женски тайни

мода

Какви цветове бежово дрехи, изберете най-добрите нюанси

Бежов на цвят е много хармонично изглежда почти с всякакви цветове, но най-подходящи са: бял, черен, син, червен. Допълването им облекло с един от тези цветове няма да съжалявате.

Бежово-този цвят елегантност и сдържаност, здравина и придружаващите я пълно самообладание. Той е най-популярна сред хората в зряла възраст, но това не означава, че се прилагат към вашите изображения е възможно само след достигане на определена възраст, или статус. Освен това е трудно да се намери цвят, така че активно се използва в различни стилове съвсем различни възрастови групи.Въпреки това, за много хора, бежово, превърнал се в символ на класиката, дизайнери дори го сравняват значението на с черно и бяло. Съществената разлика се състои в това, което е добро съчетание с този цвят, за да създадете не е толкова просто. Може би причината за самодостатъчност на бежово, а може да бъде и много му вариации, които е толкова лесно да се объркат, но в никакъв случай, да разберат по-подробно, какъв цвят се съчетава с бежово в облеклото, това наистина си струва.

Цвят ахроматический

Обикновено черен, бял и сив-това почти винаги е печеливша комбинация. В този случай, обаче, не всичко е толкова просто. Да, дует с черно-това е без съмнение най-успешният от всички, и той може да се прилага в почти всички стилове.

Бизнес костюм е черен на цвят, много ефектно ще изглеждат страхотно с бежовата блузкой и чанта, вечерна рокля в черно-бежови цветове, които придават елегантност и изтънченост на вкуса на господаря си, и черно яке перфектно комплимент към комплект дънки и жилетка в бежово. Едно нещо е да помислите за целесъобразността на комбинация от тъмни и тъмно-зелени нюанси, които правят имидж е доста скучна и безинтересна.

Създаване на красив и елегантен външен вид с бели много по-трудно, тъй като трябва много внимателно да се съчетаят цветовете. Ако „да влязат в точка“, тогава ще изглежда просто изумително, лош оттенък ще изглежда мътна и изношенным на бял фон. Като правило, тези групи са именно господстващо бежови тонове, елегантност, което ще бъде изгодно да се подчертае бели петна.

Невероятно женственное и нежно, изглежда бежевое рокля в пода с бели аксесоари. За ежедневна комплект, има още много възможности в този цвят, че ще направи образ на леко и безтегловно.

В комбинация със сиво може да бъде доста трудно, тъй като и най-малката грешка в добра форма, ще я скучен и безинтересен. В края на краищата, свързвайки ги в единен образ, опитайте се да изберете подходящата светлина или температура на цветовете, не им комбиниране на принципа на противоположностите.

Добра комбинация

При избора на това, с което се съчетава с бежов цвят в облеклото, е невъзможно да се избегне червени неща. Това обаче не означава, че можете да използвате всяка комбинация. Твърде ярък червен цвят не е най-добрият „компаньон“ за бежови неща, по-добре да се предпочитат приглушено лилаво или бордо нюанси. От различни бежови нюанси, най-добре ще изглежда розово-бежови цветове, защото те са подобни по естеството на червено. Също така добре ще изглеждат начин, при който бежевом фон ще се attenda червени аксесоари.

Доста сложна, но от това не по-малко интересна е комбинацията със синьо. Както с другите, не искате да използвате по-ярки цветове, предпочитайки по-дълбоки и тъмни, което подчертава аристократичния характер на бежа. Всеки от цветовете може да играе доминираща роля, а изображението да остане цялостен и елегантен.

Хубаво е също така ще изглежда ансамбли сини, подобни на природата кафяви и светли нюанси на розово, пастелни цветове.

Шик в монотонността

Прекрасен бежов напълно разкрит в неговата самодостатъчност, тъй като прости лъкове изглежда просто шик. Особено това се отнася и за вечерни облекла, която, както никоя друга, е в състояние да подчертае женствеността и чара обладательницы. Въпреки това, като изберете такива дрехи не забравяйте за прилики бежов цвят на кожата. Това облекло не се слива с него, трябва да подредите ярки акценти с помощта на аксесоари, които правят своя начин на неустоим.