женски тайни

стил

Какво дамски сандали лято мода 2020?

Дизайнерите се опитват всеки сезон да изпълнява капризите на модата, презентуя все по-стилни и оригинални модели обувки.

Материал

Основният материал модни босоножек на лятото 2020 г. ще змийска кожа. Велур и естествена кожа – постоянен тренд на сезона. Най декорация на летни обувки дантела и допълнителни колани. На снимката се вижда няколко такива модели.

Хит на сезона модни сандали 2020: колани

Сандали с джапанки различни ширини на обувки на модните подиуми. Те съчетават в себе си много тънки бретелях или се закрепва с 2-3 с широк колан. Модели босоножек с гривната, които са станали популярни през миналия сезон, също не губят своята актуалност.

Декор

Сандали украсени с различни джапанки, кристали, пайети и допълнителна структура. Камъни, бродерии и различни бои разграничаване на формални модели на босоножек. В деня, съветват експерти предпочитат храни с животни или отпечатъци от растения.

Цвят

Лятото ще бъде напрегнат, и затова трябва да се обърне специално внимание на сандали наситени цветове. Те имат широка и жива гама от цветове, толкова жълто, зелено, оранжево и всички нюанси на синьо идеално ще се впишат в модерен и стилен сезон.

Пастелни цветове: бял, бежов, крем винаги ще бъде актуален и чист. Обувки на тези цветове върви добре с всеки дрехи и може да се вмести в бизнес, дневен или нощен шкаф.

Също така в тенденция, ивици от ярки цветове, разнообразие от различни форми на златни и сребърни сандали, украсена с изящни крака на хубавицата.

Сандали петата

Хит на сезона – декоративна на петите. През лятото 2020 година, със сигурност, ще е на мода да ходи в босоножках на високи токчета. Колкото по-интересна форма на шипове, толкова стильнее ще изглежда собственик на обувки.

Класически ток

Скромен, не е готов за шокиращи снимки на момичетата си струва да се предпочитат класиката – родословни, и широк постоянен ток. Ток-танкетка помага извади силует и е идеален за вечерно излизане, и за разходки из града. В новият сезон на мода ще танкетка на класически и оригинален дизайн. Но в първия и другия вариант тя ще изглежда женствена и практична, тъй като на снимката по-долу.

Обувки, сандали-това е един от начините за изразяване на съвременната жена. Според петата височина и цвят може лесно да определи приблизителната характеристика на дами, да се разбере естеството и си социален статус. През летния сезон е време да парадират в сандали най-различни и най-различни модели и цветова палитра.