женски тайни

стил

Какви обувки да се носят през зимата

При избора на зимни обувки трябва да се подхожда с максимална отговорност. Първата обувки трябва да бъде приятна и качествена. Вторият – всички останали, включително дори и на външен вид.

Разбира се, това не означава, че трябва да си затвориш очите за мода. Въпреки това, трябва да се обърне внимание на основните функции на обувки. Но ние, момичетата, трябва да обичаш обувки не само в качеството, но вижте! Помислете стилни модели, в които краката ще бъде топло и комфортно.

Но първо нека си припомним основните правила за избора на зимни обувки.

Зимни обувки на първо място трябва да бъде приятна и качествена

Как да изберем зимни обувки?

Материал

Да се обърне внимание, от какъв материал е направена обувки.

Кожа и велур. Най-добре запазват топлината на кожата и модели от велур. Но не забравяйте, че еленова кожа не е подходяща за всеки време. По-практично все пак, кожена обувките му и предпочитам. Овча кожа – естествена и стилен вариант, зимни обувки, от който се шият модни днес, обувки и ботуши ugg. Обувки от овча вълна – истински тенденция на модата, който уверено се движи от един сезон към друг. Освен това, те са много удобни в чорап.

Качество

Както знаете, на първо място се обръща внимание на качеството на продукта. Естествена кожа на допир, винаги е топло, а на обратната страна естествено обувките трябва да бъдат замшевой. Ако купувате маркови обувки, радвайки се на ходилото и неговата вътрешна част – производител често се поставя маркировка, с посочване на вида на материала.

Размер

Обувките трябва да бъдат подбрани ясно по размер и обем на краката. Преди да купите, не се колебайте внимателно разходете се из магазина. Кракът трябва да бъде в свободно състояние, а не се мотае, а пръстите на краката не трябва да опира в предния край.

Ако имате нужда от обувки за силни студове – изберете размер, за да се облече топло чорап. В допълнение към размера на краката си, трябва да помислите за обиколката на голенища. Не избирайте ботуши с тесни и плътно прилягащо голенище крак, тъй като ще ви бъде неудобно да ходи на подобни обувки. Още се нуждаят от свободно зимни ботуши, които да не притискат краката.

Единственият

Изберете обувки на висока подметка – тя по-добре да ви държи топло. Може би не сте забелязали, как се замразява на краката тънки подметки. Първото нещо, което трябва да се мисли за: зимни обувки трябва согревать вас.

Съвет. Предпочитам плоски обувки, широка и здрава подметка. Ако петата нисък, широк и стабилен.

Зимни обувки: от модели за всички поводи

Би било толкова лесно, ако не беше толкова трудно. Жените, нали? Вариант е, когато има само едни ботуши и те са подходящи за всички които не са доволни от нас и не е за нас. Разбира се! Имаме нужда от обувки за всеки комплект дрехи – класически, ежедневни и спортни гардероб. И още – ясно разбиране за това, какъв модел и с какво носят.

Коляно-висока ботуши

На петата

Петата трябва да е стабилен и широк клин

Танкетка удобна, стилна и топла плоски обувки

Чист ботуши сиво, кафяво или млечен на цвят ще се превърне в кулминацията на вашия начин

Ботуши въображаемо (стеганные) е по-подходящ за спортен стил за разходки и пътуване

Плоска подметка – гаранция за комфорт на краката с широк голенищем

И модерни И са много удобни в тази обувка може да бъде запълнена не само едни дънки

Ботуши

На дебелите ток

    • Ботильоны-това е нещо средно между ботинком и обувки са чудесен избор за стилни изход

Малък постоянен ток – прекрасен вариант за всеки ден на платформата

Платформата винаги ще бъде популярен, в сравнение с основния конкурент – петата клин

Танкетка – това е комбинация от платформи и шипове, така че това е толкова удобно

Ботуши, ботфорты, чорапи

На петата

    • Ботуши винаги придават сексуалност и визуално удължават краката

    • Кожени високи ботуши за зимата – чудесен избор

Обувки-чорапи изглеждат чудесно с женствени рокли, поли и тесни дънки плоски обувки

Ботуши на равна подметка, удобни и всеки път е хубаво клин

Ток-танкетка-отлична алтернатива каблукам

Съвет. Тесни да носят обувки с рокли и поли, дънки-скинни, здраво стегнати крака. Ботуши с широк голенищем по-гъвкави – те могат да се носят с почти всички, с изключение на строги и спортни панталони.

Обувки

Армия.

    • През този сезон, те са фаворити за момичета. За армейски обувки характеризира със здрава чрез шнурове от началото до края на обувки. На мода – черен и всички вариации на кафявото.

Твърди бойни ботуши модерен носят с женствени рокли тимберленды. В превод звучи като „обувки лесника“. Тяхната функция – височина малко над глезена. Най-модерните всички сезони мисля, че горчица тимберлендах. Те са изключително топли и стилни.

Тимберленды с пясъчен цвят изглежда страхотно с ежедневни дрехи стил и романтични рокли на“Челси“. Този тип обувки включва гладка повърхност, без връзки, както и височина над глезена. Характеристика на обувката е, че страна залепена дъвка.

Обувки челси – най-истински тенденция, допълни и да направи всяко облекло стилен

Сми.

През зимата е трудно да си представим без тези удобни, топли велурени ботуши ugg ботуши, които някога са дошли от Австралия, вечно врываясь в живота на местната мода. И дори критика, която всеки път пада на любителите на обувки, казват те, не жена, не оказва влияние върху неговата популярност. Ако искате да изберете обувки са по-практични – вижте на кожени модели.

Одеса е в състояние да даде преднина на всяка друга модни обувки

— Кожени ботуши ugg много практични

Ботуши

Такива топли ботуши и успя да харесвам се на съвременни красавици, които ценят комфорта и качеството. Естествена кожа придава ботуши оригиналност и специална благодат.

Обувки с кожа на мода всеки студен сезон

Ботуши

Топло, удобно, типичен, така да се каже, обувки. Ако прозорецът е, разбира се, Зимна приказка, в студ, сняг и дъжд с кал.

Ботуши, простовато приказки, всъщност популярни сред съвременните модни дамски

Кецове

Спортен и случайни стилове през зимата никой не е отменен. Освен това, зимни обувки спокойно може да се носят и с рокли, поли, дълги пуловери и ризи под гамаши или плътен чорапогащник. Комбиниране на стилове, да се мисли за това какво да се носят през зимата, ще бъде много по-хубав. 🙂

Топло обувки не позволи на краката си да останат на топло

Кой каза, че зимата е приоритет ботуши?

Каква обувки не се носят през зимата?

Велур, лоша кожа, лоша обувки, тънка подметка

Не се препоръчва носенето на зимни обувки от велур и лачена кожа рокля обувки извън сезона, лошото и лошото качество дерматин обувки на тънка подметка – както вече казахме, в такива обувки са студени краката. Велурени обувки, да, красиви, но не са предназначени за ежедневна употреба в киша и сняг с кал и сол. Така че, важно е да има обувки на переменках. Този елемент включва лошото качество на обувките, която вместо очакваната топлина и уют ще присъстват много неприятна изненада.

Синтетична кожа

Не купувайте обувки с изкуствена кожа – той не загрява, а само създава илюзорна видимост на топлина. И всичко това, защото се прилага такава кожа на тъканната основа, която не е здраво, за разлика от кожата. Това обяснява защо цените на обувките от изкуствена кожа, което е значително по-ниска изделия от естествена кожа. Добре, че има и козметичен ефект – изкуствена кожа изтощава бързо, губи формата, която се превръща продукта в безгрижни и ниско качество. В обувки с носенето на синтетични кожа, краката ще бъде неприятно и студено, а това е първият път за болничното легло.

Токчета на обувки

И, разбира се, да се откаже от обувки на токчета. По-подходящо би изглеждал, ако ще показвам в елегантен висок ток, което по улиците на пролетта.

И така, нека обобщим. Зимни обувки трябва да бъдат:

А) топло

Б) качество на

С) комфортно и удобно

Д) практическата

Може би, това са всички основни принципи. Нататък – само на лични предпочитания. И по-добре, ако зимни ботуши ще има поне 2-3 чифта.