женски тайни

стил

Като носи шапка с бретон

Прическа с бретон изисква внимание към избора на главния убора за есента и зимата, стил или може да се повреди и в стаята отново косата си легна.

Какво тогава може да има варианти?

Има няколко начина, за да носи шапка, като се има предвид бретон.

Например, шапки с кръгла периферия носен избута на задната част на главата, и капачка, капачка с ревера може да се носи напълно скрити под бретон.

Може да се носи вместо шапки кърпа или шал-снуд, за да не се притеснявате за това, че бретон губи формата, под заглавието, особено ако използвате укладочные средства.

Дълъг бретон изглежда добре в плета или спортна шапка, и е къса изглежда интересно с капаци. Наклонена бретон от полза изглежда с шапка в спортен стил, но в комбинация с кърпа или шал – за да получите реален лук.

Дължина на бретон също зависи от избора на главния убора за есента и зимата.

Ако сте бретон с помощта на пяна или лак, дори и под обемисти плетени шапка, укриване на челото, тя продължава. Достатъчно гребен косата си, намирайки се в залата, и това е достатъчно за естествена коса стайлинг.

Палав косата може да бъде много объркани или электризуются, не ще бъде повече от спрейове с антистатическим ефект. За дами с бретон-той е незаменим нещо в студеното време на годината, защото под шапките косата, като правило, заредена с електричество.

Шапки се избират и в зависимост от това, каква дължина на косата носите:

Идеални за дълги шапки коса и обемна възли шапки и спортна шапка. С къси коси, аристократично барети вижте, шалове и шалове-снуды.

Шапка с бретон Как да носят?

В зависимост от формата на бретон, а след това изберете прическа.

Ако имате наклонена бретон, който се побира в тяло плета шапка и свободна. Трябва да се носи на линията, от която бретон. Толкова забавно и стилен лук, които могат да бъдат допълнени с цветни стъкла и голям шал.

За директен и гъст бретон до веждите, можете да опитате лук в спортен стил шик или кэжуал Апартамент. Нужда от шапка, шапка или спортна шапка с ревера, който искате да се носят в средата на бретон. Самата бретон леко зачесывать настрани. С бомбардировачи Бини шапки, кожени якета и палта в мъжки стил.

Няколко правила за подбор на шапки под бретон:

Ако имате кръгло лице, не купуват шапка с ревера, а бретон е най-добре да се носят дебели, под веждите, в съчетание с нейната коса гъделичка кукла лук в стил Зои Дешанел. Притежателите на овалния лице бретон е подходящ в комбинация с каре, с прическа отлично задорные шапка или барета. Момичета с андрогинные черти на лицето, вие трябва да се опитате супер къс бретон с къса подстрижка и да носят шапка с кръгла периферия, като го плъзнете върху задната част на главата. Ако лицето ви е във формата на сърце, това ще ви допадне дебел бретон и със средна дължина на косата. Шапката Може да бъде закупен с ревера, красиво подчертават лицето. Момичета с тесен лице е всяко бретон и спортни шапки.

Избор на каска, обръщайте внимание не само на косата, но и на цялостния стил на обличане. Защото бретон при необходимост може да бъде убит невидим.

Като носи шапка с бретон

След като бретон отново дойде на мода, проблемът съвпадение прическа стана актуална за много жени. Crochet шапки са различни – от насипни голяма плетени шарени, ярки, гладки, без орнаменти.

Търговия на едро с шапки не е подходящ за момичета с къса коса и бретон, те улесняват начин. Ако имате мальчишеская прическа и бретон, по-добре да изберете Бини, който поставя на гърба си и да го носят високо на челото.

Плетени и вълнени шапки са много различни плетени изключително популярен сред дамите от всяка възраст.

Шапки с големи шарки изглеждат добре на дълги косите си в съчетание с бретон, но шапка трябва също да се носят, малко като го плъзнете обратно. С дълъг бретон също е добре възли шапки, в този случай трябва да оформите косата така, че да те обрамляли лицето и шапка трябва да се носят, така че тя откри челото си.

Изгодно вязанные шапки в комбинация с прическа от дълги косми или със средна дължина. С гъст бретон до веждите и асиметрични, леко зачесанной на рамо. Не е много гъста бретон-добре да бъде убит, преди да нося шапчица.

Как да се носят взема с бретон

Карэ с гъст бретон са идеални за начина на френски.

За този лък ще ви е необходимо:

    кръгли, класически барети; прическа-боб с бретон; прозрачни очила, ярък шал (червено, например); бежово наметало; помпи; червени или винени червила.

Завършване на тези елементи ще ви направят да изглеждате като французойката – Катрин Деньов, Ванеса Паради, и Одри Тоту.

Изисква се да бъде полезно да се създаде лук в субкультурный стил. За това ще ви трябва кръгли слънчеви очила, кожено яке, тесни дънки и ботуши с дебели подметки. Бретон в комбинация с обемен беретом, сдвинутым назад, ще изглежда стилно и в естествено лук с кожени дрехи и аксесоари.

Любителите на класическата музика трябва заедно поема от козината на традиционния намаляване. Бретон в този Люк трябва да бъде естествено. Как да се подчертае, нанесете ярко червило.

Чудесен шанс да се създаде лук по френски стил-да се носи поема Кара.

Като носи шапка с бретон

Делото странни шапки, а не всяка коса, той много добре. Момичета, които предпочитат стил „това момче“ или андрогинни, ще трябва да изберете шапки в мъжки стил, те добре се съчетават с къс бретон.

С дълъг бретон шапки изглеждат по-зле, това трябва да се има предвид при избора на този на убора. За дълги дължини на косата с гъст бретон шапка ще изглежда добре, ако бретон зачесывать настрани, и капака, за да се движи в обратна посока.

Най-добрите шапки в комбинация с дълъг бретон, подредени от двете страни на лицето или косо бретон.

Как да се носят снуд с бретон

Шал снуд благодарение на неговите възможности за комбинации постепенно измества шапки и шалове, успешно замества и двете. С бретон снуд върви добре, особено ако завържете шал на правото на носна кърпичка. Свободни снуд не вреди на косата, дори, ако го лекуват с помощта на пяна, гел или лак.

Шал снуд е чудесна алтернатива на зимна шапка, като шал и играе ролята на шапки и шал едновременно.

С Содомом можете да носите всяка бретон, но за предпочитане в комбинация с убранными на кок, Ниска конска опашка или плитка коса. В противен случай може да се окаже ефект неряшливости се дължи на комбинация от два тома – шал обрамляет лицето и косата.

Същият принцип се прилага, ако имате прическа без бретон, косата трябва да бъдат освободени, за да се създаде баланс на шията и косата. В първия случай, този баланс създава бретон в комбинация с драпированной забрадка.

Като носенето на шал с бретон

За да се създаде правилната комбинация от шал и бретон, винаги трябва да срешете бретон настрани. Директен бретон, особено гъста изглежда на националните политики, опростяване на лицето и на целия образ. Наклонена бретон може да бъде, ако вържете шал не е прекалено стегнат.

Най-популярните начини да се носят шал:

    вратовръзка около шията; завържете краищата под брадичката; връзване на тюрбан; завържете краищата на задната част на главата.

Всички тези методи, вие можете да пробвам на себе си прическа с бретон, но особено стилно той ще изглежда в кърпа, навързани под формата на тюрбана на главата си. С хлабав коса и бретон ви безгрижен начин за началото на есента. Добавете лука на големи очила, кожено яке и ботильоны.

Ако сте свикнали да се връзвам на краищата шал около врата, след това плъзнете кърпичка малко назад, за да отворите бретон. Стилен шал, навързани под брадичката с бретон и убранными в плитка или ниска опашка коса.

Шал-тя е много женствена дреха, дори и със смели бретон ще изглеждате елегантно.