женски тайни

стил

Колко красива вратовръзка шал (шал) и по шията под палтото снимка

Изберете някоя от аксесоари на жените от една страна е забавно, а от друга-това е заблуда. Това се отнася особено за шалове и шалове, които не само трябва да бъдат в хармония в общ вид и да естетическо удоволствие, но и защита от вятър и студ.

От различни качествени материали, с различни цветове и размери често очите се пръсват в различни посоки. Понякога е просто невъзможно да се спре изборът на една инстанция и искам да се купи половината магазин.

Стилисти съветват да се спрем на така наречената „златната среда“ и да закупите един слой от няколко единици. Имайки в гардероба си няколко добре подбрани „врата“ аксесоари можете да създадете такъв модел на горната дреха, напълно различни образи.

Как да изберете цвят шал и кърпа

Тя има седем модни образи седмици… приятно ми е да чуя тази фраза си в следи, особено, когато едно палто, а в Евангелието от Лука единствената промяна шалове и шалове.

Да си купя шал или кърпа в рамките на съществуващите слой ще бъде много по-лесно, тъй като изборът зависи не само от съвместимостта на цвят, но стилът на артикул от облекло:

Класика. Просто приятелка палта с къси ръкави, Честърфийлд, и предварително, и однобортный стил дава възможност да се обвърже като малки шийни шалове и тежки шалове до коляното. Цветовете могат да бъдат избрани в зависимост от това какъв ефект иска да произвежда. Ако искате, дискретен лук, идеално допълнение ще се превърне в аксесоар за няколко тонове по-лек от герб. Можете също така да съживи policity изображения копринен шал, рисуване на който е идентичен с цвета на козината. За да привлече вниманието на обществеността ще помогне червен аксесоар на черен или сив фон, и портокалов шоколад. Оверсайз. По-голямата част от свободното cut слой ще бъде най-успешният шалове под формата на клешни, подобни по цвят с палто, а също и памук „арафатке“ с характерната клетъчни големи цветя в тъмни цветове. Дълги шалове-Knit или чрез разделяне на натиснат тънка коса изглежда страхотно на контраст. Например, палто, светло на цвят, лавандула, в хармония с дълга светло кафяв шал, и канарче — с тъмно сиво. В кратък палта. Качулка и висока яка, типичен за този стил, малко по-ограничен избор на „шията“ на аксесоар. Най-добрите възможности ще бъдат „арафатке“ и шалове в клетката е модел в контрастни цветове.

Материали шалове

Качествени материали, кърпи за глава трябва да бъде така добре, както можете да си го позволите. Въпреки факта, че аксесоарите не са предмет от първа необходимост, те стават щрихи дава тон по общия ред. Освен това, евтини шалове ще създадат усещане за дискомфорт около врата и бързо истреплется.

Вълна, памук, лен и коприна-това е само естествени влакна, които в големи количества никога не ще се счита за излишна, и сто процента съдържание в състава на тъканта осигурява липса на алергия.

За по-топлите есенни дни обикновено избират копринени шалове, които имат по-привлекателен блясък. Но от тежки атмосферни влияния, Коледа и ветрове ще спаси само шалове от вълна и от плътен памук.

Шалове, изработени от естествени влакна осигуряват комфортно състояние на тялото и душата.

Като шал се направи шал?

Едно от предимствата на шал е способността му да се трансформира в шал, докато обратното превръщане е невъзможно.

Лесно движение на ръката, платочек се превръща в шал!

Някакви манипулации с ръце може да конвертирате шал в няколко варианта шал:

За да се свържете противоположни краища на шал и выворачивая в резултат на гражданите „на свещи“ може да даде нова интерпретация на шал-вратовръзка. Сложил шал по диагонал, за да се създаде пълна шал, ако от върховете на триъгълника измерване на дължина 10-15 см и сгънете цялата тъкан до края. Шалове над 90 см може да бъде сгънат в кръста посока, без да се образуват изходния триъгълника чрез задаване на широчината на вашия шал.

Като носенето на палто с шал

Самото съществуване на красив и стилен шал в гардероба си не е достатъчно за формирането на хармоничен начин с палто. Дори и в тези случаи, когато закупен аксесоар е идеален цветова гама и материали, е задължително изисква, за да усвоите някои техники за връзване.

Няколко уроци по изкуство хармонично съчетаване на палто и шал винаги ще бъде момиче с удоволствие.

И това трябва да се вземат предвид не само шал, който може да ограничи размера му, но и стил на обличане. Трябва също да се вземе под прическа сметка, която не трябва да създава усещане за допълнителен обект в образ на мачо.

Основните видове шалове и кърпи за глава:

Разновидности на шалей и шалове са толкова много, че имената на някои за много истинска загадка. В повечето случаи, техните стилове са известни на всички, и дошли в света на модата костюми от различни националности.

Независимо от тяхната форма и стил, шалове и кърпи за глава — най-стилните елементи за завършване на образа.

Някои от тях все още е известен и доста познати заглавия:

Дъждобран орар правоъгълна форма. Боа — шал от кожа във формата на яката. Скоба — модел на затворен пръстен около врата си. Забрадка — шал с мотиви да се използват като шал на врата. Квадратна шал шал големи размери, като правило, сгънат на две, за да се носи. Арафатка — лен или памук кърпичка триъгълна форма. Глава — шал под формата на имоти правоъгълник с възможност за поставяне на лента около врата.

Как да връзвам шал герб?

Ако в съблекалнята има само един шал, смесени с любимото си палто, това не е причина да се разстрои. Почти безброй начини, за да го свържат обновява досега, и да опитате всички известни варианти ще отнеме много време.

Хиляда и един варианта за връзване на шалове ще създаде нов образ всеки ден без повторения през целия сезон.

Ето само пет от най-често срещаните начини, по които вече се счита за класика:

Едната половина от шал остават да лежат на гърдите, а другата обвилась около шията, така че второто полувреме също беше в предната част. Сложете шал на половина, се хвърли върху задната част на главата, продев завършва в една линия и затегнете до правилната дължина. В средата на шал прикладывается до гърлото и се обърна около врата и да завържете на възел на гърдите. Удължен шал изпълнена в задната част на главата и на нивото на гърдите обвързани виндзорским възел, обвързването на краищата шал на възел да се направи имитация на популярните модели на клип.