женски тайни

мода

Комбинация от зелен на цвят в облеклото

Обичам зеленият цвят и искате винаги да изглежда модерен и стилен? Няма нищо по-лесно! Не забравяйте, какви цветове той е най-добре се съчетава и създават запомнящи се образи със смес от любимите ми цветя. Възможности – много, така че винаги можете да следват модните тенденции, не се отрича удоволствието да добавите и малко зелен.

Всеки сезон на мода включва в себе си нов цвят. Как да бъде, ако от нас е зелено? Винаги да остане модерен и стилен, трябва да се научите да комбинирате цветове и нюанси, по-специално, за да проучи най-печеливши комбинации със зелено.

Печеливша

На първо място трябва да се обърне внимание на комбинацията на зелен цвят в облеклото с черно и бяло. Това е класически, универсален вариант. Почти всички нюанси на зелено ще изглеждат добре в комбинация с черно и бяло. Можете да ги комбинирате, както заедно, така и само черна или само бяла.

Зелена пола с черна свитером

зелена пола с черно яке

и зелени панталони с черно яке

Черни панталони със зелена риза

Зелено и бяло, по-подходящи за създаване на ярки и свеж поглед. Преобладаването на един от цветовете в този случай е за предпочитане. Ако се спрете на комплект дрехи, съдържащ комбинация от зелено и черно, тогава можете да не се притеснявате за количествено превъзходство на първия или втория цвят, и това може да бъде всичко.

Зелена пола с бял пуловер

Зелена пола с бял пуловер

Зелени панталони с бели тениски

комплект дрехи

Ярка комбинация от зелен с червено

Зелен с червено – контрастен вариант, и, следователно, е доста рисковано. Въпреки това, можете да създадете този поглед, ако изберете правилните нюанси и наситеност. Например, синьо-зелен, зелен и зехтин ще изглеждат страхотно с бордовым. Зелен и тъмно зелен цвят трябва да се комбинират с малинов, малина и фуксия.

Комплект дрехи

– Зелено палто, с червена рокля

Хакове може да бъде добавен към корал, но на чисто червена череша и сянката също трябва да се добави зехтин. Тези цветове могат да присъстват в образа под формата на аксесоари като гривни, мъниста едро, клатч или копринен шал. Ако вашият гардероб се включва в себе си дрехите на тази комбинация, вие няма да останете незабележими.

Комбинация от червено палто облекло

комплект дрехи

Синьо-зелени варианти

Красиви комплекти дрехи се получават при комбинирането на зелен със синьо. Ако сте засяга нюанси на синьо ще изглеждат страхотно с Борова зелено, тъмно синьо, по-добре се съчетава с цвета на майской зеленина, зелено, зелено-сини и синьо-зелени и тюркоазени нюанси на синьо-зелен.

Комплект дрехи

комплект дрехи

Между другото, комбинирате зелени дрехи с лилави се счита за модерен и ви позволява да създавате ярки и драматични образи, в това число и на бизнеса.

Съчетание на цветове в облеклото

съчетание на цветове в облеклото

Ако добавите жълт

Комбинацията от зелено с жълто — честият прием, защото самата природа подсказва тази комбинация. Този инвентар, в зависимост от избрания цвят, може да е тихо, комфортно и ярки, привличащи погледа.

Комбинация от цветове облекло

Жълто и зелено

Що се отнася до жълто-зелен цвят в облеклото, то добре ще изглежда синьо-тюркоаз, кремаво и бежово и кафяво, розово и лилаво нюанси.

Жълто и зелено

Жълто и зелено

Зелените и сиво

Самият Грей сред модата нееднозначно отношение. В комбинация със зелено, това ви позволява да създавате невероятни костюми. Например, резултатно изображение на сяра, свързващ нюанси на тюркоазено или зелен цвят вълни на морето.

Комбинация от цветове облекло

Комбинация от дрехи в цвят

Синьо-зелени нюанси, обикновено се съчетават добре със сив и, за да добавите яркост в изображението, например, на тъмно-сив може да се добави по-светъл или светло-зелени. Ако имате нужда от по-строг костюм, сиво си струва да се добавят други студени нюанси на зелено.

Комбинация от дрехи с цветове

Зелени и сиви дрехи

Зелен цвят, в зависимост от цветовия тип външен вид

Жените пролетта цветотипа подходящи дрехи жълто-зелени и маслинови цветове. Жените годишна цветотипа трябва да се даде предпочитание в гардероба на сиво-зелено, синьо-зелено и синьо-зелено, например, като сянка листа от градински чай, листа от върба или долната страна на листа подбел. Есен жените са най-подходящи бледо-зелени нюанси, а също и сложни нюанси на кафяво, хакове, маслина, хакове, зеленикаво-морски вълни и цвят на мъх. Жена-зима сред зелени цветове, можете да изберете сребристо-зелено, черно-зелен и наситен, тъмно зелен, но пастелни нюанси по-добре да се откаже.

Правилно да съчетавате дрехи в зелен цвят с други цветове ще помогне на цветовия кръг. Този инструмент се използват всички дизайнери, модни дизайнери, стилисти. И вие използвате, за да направите вашия начин винаги е бил прорезна край.