f1c4d947f2bd690d34d5db7487d86049 - Какво е необходимо за домашен маникюр: инструменти и ресурси
маникюр

Какво е необходимо за домашен маникюр: инструменти и ресурси

Маникюр прости неща, трудността е само в това, че някои жени трудно внимателно боядисване втора ръка. Ако сте решили да спести на семейния бюджет и да се научат да се справят с ноктите си сами, е необходимо да закупите някои инструменти. Ще кажа това, което ви трябва за домашен маникюр.

Пилочки за нокти.

  • Инструмент, без който е невъзможно да се даде форма на ноктите и премахване на излишната дължина на нокътя. Маникюр по-добре да не използвате метални пилочки, чудесен вариант е стъклена или керамична пила. Този инструмент е лек за нокътната плочка, не да я нарани и не насърчава отслаиванию нокти.

f1c4d947f2bd690d34d5db7487d86049 - Какво е необходимо за домашен маникюр: инструменти и ресурси

  • Подаде ноктите

Пила за нокти шлифоване.

  • За маникюр в домашни условия трябва да попълни своя набор от инструменти пила за нокти shlifovannoj. Това е необходимо за създаване на гладки нокти и гланц и блясък на ноктите. Обикновено пилочки се предлагат в 4-те или 6-странен. Трябва да ги използвате по необходимост, е препоръчително да се прилага 2-3 пъти в месеца, не intonate на нокътната плочка.

Ножици за нокти и кожичките.

  • За обрезного маникюр нужда от ножици за кожичките. Това е по-удобно да се използват ножици с извити остри остриета. Нокторезачки директни остриета. Последните трябва да се използва само по педикюр и маникюр, за да се опита да се премахне излишната дължина с помощта на пилочки.

Белезници.

  • За обрезного маникюр полезен инструмент ще клещи или пинцети. Те могат да заменят ножици за кожичките или да стане помощник отрежете страничните опори.

Инструменти за отодвигание надкожицы.

  • За кожичките се изисква плешките (пушера), дървена или силиконова пръчка. За начинаещи в маникюре по-добре започнете да използвате инструмент от дърво или силикон, за да се избегне увреждане на ноктите подава и за предотвратяване на вълни като растеж на ноктите. Пузырый идват в различни форми, трябва да бъдат договорени с форма на своите нокти. На другия край на инструмента може да бъде axe. Той е необходим, за да се изчисти под епидермиса на мъртвите клетки, доведе до pterygium.

Ципа омекотител.

  • За работа със суха кожичките нужда от средства, за да го смекчи. Той се разпространява на епидермиса и странични опори. Лекарството действа бързо, омекотява и буквално за няколко минути.

Основата под маникюр.

  • За да предпазите ноктите от вредното въздействие на лак, нанесете основното покритие. Той предпазва от до места впадания в нокътната пластина багрилни пигменти и подобрява сцеплението на лака за нокти. В зависимост от вашите нокти, маникюр у дома, трябва да се съгласуват покритие, което позволява да се справят с неравности на ноктите. На слаби и тънки нокти, използвайте стягаща покритие, както и за любителите на лакове с пайети, можете да си купите рамка, която улеснява премахването на лака.

Лак.

  • Основен цвят, който ще е нужен по различни поводи-това е млечен, бледо розово и различни варианти на nadovich нюанси. Такива цветове се носят лак за нокти, когато ходиш на интервю или преговори. За всекидневния живот, предпочитания, цветове лакове за нокти-това е въпрос на вкус, важното е да изберете

Устните

  • .

Топ покритие.

  • Трябва да имате маникюр, да направите къщи, да останат колкото се може по-дълго на ноктите си? Този въпрос ще се превърне в най-горното покритие. Той предпазва ноктите от чипс и избледняване. При подаване на върха е необходимо в допълнение към нокътната плочка, за обработка и краищата на ноктите, тя предпазва от бързо решетка на ноктите. Освен това, най-горния слой добавя цвят и лак по-наситен цвят и леко ускорява процеса на сушене.

cecf19ff6ee3d0bdc846fcadf3586096 - Какво е необходимо за домашен маникюр: инструменти и ресурси

  • Средство за изсушаване на лак за нокти

Средство за бързо изсушаване на лака.

  • За да не се събуди с отпечатъци от възглавницата на ноктите, използвайте специално масло за изсушаване на лака. Средство се нанася на последно място, на ноктите е само една капка. Маслото се разпределя равномерно на ногте и много пъти по-бързо изсъхване на лака.

Средства за грижа за епидермиса.

  • Общи

Средства за грижа за епидермиса

  петрола. Той се нанася ежедневно върху кожата и ноктите. Ако не се пренебрегва тази грижа, ципа ще стане по-малко забележим, трябва да маникюр ще бъде намален, ръцете ви ще са винаги поддържани.