c25a7924a91894801ff3eaceaceaec3f - Класация на най-добрите електрически мясорубок за домашно 2019 — 2020 г. Как да изберете, предимства и недостатъци
стил

Класация на най-добрите електрически мясорубок за домашно 2019 — 2020 г. Как да изберете, предимства и недостатъци

Электромясорубка – универсален помощник за всяка кухня. Това ще ви спести времето, необходимо за приготвяне на храна, без да жертвате качеството на храната. Устройството позволява бързо да се готви говеждо месо за пържоли, кюфтета и други продукти на тяхната обработка.

Тук ще намерите цялата полезна информация за мясорубок електрически месо – класация на най-добрите електрически мясорубок 2019 – 2020 г., цените и да изберете за дома си е най-добрият вариант.

c25a7924a91894801ff3eaceaceaec3f - Класация на най-добрите електрически мясорубок за домашно 2019 — 2020 г. Как да изберете, предимства и недостатъци

Принцип на работа

Първоначално, месо или друг продукт, за да кромсать, нарязани на парчета, за да видите размера на позволяваше му да премине през отвора на приемника. С помощта на специален накрайник за управляваща щанга месо насаживается на свредел-вал. Преминавайки през шахта, месото е плътно се притиска към окото и плавно се режат с нож.

На ствола са разположени специални ребра, които се използват в дроблении твърде големи парчета месо. Процесът на приготвяне на месо-това е един непрекъснат цикъл. Месо или други продукти се поставят в слушалката на приемника, и няколко минути по-късно на изхода се получава, мляно месо.

Предимства и недостатъци

Нека да разгледаме предимствата и недостатъците на автоматичното пумпал пред друг кухненски мебели. Така че, ако това е важно и уникално в кухнята?

  Висока мощност за мелене на храна се случва непрекъснато, бързо и качествено, въпреки големия брой на вените в месото не е необходимо изготвянето на място и силна фиксация на масата за сигурност. Тесни приемник и специален тласкач изключва възможността за увреждане на ръцете
  Тесни голенища дупка труднодостъпни за почистване в лошото качество на сушене на металните части от ръжда, не трябва да се мият в съдомиялна машина по същата причина, кратко кабел, шумна работа на продукта, заема много място на винте вал смила вени, аз ще трябва да се прибегне за автосервиз бъдете сигурни, за да намалят храната си на малки парчета, в противен случай те не достигат до мястото на рязане остро заточенные ножове лош превъртане на вала на винта, в резултат на месото му засяда скоростна корпус, свредел е изработен от тънка пластмаса, при условие бързо отказ

Мулинекс

Френска марка, специализирана в производството на кухненски уреди. Марката е много популярна в много страни. Уреди, отливане на фирмата, се отличава със своята простота. Месомелачка Moulinex удобен и компактен. Те са изработени в различни цветови палитрах и особено привлекателна.

Лидер сред марките е hv8 Мулинекс 6051 ме мощен, компактен и стилен. Много популярни сред домакини.

b00552752924ceb39984d2827d14d7c7 - Класация на най-добрите електрически мясорубок за домашно 2019 — 2020 г. Как да изберете, предимства и недостатъци

Редмънд

Там все още няма точни данни за произхода на марката. Редмънд – руската или Американската търговска марка. В линията има добри възможности, но има и отрицателни коментари. В крайна сметка, производител на Редмънд има редица забележки:

Неспазването на

  • гаранция; няма свободен достъп

Резервни части и аксесоари

  • ; Изкуствено

надценка цена

  стока.

Мелачка РМГ-1203 Редмънд. Мощен уред с остриета от стомана, не се изискват много усилия за грижа.
Редмънд

7bc4ede5f2bef7246b9f6759c78b14f5 - Класация на най-добрите електрически мясорубок за домашно 2019 — 2020 г. Как да изберете, предимства и недостатъци

Поларис

Известният в цял свят марка ахаав. Производител мелница-високо търсене и са с добро качество. Но ако се сравняват месомелачка Поларис други популярни търговски марки, най-много ще загубят работата.

Поларис ПСР 1829 достъпна цена и простота на употреба. Но има един недостатък, висока шум от двигателя.

Босх

Бош – немски производител на месомелачка, е в състояние да задоволи и най-взискателните клиенти. Добро ниво на обслужване на клиентите, качество, оригинален дизайн и разумна цена – това са различни устройства от тази марка.

Бош MFW по 68680 се отличава с висока производителност и надеждност. Разумни цени. От минусите – шумна работа и наличието на конфигурация на един диск за рязане.
Босх

fb16a21169faf61624f5c0176fb532cb - Класация на най-добрите електрически мясорубок за домашно 2019 — 2020 г. Как да изберете, предимства и недостатъци

Как да изберем електрическа месомелачка за дома

Тук ще намерите отговор на основния въпрос: Как да избера електрическа месомелачка за дома, така че ще се превърне в незаменим помощник в кухнята? За да изберете месомелачка, която отговаря на вашите нужди, имайте предвид редица от неговите характеристики.

Производителност и мощност

Първото, на което обръщат внимание при избора на кафемелачка мощност. Тази характеристика е една от най-важните, до голяма степен зависи скоростта и качеството на преработка на месо. За дома на най-добрия избор – с капацитет 400-800Вт. Този продукт се различава изгодна цена и ефективност. За момент той се превръща от един до два килограма месо.

За да изберете по-скъпи машини месо, с мощност 1 000 Вата. Важно е да се разбере, че колкото по-мощен уред, толкова повече енергия ще консумира. Този параметър зависи пряко от нивото на шума. Що се отнася до предимствата, скъпа електрическа модел с допълнителни дюзи и степени.

Модели с още по-голяма мощност, не са подходящи за използване в стационарни кухня – гиганти, като подходящи места за обществено хранене.

1302631890efb3655b5b8d6098e8b688 - Класация на най-добрите електрически мясорубок за домашно 2019 — 2020 г. Как да изберете, предимства и недостатъци

Материал за жилища

Избор на електрическа месомелачка, може да продължи много дълго време, обърнете внимание на корпуса и дюза. Корпусът е изработен или от стомана или хранително пластмаса. Съществената разлика между тези варианти не, най – важното- да материал е надежден и с добро качество.

Пластмасови възможности за по-привлекателни и тежат по-малко от алуминий или на друга метална сплав. Но вътрешна част и накрайник трябва да се състои от метал.

Повече за насадках

Дюзи оборудване зависи от дестинацията и ценова категория стоки. Те са на разположение в единствено число и в няколко вариации. Скъпи професионални модели винаги има няколко съвета.

За любителска употреба те не са задължителни: един обикновен купувач е трудно да се разбере всички тънкости на местоназначението си. Кафемелачка има следните приложения:

Конвенционалните дюзи с различен диаметър дупки за приготвяне на месо; дюза за шинковки зеленчуци и плодове и ъглова глава са предназначени за рязане на зеленчуци; раздробяване на лед; наставката образува тесто; формовочное дюза равномерно се разстила плънка; кеббе дюза за приготвяне на хот-дога в кухината под плънката.

fe23bbe155bc11835fd29bd936d42a9b - Класация на най-добрите електрически мясорубок за домашно 2019 — 2020 г. Как да изберете, предимства и недостатъци

Размери и тегло

Избор на мелница, е важно да се разгледат всички възможни допълнителни части, тегло и размери. Как да изберем най-подходящия? Идват от място за съхранение на инструменти и редовността на употребата му.

При ежедневна употреба и непрекъснато местоположението на смилане на масата, предпочитам тежка модели. Ако ви се налага често да прехвърляте уреда в шкаф, той е благоприятен за лесен домакински уреди. Някои продукти имат отделения за компактно съхранение на всички дюзи и кабел.

Изберете високо модел, който да замени под него голям леген. Обърнете внимание на теглото на устройството и неговите размери. Комбинацията от тези части се отразява на комфорт и лекота на използване.

Лекота на употреба

Изберете ергономичен, лесен за използване модел. Внимателно огледайте инструмент преди да купите, проверете дали тя е лесна за използване. Безопасен, надежден и многофункционален агрегат с неправилни размери, в съчетание с ниската звуков ефект – това е, което отличава много лесен за използване модел.

b512efb8229f3e2502c1654bf3344233 - Класация на най-добрите електрически мясорубок за домашно 2019 — 2020 г. Как да изберете, предимства и недостатъци

5 на най-Добрите експертни съвети за избор на кафемелачка

Важно е да прочетете съвети за това, как да изберете електрическа месомелачка за дома от специалисти. Да си купя един добър уред лесно, просто следвайте тези прости съвети:

Избор на месомелачка, важно е да фуния е повече от пръстите на ръцете си, за да се избегне излагането им в устройството и наранявания. Основно внимание се обръща на техническите характеристики на устройството, ще се научите, как да се събере на устройството. При закупуване обърнете внимание на стандарт, с оптимална мощност. С прикачени файлове, всичко е просто да си закупите допълнителни аксесоари по всяко удобно за Вас време. При избора на автомобил на мелачка проверете дали тя позволява на обратната страна превъртане – обратното. Тази функция улеснява обработката на влакнести месо. Научете повече, ако избраният модел е възможността за претоварване на месомелачка. По време на непрекъсната работа, двигателят прегрява, Ротор се развали. Така че блокира функцията изберете електрически вариант. И още една важна подробност – избор на производителя. Въпреки факта, че хеликоптер на известната марка е по-скъпо, отколкото аналог от неизвестен производител, в този случай вие плащате за качество и надеждност.

Правила за експлоатация

Че кафемелачка ще ви служи в продължение на дълго време, да се придържат към прости правила за експлоатация. Как да използвате инструмента? Схемата е проста:

  • Месо

Нарязани на малки парченца

  • и за да се уверите, че те нямат кости, за да не навреди на ножове. След използването на всички компоненти събрание

Изплакнете и внимателно подсушете.

  • За качествена и бърза за преработка на месо нужда от

Заточени нож мелница.

Електрическа мелачка за месо с метална шестерней: преглед

Особено популярни електрически месомелачки с метални шестернями. Принципът на производство на този тип мелницата на всички марки, просто разликата в материалите на изработка. В класацията на най-добрите модели мясорубок електрически месо от известните марки:

Жасмина W-W-3607 – икономичен вариант с метални шестернями. Няма защитна система, слаба власт. Цикличен режим на работа, внимателно прочетете инструкциите и стриктно го следват, за да се избегне бърза повреда на устройството. Кенвуд мг-700. Има защитна функция срещу прегряване. Силата на малките. Здрав и надежден, ремонт не отнема много време. Кенвуд мг-450. Най-добрият вариант. Тежък удар се характеризира с висока производителност и надеждни защитни функции.

Автоматично пумпал от производителите на Браун и Эндевер, разбира се, са доказали себе си, но в списъка не е включен. Добър и устройства търговска марка Philips и Скарлет.