2bc139bf9c7e33e952df2803fb9e7ea3 - Колко дрехи вече е излязъл от мода
стил

Колко дрехи вече е излязъл от мода

Всеки сезон в нашите шкафове оправи, спря да носи. Ние ще говорим за това, че окончателно е излязла от мода и с какви неща може да не съжалява оставя.

Остарели тенденции

Мода е толкова добър, че има. Но държа очите си на него не винаги е лесно. Нека да видим какви са тенденциите са престанали да бъдат актуални.

2bc139bf9c7e33e952df2803fb9e7ea3 - Колко дрехи вече е излязъл от мода

Облекло с кристали

Блясък.

  • Ежедневието модни в бляскав лукс, животни щампи, пайети, кристали, дълги накрашенные ноктите – всичко, от което сега са останали в дрехи за специални поводи: на партита, дискотеки и т.н.

Рок стил.

  • – Съзнателни груби кожени якета, шипове, нитове, големи вериги, кожени панталони – всичко това може да се оставя само на посещение на концерт на любимата си рок група в реалния живот носи вече неприлично. Но добри съвети на непринуденост на рокаджиите са останали в областта на модата, под формата на леко стилизирани якета, кожени гривни, но само леко напомня на метал.

Киселинността и неон.

  • Тези цветове също остават модни подиума, пребиваващи в младежки формални групи, като отделните елементи. В ежедневната мода, максималното, което може да бъде неон чанта. Облекло флуоресцентни цветове вече не са в тенденция, да, честно казано, те не се боя едва ли не повече, отколкото една жена, напълно изтриване на всички лица.

Гръндж.

  • Вече не е вярно, това е пределно шик, той се заменя с нормкор и

Бохо

  . – Съзнателни помия стил гръндж загубил своя революционен характер и затова отстъпи място на нов конформистки. Така порвалось, не се разпространява тениски сиво-кафяви сенки и скъсани дънки, спокойно може да изпратите в кошчето.

Облекло, е престанала да бъде модерен

7d1264e11230a11774665dbd6d7314b6 - Колко дрехи вече е излязъл от мода

Пола

Мода в допълнение към тенденции, като периодично се отказва от отделни неща, така че днес да напуснат списък модни неща следните дрехи:

Дълги плисирани поли.

  • Нещо е станало толкова известно, че министерството на отбраната не може. Те, разбира се, все още ще носите за дълго време, но това не е тенденция нещо.

Поли и рокли а ла рус.

  • Тема pavlogoradsky Шалове в облеклото изчерпани и сега тези рокли се превръщат в кич. Но шалове не губят актуалността си, това е вечната тема. Но Хохлома в тенденция.

3059d2f50dee5ac48c5a088e6fc4c694 - Колко дрехи вече е излязъл от мода

  • Рокля

Дълга пола в пода с класически пиджаком.

  • Тези екипировки се превръщат в ретро, но за обладательниц висок растеж и идеална фигура, дълга пола си остава важен, но без яке.

Кльощава с големи щампи.

  • Тези панталони почти никога не стигат, така че аз бързо загуби актуалност. Но твърди слаб богати остават в тенденция.

Панталони-зреещи.

  • Този модел е безнадеждно остарял, трябва да го замени прости сини дънки-бойфренды.

Варени дънки.

  Това не е просто клише, и просто грозно, особено ако е с костюм. Трябва да се промени измиване на прост или цветни дънки.

Обувки също минава от въртене и тенденции изчезват неща:

b0c1494cf0b6deca5bc0ad25cd69ad49 - Колко дрехи вече е излязъл от мода

Кецове на платформа

Обувки с квадратна или дълъг тесен нос.

  • Това е напълно неизискан, грозно и трябва да се отървете от такива случаи.

Кецове на платформа.

  • Обувки излиза от мода, така че мода момиче в такова не ходят, колкото и да е удобно това не беше.

Тежки обувки на висока платформа

  и набит петата слиза от модните подиуми. Влизат в мода, елегантни форми, по-близо до естествения извивката на стъпалото.
Аксесоари, с които да се сбогува

448e5a7347177ac5c0c2c6643d4d6133 - Колко дрехи вече е излязъл от мода

Bezel

Престават да бъдат от значение прекалено големи чанти, големи форми в областта на модата, но великанът, без да. И бързо трябва да се раздели с прозрачни силиконови чанти, тя се превърна в безвкусицу.

Миниатюрна дръжка отгоре чанти и повече не са в тенденция, трябва да се постави в багажника на колата за 10 години, те обичат периодично да се върне.

Като част от украса постепенно излизат големи неонови колиета и никел колела за избор от цветове, това е последният ден.

Следват модата е много интересно, но сляпо да го следват, не е задължително основния тренд-това е винаги индивидуален стил.