e50c9a86f146c4bb1d9d50c8fdff6989 - Като оригинално и интересно, да се носят шал скоба
мода

Като оригинално и интересно, да се носят шал скоба

Последните няколко години шал скоба стана много популярен. И всеки уважаващ себе си модник или модата има в гардероба си поне един. Но има снуд в гардероба-пол дела, още трябва да знаете как да се връзвам и да комбинирате с подходящи дрехи.

e50c9a86f146c4bb1d9d50c8fdff6989 - Като оригинално и интересно, да се носят шал скоба

Последния път, популярността му се връща на себе си шал, който се нарича шал-контур, снуд или шал-тромпет. Първоначално кърпичка играе роля на женския мозък убора, на външен вид прилича на капак, но в средата на шейсетте му стане нося като шал. Снуд способна да защитава от студ, той изглежда стилно, но не всяко момиче се решава да го купи, тъй като много от тях не знаят какво и как да носят шал скоба.Тръба за врат, за разлика от обикновените шалове, затворено пръстен, а не от ивицата. Снуд може да бъде изработен от кожа, букле, трикотаж, също са много популярни възли шалове-маншети, които изглеждат като яка на пуловера. В действителност, този продукт е нещо средно между шал качулка и препълнена, това може да едновременно да изпълняват функцията на шал и на убора. Също така има снуды от леки материи, което помага да се допълнят годишният начин.

Има много начини да се носят шал. Най-лесният и често-просто да се носят го на шията си като огърлица. Тази версия изглежда страхотно дълъг лесен снуд с кардиганом или блейзером, и мрежести кокетки – рокля. Содом може да се използва дори през лятото, когато изведнъж е малко студено, хвърли я на лека блуза, вечер – добавяне на ветровка. В топлите месеци на годината шалове-за кръвоспиране заместват на тънки невесомыми cnudmi, леки панти на които се образуват изискана покривка, засилване на който може да се използва дълги обеци.

Ако искате да придадат на своя шарфу-хомуту повече обем на пантите си, така че да прилича на осмица, а образувани примки на шията се засадят. Този параметър е добро допълнение към горната част на облеклото си. Ако шал е много дълъг, можете да увийте няколко пъти около шията, а след това да експериментирате с разположението на пантите. Допълни начин, закрепени към шал изискана брошка.

В студено и ветровито време, много удобен и оригинален може да бъде комбинация от две снудов: един от тях може да се облечете като качулка, друга-като шал. Особено интересно изглежда това, когато използвате шал в контрастен цвят.

Ако искате да сте снуд едновременно като шал и шапка, опитайте следното: горната линия чаршаф като качулка на главата си и да се оправям долу на врата си.

Моля, обърнете внимание, че използването на шал клип, като шапки не за всички, защото това е визуално удължава лицето. По този начин, най-облечен във форма на качулка качулка подходящ за жени с кръгла или квадратна форма на лицето.

00b28ff66f34edc98754904dc4dc9c17 - Като оригинално и интересно, да се носят шал скоба

Снуд може да се използва като нос пелерину. За това просто трябва да го сложи на раменете си, че ще даде многослойность изображения. Подобен прием работи добре с горната дрехи. Но моля, имайте предвид, че колкото по-топла дреха, която носите шал-линия, толкова по-голям трябва да бъде задължителен.

Изглежда доста оригинално снуд, носят Болеро. Шал трябва да сплескан от гърба, до конец на ръката през него и да се повиши платно нагоре, дърпа за рамото. Ако шал спада се дължи на факта, че е много дълъг, може да маншет с една ръка, за да се направи на кръста на гърба си, и след това до конец втора ръка.

Освен това, дълъг шал линия може да се носи като жилетка. За това е необходимо да се носят го на кръста си, кръстосани отпред или отзад и получената примка на шията. След това с кърпа на предния капак може да се разшири към раменете, но това не е задължително. Ако искате да инжектирате вашия начин на лека небрежност и асимметричность, поставете го само на едно рамо, не перекрещивая шал.

Най-често срещаните и универсални цветове шалове са черно, кафяво, сиво и тъмно синьо. Но трябва да призная, че изглежда малко скучно, особено за студена и сива есента или зимата. По този начин, вие не трябва да се колебаем да избират шалове в ярки цветове. Защото това е ярък шал може да се разрежда сиви и тъмни цветове на дрехите, които е предпочитан от повечето градски жители.

Огромен избор от цветове, ви дава възможност да намерите шал, който е подходящ за почти всички зимни дрехи, а освен това ще се осигури необходимата топлина през зимата. Много момичета и жени са оценени на достойнство снудов и забавно, за да украсят с тези дрехи с вашият всекидневен и празничен костюм.

И накрая, струва си да се отбележи, че няма строги правила за това, как да се носят шал-контур. Това облекло е универсален, съчетава добре с почти цялата дрехи. Най – важното- изберете цвят и материал шал.

7e02d78fad7f3ac7a64201ec579880ef - Като оригинално и интересно, да се носят шал скоба

83219c31f7ecf39d628aca22ddf1adba - Като оригинално и интересно, да се носят шал скоба

ad162716413e3093a23179c28e90013a - Като оригинално и интересно, да се носят шал скоба

888dddb7834ceacce6542ac41ce72a9a - Като оригинално и интересно, да се носят шал скоба

19d1f0fc1f20be79fe9091d936b17cf6 - Като оригинално и интересно, да се носят шал скоба

e62006e94a1641a74f5521e5034d19c3 - Като оригинално и интересно, да се носят шал скоба