9376fd8193277f86c399a1d8935a1653 - Как да спечелим лесни прически за себе си
прически

Как да спечелим лесни прически за себе си

Да имат дълга коса и не направи себе си бързи прически просто непростимо! Да ви разкажа и покажа шест начина, как да се направи лесно прическа себе си буквално за 5 минути. Прически, подходящи за всички случаи.

Елегантен кок

9376fd8193277f86c399a1d8935a1653 - Как да спечелим лесни прически за себе си

За да направите прическа

Прическата е идеален за работа, бизнес срещи. Част от косата в лобно-времеви зони на мира свалящ се и се отдалечи. Останалите събрани отзад на опашката, закрепляются ластик. Дребния къдря натрапчиви около венеца. Вземете следната кичура и направете същото, но като се друга посока. Така правят с всички коса от „опашката“. Осигуряване на връзка на фиби. Други направления резба помага да се създаде специална текстура на косата. От ляво на косата красиво сгънати отстрани на главата, а краищата скрити под гредата. Само на 5 минути бърза и красива прическа е готов.

Косопад

433d3a04c2cd0715d324f6f29b9eac4f - Как да спечелим лесни прически за себе си

Прическа стъпка по стъпка

На романтична среща с такава прическа, вие ще бъдете неустоими. Съберете цялата коса в „опашката“ на гърба, закрепени мека гума. Малко по-надолу от нея, над главата си, разделяме на две половини. Прескочи „опашка“ в причинено пространство, разпространение на замъци в половината. Половината от тях трябва да obratiti коса вляво, половината от дясно. Фиксирайте косата с ластик. На други коса прави „bouffant“, като придава им обем. Съберете швабру и пренасяне, което му придава формата на гладък валяк. Да се определи шнола за коса украса шнола.

Нисък лъч

24f4dcab335c02ab4e39655ecf0da865 - Как да спечелим лесни прически за себе си

Прическа стъпка по стъпка

Направи бърза прическа по този начин, можете да отидете на изложба в музей или работилница. Изпълнява се както в предишния вариант с „начесом“. В резултат на „опашката“ лито хлабава плитка. Увийте го нагоре, се крие на върха на косата. Получения валяк или анкерных игли. Като декорация на прически търсите красива шнола, гребен. Както виждате, тази прическа е бързо и лесно.

Оригиналът на „Спайк“ след пет минути

e23057db40c24ed58b910c8c006cf55b - Как да спечелим лесни прически за себе си

Бърза прическа

За тази прическа косата трябва да бъде идеално гладка. Отстрани, на нивото на ушите, вземете малък кичур коса, сложете ги в гръб, закрепени на тънки ластика. Останалата част от косата си с помощта на гребен. Вземете малки кичури отстрани малко по-долу, да ги свърже заедно и поставяне на ластик, отново.

Лесно се стягам

0e368f5babd00c8e08a7de7ec7debc56 - Как да спечелим лесни прически за себе си

Бърза прическа

Тази прическа е подходяща както за всеки ден и за бизнес срещи. Разделете косата на две приблизително равни части. Скрутите ги заедно в един възел. Я закрепете с фиби заедно. Част от косата скрутите заедно, а след това подредени около възел в една посока, спрятав върха. Друга част е в обратна посока. Всички старателно пристегнати dowelled. Косата на създаването му отнема не повече от 3 минути.

Гръцка прическа

764152d1c74aaf8df079812f7191c30f - Как да спечелим лесни прически за себе си

Леки бързи прически

Изглежда страхотно на леко завитых на косата. Носите превръзка-дъвка за отпред и отстрани остава част от къдрици. Да вземе страна една от направления, покриващи бретон, одернуть и един път да приключи около венеца. След това вземете къдря назад и напълно обкатайте около рамката. Сега, като се започне първо от едната, после от другата страна, да вземе направление и да направи същото. Дебелината им е различна. Обезпечени коса с фиби.

Както виждате, правя прически себе си-това е лесно, бързо и просто. С мрачни и скучни опашки свобода косата!