женски тайни

стил

Какво е конняку гъба

Косметология е в постоянно търсене на нови козметични аксесоари за грижа за лицето и един от най-новите изобретения се превърна в Гъба конняку (Конжак ака). Положителни отзиви за тази гъба може да се чуе от много момичета. Какво е толкова привлекателна, че е специалното на този продукт? Помислете за тези въпроси, а също и как и защо се използва гъба конняку и как да изберете.

Японски тайни за почистване

Японски древните рецепти за красота, често дават нов живот в настоящите условия. Тази година с повече от хилядолетна история и е конняку гъба. Изделия от корените на растението конняку отдавна се използва в японската баня за качествено почистване на лицето и тялото. Желе-като растение, което абсорбира влагата и става мека гъба, външен вид гъба, като гъба, мека и гладка на допир. След като гъба губи обема си и става твърда като луфа от люфы, но след като потопена във водата, влизат в качеството му.

Като конняку Подходящи

Основната характеристика на гъби-това е нейната способност леко и ефективно почистване на кожата, без да наранява я и otshelushivaet най-горния слой на епидермиса. Гъба е подходящ дори за много чувствителна кожа и съвсем не предизвиква алергии. Пореста структура позволява продукт гладка му е добре да се направи масаж на кожата. При редовна употреба, лицето стегна, става свежа, руса и млада. Спондж перфектно почиства порите и помага да се отървете от черните точки завинаги. Процедурата се измива с конняку Подходящи много хубаво, че леко се плъзга по кожата, създавайки наистина Коприна чувство.

Върху гъба конняку се препоръчва нежно ексфолира мъртвите клетки на кожата, те не очакват мигновени чудотворно избавление от всички проблеми, това означава редовни грижи. Систематична грижа с помощта на гъба, може да забележите, че кожата се стегна, намаляване на броя на черни точки и акне. Може да се крем да се замени с топката, това е нещо страхотно, за да се справят с ежедневното измиване и помага за затягане на кожата.

Като използвате гъба

Преди измиване трябва да изтеглите Гъба конняку в топла вода, за да размяк, а след това леко изстискайте. След това можете да изплакнете лицето с леки масажни движения, не трябва силно да търка кожата си, да не да я нарани. Можете да използвате гъба като самостоятелно средство, и може би, използването на почистващи препарати: гелове, пяна, масла. След процедурата трябва да се изплаква и да се извива на гъба и виси на въжето да изсъхне, че не ще да се размножават бактерии.

Почистете лицето с помощта на гъба Аморфофаллус всеки ден, няма ограничения (с изключение на възпаление и отворени рани по кожата), но традиционно, козметика препоръчват да го консумират 2-3 пъти седмично за по-дълбоко почистване на лицето. Препоръчва промените гъба веднъж на 2-3 месеца. През това време той произвежда ресурси, тя става по-твърда започва да се разпада.

Какво гъба, за да изберете

Подходящи Конжак

Конняку гъба се продава в херметически затворени контейнери във влажно състояние, това му придава по-привлекателен вид и дава възможност веднага да започнете да го използвате.

Днес пазарът е наводнен с конняку гъби, най-често това е китайски стоки, както и производство на такива стоки и много други производители.

При избора трябва да се обърне внимание на размера, твърде голяма гъба е неприятно, за измиване на лицето си, но това може да бъде гъба за измиване на тялото. За лице предлагаме модели с диаметър 5-10 см, те са направени под формата на полусферы.

Днес не само можете да купите гъба от чиста корен конняку, както и продукти с различни добавки. Те не само придават на цвета на продукта, но и за обогатяване на неговите допълнителни функции. Така, черна гъба с активен въглен е предназначена за по-агресивно действие и се препоръчва за мазна кожа. Гъби с различни глина: червено, бяло, розово, зелено, се препоръчват за различни типове кожа.