женски тайни

стил

Как да се организира реда в кухнята: 8 брилянтни идеи

Кухня-най-използваното помещение в къщата, и тя трябва да бъде удобна. Тук трябва да се запази и се поставят съдове за готвене, продукти и различни прибори. Как да се осигури ред в кухнята и да осигури места за съхранение на вещи? Ние предлагаме да използвате следните идеи, които да следят за реда в кухнята.

Удобен инвентар

Кухня-това е мястото, където винаги се съхранява най-разнообразни кутии, бутилки, тенджери, тигани. Зърнени храни, захар, чай, кафе, подправки и много други, тъй като всички се съхранява правилно? За съхранение на насипни продукти са идеални за контейнери с различни форми и размери, е желателно да изберете прозрачни кутии толкова дълго време да се търсеният зърнени култури.

Съхранение на зърно

Съхранение на „бисквитки“

Идея за съхранение на подправки

Организация за съхранение на консерви

Подправки винаги трябва да бъдат под ръка и за тяхното съхранение е идеално организаторите на стената. Това може да бъде магнитна дъска или пластмасови държачи за консерви. Поставят тази система по-добре от вътрешната страна на вратата на гардероба, така че слънчевата светлина не е портил подправки. Тази оригинална конструкция като выкатной секция за кутии страхотно спестява място и позволява бързо да се направи правилния избор. Страхотна идея, за да следят за реда в кухнята, нали?

Идея за съхранение на хранителни продукти в кутия

Всички дясната ръка

Съдове за готвене не се случва много – мотото на много жени. Как да съхранявате тези купчини чинии, чаши и тигани? Отличен подход е стифиране. Да се постави малка кухня, в по-голяма нужда от принципа за запазване на съдове, да не се смесва чинии и тенджери. Капака на тенджерата, е най-добре да се съхранява отделно, например, окачен на входната врата. Гениалната идея за съхранение на съдове – метални ministerii за тенджери и тигани.

Съхранение разделочных дъски

Съхранение, кухня

Организация за съхранение в кухнята

Съдове за съхранение

в

съхранение на затваряне на вратата

в

Използвайте всеки ъгъл

Пространството за кухнята от всякакъв размер са винаги не е достатъчно. Затова трябва да се използва всяко място за съхранение на нещо. Например, пространството под мивката често е празна, и там успешно, може да се съхранява почистващи препарати, гъба и ръкавици за выкатной кошница. Можете също така да поставите клип с торби за отпадъци или чували контейнер за пренасяне и опаковане. Ако вашата кухня е в частна къща с малък размер, техника може да бъде поставена под стълбите, повече за това в статията “ Как да използвате пространството под стълбите „.

Ред за под мивка

Ред за под мивка

На вратата, за да помогне

Като правило, на вътрешната част на врати и кухненски шкафове абсолютно не се използва. И те са вместят в плоски прозрачни плочи, в които да съхранявате удобно дъски за рязане, резервни ножове, ролки храна филм и пергамент.

Съхранение на вратите на кухненските

За съхранение на кухненските врати

Идеи за съхранение на кухненски аксесоари

Прибори за хранене, разнообразни инструменти: ножове, овощерезки, сита, corollas винаги трябва да бъдат поставени в плоски кутии, за да има всичко в зрителното поле. За удобство на съхранение може да се използват пластмасови организаторите. Гениално решение – това е многофункционална кутия стъпало с разделители. Всички тези елементи могат да се мотае в тесен сечение выкатными, или се поставят на магнитна плоча на стената.

Подредено в чекмеджета в кухнята

подредено в чекмеджета в кухнята

Всички по рафтовете на магазините

Незаменим помощник при съхранение на храна в хладилника в кухнята. Но тя не се превърна в гробище на храна, тя трябва да се оправи. След анализ на навиците на хранене, да се разделят хладилник на зона за основните групи продукти и разпределя отделно място за отпадъци. Продукти за съхранение на най-подходящи пластмасови контейнери непромокаеми до миризми. Вие също трябва да започнете навик своевременно освобождаване на хладилник от просрочени продукти.

Идеята за ред в хладилника

Идеята за Ред в хладилник

Полезни устройства

Като цяло, повечето смущения се създават теми, които често се използват от собственика. Като идея за ред в кухнята, най-добре е да се използват окачени на конструкцията. На рейлинги да се окачват на куките за половников, дуршлаги, рендета, ръкавици за фурна. Хартиени кърпи добре да се използват панти титуляр.

Организация на реда в кухнята

Организация на реда в кухнята

Буркани с подправки прекрасно ляга на окачени рафтове. Брилянтна мисъл – ярусная подвесная полк, където може да се поставят дъски за рязане, контейнери за сол и пипер, таймер и много други. Стенни магнитна дъска-това е чудесен органайзер за ножове.

В

ред в кухнята

Окачване на всички

За оперативно съхранение на празните места в гардероба светло кафе на пакетчета, чипс, подправки, може да използвате куки и клечки. С тяхна помощ лесно да се постави в празното пространство megalocnus различни теми. Така че за steins са подходящи куки на мрежата сушилни в килера и се забожда ще направят „откровения“ дамски чанти с различни добавки в шкафчето.

Идеята куки в кухнята

идеи за съхранение в кухнята