женски тайни

стил

Какви поли са на мода? ТОП 8 тенденции на есента 2020

Всяка година модната тенденция привличат повече внимание. Момичета внимателно проучване на всичко, което е важно и в бързаме вземания. Днес ние Ви предлагаме да разберете какви прагове ще бъдат модерни през есента 2020. Без тях е трудно да си представим модерен гардероб. Важно е да изберете най-подходящия вариант, изхождайки от особеностите на фигурата.

Тенденция # 1: кожена пола

Пола от кожа е актуална вече далеч не е за един сезон. През 2020 г., дизайнерите предлагат разнообразни модели от различни видове кожа. Тя може да бъде мек, или груб, лаковой или матова и дори комбинации. Всеки вариант създава съвсем различен визуален ефект дори при еднакво сечение на продукта. Същото се отнася и за стил и дължина. Освен това, тенденцията на поли в различни цветове, което дава широки възможности за експерименти.

Особено впечатляващ кожени поли в комбинация с топли пуловери. Благодарение на това, изображението на малко по-мек и женственнее.

На свой ред комбинацията от блузи и ризи ще лук в известна степен. Този вариант е актуален дори за ежедневна работа. Горната дреха може да бъде всякакъв в зависимост от вашите предпочитания.

Тенденция номер 2: къдри и воланы

Тази тенденция се наблюдава във всички колекции, разбира се, акцент на женственост. Маскулинность постепенно остава на заден план. Така че различните пола с набори и волани – мачта-хев за всеки модата.

Най-често, тези елементи се използват за създаване на поли, ассиметричный приятелка, но има и други варианти. Като цяло, продукти с волани и рюшами придават образ на една особена романтика и лекота.

Тенденция номер 3: поли

Смел експеримент под формата на буйни прагове предизвика смесени реакции модата. От една страна, част от облеклото на миналия век ни позволява да направите изображението по-лъскав. Този подход обаче не винаги подхожда към съвременните реалности на живота. Въпреки това, в буйни поли всяко момиче изглежда тънка.

Да се съчетаят тези продукти по-добре с по-модерни дрехи. Например, прости тениски с щампи, switchtime и кожени якета. Благодарение на това, всеки поглед ще бъде свеж и модерен.

Тенденция номер 4: асиметрична пола

В модерните модни бяха представени много интересни асиметрични поли. Те са особени и често действат на изображения като акцент. Този ефект се постига чрез сложна конструкция. Освен това, в тези модели няма правила. Те могат да бъдат с окъсани подгъва, влак или необичайно намаляване като цяло.

Тенденция номер 5: Пола миризма

Сред най-популярните възможности на есенния сезон се състои от предмети по миризмата. Дължина може да бъде всеки, същото се отнася и за разреза.

Тенденция номер 6: престилка от прозрачен плат

Много смел експеримент, който не можа да го направи всяко момиче прозрачна пола. Въпреки това, показва, че те са присъствали в големи количества. За да спечели прозрачността на продукти, дизайнерите са използвали различни начини. Сред тях голям декор, бродерия и други подробности. Комбинация от топли, обемни неща ви позволява да създадете истински есенен лук.

Номер на Тренд 7: плиссированная пола

За няколко сезона плиссированная пола запази популярност, и тази есен не прави изключение. За разлика от други продукти, при избора на тази опция, можете да се движите по свой вкус. Най-важното-етикет на талията. Това е нещо, което прави фигурата по-пропорционална. Дължина може да бъде всеки, както и ширината на гънките.

Тенденция номер 8: с висока цепка

Според дизайнерите, за да покажат красотата на краката не само през летния сезон. По този начин, поли с висока цепка присъства в много колекции. Най-често е украсена с цепки от двете страни. От своя страна, в центъра на често по-сдържан.

Модни поли за есента: цвят 2020

Цвят през есента сезон не е ограничен от рамки и правила. През 2020 г. дизайнери представиха много възможности за избор. Сред тях са поли, а не само на тъмно, тихо нюанси, но и достатъчно ярки, а също и пастелни тонове. По този начин, вие ще изберете най-подходящия вариант, за да се поберат вашия гардероб.

Ние Ви препоръчваме да се обърне внимание на поли цвят металик. Разбира се, този вариант не е за всекидневния живот. Но, все пак, метални прагове изглеждат особено красиво и никога не се оставят без надзор.

Сред модерните щампи е безспорен лидер на клетката. Принт могат да бъдат в различни размери и цветове. Но дори в този случай, всеки един от тях ще бъде актуален през есента сезон 2020. Интересното е, че тези поли почти винаги площ на жилищни и лаконичен и не са декор. Това е обяснимо, тъй като самият принт е достатъчно активен.

Също през есента сезон ще са актуални с цветен модел. Ако преди това тези прагове, се счита за неуместно в студеното време на годината, а през 2020 г. тенденциите са се променили. В своите колекции дизайнерите представиха доста много продукти, с лек цветен принтом. За да съответства на ги буквално всички-от тениски, пиджаков и завършва с големи пуловери.

Действителната дължина на поли

Въпреки разнообразието от стилове, дължина на полата може да бъде всеки. Най-популярни в есенния сезон-това е midi. Тази дължина е винаги да изглежда женствена, независимо от среза на продукта. Така че дами често избират този вариант.

Да Не говорим за това, че на мода постепенно се връща мини дължина. Много от дизайнерите са добавили светкавица в центъра на поли, която е част от интериора. Разбира се, тези поли изглеждат много привлекателни, но много важно е правилно да комбинирате с други дрехи. В края на краищата, облекло като цяло не трябва да изглежда вулгарно.

Както в дължината на макси, през есента сезон на практика отсъства. През този сезон не е най-добрият вариант за поли. Но, въпреки това, продуктът макси винаги изглежда невероятно красива и женствена.

Модни снимки с пола на снимката

Както виждате, през 2020 г., сегашната ще бъде доста стилове прагове. Всички те са напълно различни, така че при избора си струва да се ориентират в особеностите на своята фигура.