женски тайни

мода

Какви са различните стилове в облеклото

Модни списания, разказва за тенденциите, използват различни термини: една чепка, на реколтата, бохо, кэжуал, ретро. Каква е разликата между тези стилове? Че е по-подходящ за определени ситуации? Кои неща са симптоми на различни стилове? На вас всичко ще ви информират за актуални стилове в облеклото.

Бизнес момиче

Бизнес стил

Бизнес стил в облеклото

Офис стил рокли се нарича бизнес, а това може да бъде доста формално. Костюм има строг покрой, ограничаване на цветовата палитра и минимум декорации.

Бизнес стил

Бизнес стил в облеклото

Днес бизнес стил жени са изложени на демократизация и не винаги е длъжен да ходи на работа в бяла блуза и тъмна пола. Това може да бъде яке с цветна пола или дори строг рокля се допускат брючные костюми, рокли с жакетами и туниками. Но това е все пак бизнес стил се използва изравняване цветове: – предпочитани от тъмно-синьо, сиво, кафяво цветове, както и по-тъмни нюанси и други цветове. Черният цвят не винаги е желателно, тъй като това може да бъде възприето като твърде тържествена или траур.

Дързост покъщина

Стил Рушвет

Стил Рушвет

Стил е роден в дръзко и скандално уличната култура, целта му е да привлече внимание, да шокира жителите, необичайни и дори провокативни. Дрехи в този стил съчетава в себе си несочетаемое: ярки цветове, различни щампи в една и съща боя, спортни костюми и обувки, шапки, бляскава, големи бижута. Задължителен атрибут на тениски голям е размерът на слънчеви очила и remercie шапки.

Стил Рушвет

Стил Рушвет

Главният принцип – всичко трябва да е ярка и непредсказуема, и сполучливо съчетание на елементи от различни стилове, но винаги е комбинация от спортни облекла с женствени и луксозни елементи. А Рушвет-това не са дрехи за бедни тийнейджъри, стил се разреши само маркови, скъпи дрехи, и на етикета може да се превърне в основен декорация.

Романтична, ретро и винтидж

Стил дрехи реколта

Стил дрехи реколта

Основната разлика ретро от винтажа възраст неща. Реколта – облекло, издаден през 70-90 години на 20-ти век. Както ретро-това е нещо ново, е направена в стила на предишните мода период. Двата стила е доста трудно да се използват в ежедневието, на реда, в който тези стилове трябва да бъдат внимателно наблюдавани, особено внимание трябва да бъде отделено на всеки детайл и аксесоар, защото именно те създават завършен стил.

Стил ретро

стил ретро

За да отговарят на всички неща в една епоха трудно, така че старинни предмети могат да бъдат добавени в набор от модерни елементи в стил период. Много актуални днес, в духа на времето нов лук, а така също и епохата на хипитата.

Уютна държава

Стил кънтри облекло

стил кънтри облекло

Произходът на стила-това е културата на каубои, осваивающих див, Див Запад. Но днес в женската страна мода-това е демократична стил, който само частично възпроизвежда северноамериканската традиция. Признаци стил са широки поли и sundresses, често в клетката, с дантела по дъното поли, ризи-cowboyi също в клетката, пуловери буци възли, дънки.

Стил кънтри облекло

стил кънтри облекло

Облекло в стил кънтри трябва да бъдат изработени от естествени тъкани: кожа, памук, лен, както и аксесоари. Принцип на комбиниране неща в стил кънтри – това комфорт и удобство.

Динамични случайни

Случайни

Стил casual

Градски стил – кэжуал предполага свобода, удобство и демокрация. Обаче, това не означава, че той предполага всеяден, не. Признаци стил-това е комбинация от маркови неща са доста скъпи, особено аксесоари, с неща от мас-маркета. Всички се сгъва, така че да се получи оригинален, в мярката на ярко изображение, но то трябва да бъде удобно за динамичен живот в града.

Случайни

Стил casual

В основата на гардероба дънкови представляват неща, и те вече са добавили класически сака, спортни якета и жилетки, шалове, скъпи обувки и големи чанти от кожа.

Екстравагантен бохо

Стил бохо шик

Стил бохо шик

Бохемски стил съчетава в себе си мотиви от различни движения: хипи, етно, кънтри. Най-важното-оригиналност, многослойность и свобода. За себеизразяване може да се използва дълги поли, oversize пуловер, шалове и шалчета, дантели, голям ръчно изработени бижута.

Стил бохо шик

Стил бохо шик

Разнообразие от стилове облекло означава, че една жена е свободна в избора уникален стил за различните ситуации и настроения.