходящи цветове за косата трудности. Но има няколко правила, които ще помогнат за най-добрия начин да вземем нов оттенък.И веднага ще укажем на първото правило: да избират подходящия тон за своите направления трябва да отговарят на свой нюанс и един напълно естествен начин, т.е., без грим.

Сега нека да поговорим и за други правила, може да се отговори на такъв труден, привидно, на въпроса: „как определяте, че цветът на косата е подходящ за мен?“

За собствениците на светло кафяво

Ако естествения цвят е светъл blond, лицето има лек руж на бузите, и, може би, лунички, тогава подходящите варианти топли и светли нюанси. Тази палитра включва в себе си нюанси на пшеница до интензивно меден, и при желание, начин могат да бъдат допълнени с ярки кичури златист оттенък.

При това по-добре да се откаже от огнено-червена тонове и да се опитват да се изключи тъмно кафяви (последните могат визуално да направи едно момиче на възрастта).

Вълна от пепел

„Как да разберете, какъв цвят на косата най-добре за мен, ако аз съм блондинка с пепельными коса?“

Всичко е просто: така че можете спокойно да изберете пепеляв нюанси. Можете също да опитате кафяви нюанси, и всички, от най-светли до тъмни.

От друга страна, не се препоръчва да се използват бои на медна и червеникаво нюанси. Факт е, че тези тонове са способни да предадат с червеникав оттенък и кожата, и това е твърде много.

За топла външен вид

Най-топлият тип на външен вид се счита този, при който топли и контрастни цветове.

Става въпрос за кафяво и тъмно кафяво с рыжеватым блясък на косата. Кожата на тези жени може да бъде почти слонова кост, и може да бъде тъмно. Не се изключва възможността за наличието на лунички.

В такива случаи най-подходящите нюанси за косата ще червено (средна степен и тъмно) и кафяво с леко червеникав оттенък. Но от всички студени нюанси трябва да се откаже, защото кожата им изглежда тошнотворно бледа.

И сега за кафяви коса

Шатенки с тъмно-кафява коса и ярко зехтин или тъмен цвят на кожата трябва да бъдат насочени, за да се подчертае натурален тъмен цвят. За тези цели се използват кафяви тонове. Също така са подходящи синкаво-черни с вариации и синьо-лилаво.

Но не поясни за коса и не се препоръчва да се използва на тъмно медни нюанси.

Резултати

Разбира се, избора на правилния цвят на косата, цвят на очите. Въпреки това, трудно е да се някакви единни правила, защото е необходимо да се оценят заедно с всички момичета изглеждат. Можете да получите препоръка от всеки професионален салон за красота. Освен това, има възможност и за преминаване на специален тест „как да се определи какъв цвят на косата е подходящ за мен“, които са на разположение онлайн.