женски тайни

стил

Какво се случва с мятно-зелен за лекота и прохлада в облеклото

Ярък ментов цвят-това е тенденцията от последните две-три години. Момичетата го обичат, но трудно се съчетава с други нюанси.

Вече няколко сезона подред всяка модата ще намери добър тон да има в гардероба си дрехи ментов цвят. Той спечели любовта огромна аудитория благодарение на лекота и хармония, който е в състояние да направи почти всяко изображение. В същото време, мента, не се ограничава само в сливане на бледо синьо с смарагд, и е разделена на различни нюанси, е подходяща за повечето видове външен вид.Най-много късмет обладательницам светли косми, тъй като те използват цялата палитра от цветове, от бледо-ментов до цвета на морска пяна. В същото време брюнеткам по-добре да се обърне внимание на леки нюанси на мента. Много хармонично ментов облекло ще изглежда на загорелом тялото, което я прави актуална в плажната мода.

Хармония начин: как и с какво да се комбинират

Много неща в този цвят дава възможност за създаване на пълен набор от Мента. Но едва ли някой би посмял да се облича в ментов от главата до петите, така че трябва да разберат, че подбрани нюанси на цвят мента.

Преди всичко, важно е да запомните, че най-изгодно е комбинация от светли и нежни цветове. Така, дует бледо мента с розово, бледо синьо и оранжево обновяване на тъканите и придава лекота на вашия образ. Същия ефект може да се постигне чрез комбиниране на ментол с беж и сиво. Чудесна двойка ще бъде като от блатото нюанси на изумрудения и цвят на морска пяна.

Набор от монетния двор на бяло, може да се нарече класически, подходящи за бизнес стил, и с лек романтичен лук. Същото ще бъде нежна и в комбинация със светло жълто и пастелни цветове.

Това е много полезно ще изглежда мента със сини, към същия този дует е подходяща за всеки тип.

Вие никога не може да се обърка, съчетавайки мента и коралов цвят, защото те винаги много полезно да се допълват взаимно.

Комбинации, които трябва да се избягват

Ако не се страхувате да експериментирате, можете да се свърже към другото мента и черен цвят. Въпреки, че е трудно да се предскаже предварително резултат, но е напълно възможно, че той ще бъде много успешен. В този комплект за предпочитане в мента се измъкне на заден план. Не се счита за най-добавянето на твърде ярки цветове.

Където актуален ментов костюм?

Всеки цвят се комбинират ментов цвят, вие ще погледнете на него на всяко място. Било е вечер, коктейл парти, на разходка из града или къмпинг на плажа, можете винаги да изглеждат зашеметяващо, защото прохладата и нежност, която той има в себе си, не може да остане безразличен към другите!