женски тайни

стил

Какви панталони, за да добавите към вашия гардероб

Живеем в модерно, динамично време успешните момичета и жени постоянно са в движение: да преживяваме между банки и офиси, спортни клубове и домове, магазини и дори кафенета. Нищо чудно, че панталони и панталони стават все по-популярни, придобиват все по-голямо значение в сегменти на модната индустрия – дори да е на работното място, една жена иска да има модерен и стилен външен вид, може би, с едно докосване на эксцентричности, но при всичко това най – важното- да остане в удобна позиция. В предстоящия сезон на модните дизайнери обръщат специално внимание на различни стилове, цветове и текстури панталони, обещавам, че в следващия сезон ще бъде светъл и необичайно. Най-добрият избор ще бъде брючный костюм.

В тенденцията ще останат класически стилове, близо до стила на мъжкия гардероб: хипи-шик, разкроена модели и панталони, вече е запознат, женствени, или тесни панталони с висока талия. Цветови решения, населяващи различни варианти: в допълнение към обичайните черно, синьо, по-меки нюанси на люляк, синьо и коралови цветове, на мода идват вино, червени и кафяви нюанси.

Червени панталони

Сини панталони

Основните изисквания за панталони моден сезон 2019

Забравете за панталони и дънки с ниска засаждане или както те се наричат, панталони хип – те вече не се считат за подходящи.

Класически плътен цвят панталони също губят своята актуалност. Те се променят в различни щампи: разход на каре, райе, декорации, 3D и абстрактно – огромно количество дизайнери единодушно са направили избор в полза на разнообразието. Между другото, познатия начин се разрежда монохромен баской или чертеж, който е свързан с „5“ Модна присъда.

Плат – по единодушно мнение на модни къщи. Лидери от тях са Джърси, креп, туид и gabarin. Но все пак основните причини за кожата, и аристократичный, изискан кадифе.

Но със сигурност да се каже за урезании много по-трудно, така че би било по-добре да ги разглеждаме поотделно.

Дамски панталони

Черни дамски панталони

1. Звънец

Тази тенденция е бил популярен още през 70-те години. Тогава тяхната приложимост е оправдана, Джейн Бъркин и филц шапка. Защо? Отговорът е прост. Класически модел беше пълна, но оригиналност искаше, но това не беше толкова лесно. Разбира се, съвременните панталони-клеш стил значително се различават от тези, които са били, значи, ако камбаната е направил от племето, сега предпочитание от хип-запазване на спокойствие и последователност. За да видите тези модели в колекция от VESNALETTO.

2. Слаб

Колекцията, където има тесни са били представени МОВЕРИ. Но популярността на тези колекции остава актуална в продължение на много години. По-тесните панталони са не само много удобни, но и красиви. Новост е, че панталоните почти стъпка по линия с legendami. Заслужава да се отбележи, че това е единственият стил, сред всички, които най-добре подчертава елегантността на женските крака. Освен това, тези панталони могат да се носят дори с кардиганами, болеро, блузи и ризи рокли.

3. Непълно дължина

При покупка на панталони за 2019 моля, обърнете внимание на дължината на 7/8. Те са елегантно подчертават секси голи глезените. Най-добрата колекция, която бе представена панталони с такава дълга от Лакона. Между другото, дизайнерите са се опитали да направят дори и дължина, прикрывающая само коляното, но тази идея не е опит за успех.

Скъсяване на панталон

дамски модни панталони

4. Не умира класически кожени

Конкуренти на тъкан става на кожата. Той добавя нотка на сексуалността при всеки начин. Дизайнерите са поканени да се върнат на агресивен външен вид на кожата и не прогадала в решението си. Много дами са подкрепили тази идея.