женски тайни

маникюр

Красиви нокти с гел-лак: топ 10 тенденции пролет-лято 2020 г.

Пролетното обновяване на природата ни кара радикално обновяване стил, гардероб, грим и маникюр разбира се. Промените вашите нокти по-лесно, отколкото останалата част, така че той за първи път е изложена на модни експерименти.

През пролетта, така че искам да дам на светлата и въздушна атмосфера, на първо място, това желание е въплътена в красив и нежен маникюр. С всеки нов сезон и тенденции в маникюре стават все по-невероятно и феерично, което дава възможност на всяко момиче да се намери „най -“ неустоим и желан дизайн нокти. Но колко различни ноктите, за да изберете най-подходящия дизайн? В нашия преглед избрахме за вас ТОП 10 на най-добрите цветове и модели, които ще станат изискан завършващ щрих към Вашия пролетен и летен начин.

#1. Модерен дизайн нокти-2020: triumph тъмно сини нюанси

През пролетта и лятото, 2020 интерес в сини цветове отново избута мода за стилни експерименти. Сини нюанси привличат със своята дълбочина и наситеност, а през пролетта на ноктите изглеждат невероятно стилно и очарователно.

Разрежда с дизайн в нюанси на синьо, лилаво, виолетово, оранжево и бяло на цвят. Що се отнася до дизайна, то фаворити на сезона са геометрични, дантела дизайн, абстрактни петна с фолио.

#2. Стилен дизайн с фолио, гел, лак за нокти: пролет-лято 2020

Липсва още една мода с фолио, защото във всеки дизайн, това изглежда уникално. В присъствието на всяко момиче, което иска да види ноктите със стилен блестящ дизайн, трябва да бъдат цветни ивици, надписи и Жатая фолио, парчета и ивици алуминиево фолио, за да се създаде дизайн „счупено стъкло“ или камимусуби.

#3. Мраморен дизайн с гел-лак: нова пролетта и лятото 2020 г.

Мраморен маникюр вече не е първият сезон вълнува въображението на момичета. В новия сезон мраморна конструкция, изпълнена в тъмни наситени цветове, в лъскава обстановка. Сини, лилави, бордо нюанси с мраморни орнаменти с един пръст и кристали, ще се превърне в най-доброто украшение на вашите нокти през пролетта и лятото 2020.

#4. Геометричен дизайн на къси нокти-гел лак за нокти: пролет-лято 2020

Що се отнася до геометрична конструкция, тук обратното се наблюдава намаляване на излишното декор на ноктите. Ако по-рано линии, триъгълници, ромбове и т.н., заема цялата повърхност на нокътя, пролетта и лятото 2020 година, е достатъчно, за да украсяват ноктите с няколко декоративни ивици, като се разрежда ги с малки точици с различен диаметър.

#5. Сложни рисунки на нокти с гел-лак 2020

Рисунки за нокти, днес вече никого не можеш да удивиш, а ето пролетно-летния сезон на едно момиче беше новост във формата на реалистични цифри, които са шокиращи и яснота на картината. Този ефект се постига благодарение на използването на плъзгачи, но много изискан и възхитителен дизайн работа с рисунки, създадени на ръка. Възложи създаването на такъв проект само професионален специалист, надарени с артистични способности.

Що се отнася до теми, чертежи, фаворити на сезона са сладки мордашки любимци, като котки, тигрята, медвежата, изображения на пеперуди, цветя, модели на мокър път и т.н.

#6. Дизайн на счупено стъкло на тъмни мотиви: пролет-лято 2020

Дизайн „счупено стъкло“ – без съмнение, е идеалният вариант за стилен дизайн за пролетта и лятото на 2020 година. Въпреки това, на маникюр вече се извършва не в пастелни нюанси и наситени тъмни тонове, на която фолио изглежда още по-ярък и изразителен.

Използвайте черно, синьо, лилаво, бордо Фонд маникюр, стига да е жълт, тюркоаз, бяло фолио.

#7. Дизайн на гел-лак Котешко око: пролет-лято 2020

Маникюр „котешко око“ поразява със своята дълбочина и наситеност. През пролетта и лятото 2020 маникюр магнитните пигменти успешно се съчетават с геометрични, флорални и етнически модели. Комбинирайте маникюр „котешко око“ с пастелни нюанси, които са в основата на цифри и настаняване кристали.

#8. Класическата комбинация от червено и черно

Черен и червен цвят рядко се използва през лятото за нокти, обаче, сезон пролет-лято 2020 изключение. Проби с геометричен модел, опушен текстурите изглеждат невероятно привлекателно и стилно. Че може да създаде черен и червен лак-гел? Всичко, което искаш: френски, лунен дизайн, интериор, кристали и пайетки, геометрични и завързана за нокти-арт.

#9. Модерен маникюр с гел-лак с tirkai 2020

Пране-това е сравнително нов и е популярен начин за декорация на нокти. За разлика от пайети пране обхваща дебели нокти равномерен слой. Тази конструкция е добре, защото е подходяща не само за младите момичета, но просто гледа на жени по-възрастни. Просто трябва да изберете подходящия нюанс.

Маникюр с tirkai изглежда добре не само по себе си, но в съчетание с френска и лунен дизайн, с матирано покритие, дизайн с шарки и кристали.

#10. Стилен маникюр с негативно пространство: пролет-лято 2020

Модерен дизайн с негативно пространство след появата си, се радва на безпрецедентна популярност на момичетата, които предпочитат оригиналния и привлекателен за нокти изкуство. Използва за маникюр негативни нежна космически пролет цвят: тюркоаз, праскова, пастельно-зелено, розово, цветя, череша и други.

Да съчетае дизайн с негативно пространство с геометрични фигури, хаотично подредени блокове. Тенденция пролет-лято 2020 – маникюр в черно и бяло с негативно пространство. Използването на точки и ивици с различна дебелина, фигури и лица, животни, лапи, надписи върху отрицателната разлика.

Специално внимание се отделя на пролетен маникюр с цветя. Това е изключително сезонен дизайн, който изглежда страхотно на ноктите с различна дължина и форма. В тенденцията на реалистични изображения на цветя, допълнени с капки роса прозрачна горна част. Изглежда страхотно дизайн в ахроматических цветове, като например основния черен цвят и черни цветя в прозрачен или пастельном фон.

Строги правила по отношение на пролетния и летен маникюр не съществува. Нищо не пречи модницам за създаване на ноктите си дизайн, който те искат. Вие ще помогне на нашите снимка идеи и създават невероятни и уникални нокти изкуство.