f5437d3b738f493436f9ecbfe8c57439 - Как визуално да направите лицето си по-тънки
прически

Как визуално да направите лицето си по-тънки

Големи дами се стремят да направят лицето по-тънък. Какво означава това? Ще обсъдим как с прави прически и грим, за да направите лицето худощавым и също така, каква обстановка е по-добре да изберете дамите с пълно лице.

„Отслабнете“.

Портрет на региона-това е не само украса за една жена, но и най-важното място, което отговаря за имиджа си. По този начин, ролята на грим, за оформянето на начина на жените не може да се надценява. За лице изглеждаше тънка, трябва да се обърне внимание на очите си. Гримът на очите трябва да бъде достатъчно интензивно, но не предизвикателно. Сянката може да бъде естествени нюанси, витражного ъгъл на очите и клепачите, за да изглеждат привлекателни pearlescent сянка. Отлична работа по разпределение на очна линия и спирала. Не трябва да забравяме за тайните, които помагат да изглеждате по-тънък с дрехи.

Устните трябва да бъде неутрален цвят, за да се избегне голям брой цветни петна, които създават допълнителен обем и създаване на ефект на клоун.

Незаменим инструмент, за да може визуално да се намали лицето на тонални и коригиращи средства. За пълни дами се препоръчва в централната част на лицето, за да се покрие по-лека и прах, и на границата на тъмен оттенък.

f5437d3b738f493436f9ecbfe8c57439 - Как визуално да направите лицето си по-тънки

Грим преди

5b17f9187a1cb1e0744a22b125ddefd1 - Как визуално да направите лицето си по-тънки

Грим след

Руж и намаляване на броя на лицата, които са кандидатствали трябва да бъде част от скулите, която се оказа влачат когато едно момиче се дърпа устните. Руж с по-тъмен оттенък, наложени на скулите, по-светъл от долната страна.

Дневен грим не трябва да бъде силен и ще привлече нежелано внимание.

„Отслабнете“ с помощта на прически

Основен дамите трябва сериозно да се подходи към избора на прическа. Оптималната дължина на косъма – средно, така че между косата и раменете остава просвет, който ще изглежда по-малко значително. Същия ефект може да се постигне чрез избор на косата. На пълните жени не трябва да са напълно голи шията, така прическа под момче също не работи. За визуално намаляване на лице са подходящи за косите бретон, със степен направления на добива на лицето. Неравни кичури около лицето, ассиметричные прически отвлича вниманието от обема и дават визуален ефект на отслабване.

Прически, които покриват част от бузите, също ще помогне да направите лицето си по-тънки визуално. Пълно лице става още по-големи, с буйна, къдрава коса, така че по-добре да изберете гладка коса с малък обем около скулите и да се откажат от такива завивка, която прави косата твърде пухкави.

561c4db46e0252164d597d5485b21c09 - Как визуално да направите лицето си по-тънки

Прически за пълни

6713c6fcb08abd836078564a17aae8b1 - Как визуално да направите лицето си по-тънки

Прически за пълни

Коса, събрана в косата и повдигнати нагоре, да направи лицето по-вытянутым и, следователно, по-стройна.

Цвят на косата също може да намаля или добавяне на силата на звука на лицето. Така, тъмна коса традиционно се отклони вниманието и визуално намаляване на площта на другата ръба и руса коса прави лицето по-видни и по-голям.

Аксесоари, които са подходящи

Бижута са чудесен начин да изглеждате по-тънък. Така, шалове, създавайки илюзията за вертикална, позволяват да се извади, лицето, същия резултат може да се получи, ако се носят шал на врата си, е създал визуален остър ъгъл. Шалове нарязани на врата на половина, а също така яки-багажник имат отрицателно въздействие върху пухлого лице, като се подчертава торбичките.

По-добре да изберете големи мъниста дълги, създавайки вертикална линия. Дребни мъниста направи броя на момичетата още по-впечатляващо. Брошки също така трябва да се избират голям размер, че да отклони очите си от лицето и допълнителни размери.

a16afdc6bfcd5bac6059021555adbe82 - Как визуално да направите лицето си по-тънки

Обеци в пакет

dec0b23ee95a6a4b7eb902b9573fba1d - Как визуално да направите лицето си по-тънки

обеци за пълно

Дълги висящи обеци-това е най-добрият начин визуално да направите лицето худее и да се скрият излишните обем. Вие не трябва да избират малки карамфили, които ще бъдат загубени в областта на лицето, което увеличава още повече. Големи кръгли обеци противопоказан в случаи подпухнали бузи, като те ще изглеждат още повече.

Портретна зона е най-взаимно допълващи се части от тялото на жените по-големи размери, така че трябва да украсяват и да се покаже чара на лицето, шията и деколтето, за да отклони очи от невыигрышных места.