женски тайни

прически

Къси дамски прически: 50 стилни идеи

Ако ви е писнало да носят монотонна прическа и дълги къдрици не биха искали да се срещнат в сложни куп, защо не вземе решение за радикална промяна? Чудесен вариант – къса прическа. Тази прическа-това е избор на по-уверена в себе си дама, която знае, че не само тяхното определяне, но и ясна стратегия за постигането им.

На снимката е показан 50 уникални възможности къси прически. Разбира се, за всеки един от тук ЩЕ намерите вашия идеален вариант!

Акцент върху обема на бретон

Бретон, кърлинг, прави погледа по-съблазнителна.

Модни прически с дълъг бретон изглежда много лъскаво. Допълни я обемни обеци, ярки червила, и вашият нощен начин ще бъде безупречна.

Изкусителни къдрици

Смели решения за истински обольстительниц, които не се страхуват да експериментират! Тези прически са в противоречие с всички стандарти, което прави образа на малко самонадеян, едновременно момчешки и безкрайно секси.

Варианти на каре

На дневна база, но не по-малко стилно изглеждат всевъзможните вариации на каре. Лесно вълниста, по-съзнателни, небрежно, игриво или строг развратное видео – всеки от тях перфектно допълват вашия случайни облекло или вечерна рокля.

Разбира се, аз се обърне внимание на околните и придават особена жар начин в светлите части на косата, тъй като на следващата снимка.

Светлинните лъчи се актуализира тъмна коса. Дами с такива интересни елементи прически винаги изглежда интригуващо.

Помия обем, опаковани хаотично „случайни“ направления – мода винаги и навсякъде. Момичета, които предпочитат натуральность във всичко, без съмнение, ще трябва да вкус такъв удар.

Не по-малко интересно изглеждат къса коса в конска опашка, и дори с наклонена черта по средата.

Идеалната прическа за деловата жена в строго брючном костюм. И наистина, с роклята изглежда прекрасно!

Асиметрия

Може би един от най-необичайните допустими отклонения на всички видове асиметрия, че стилът е съвсем различен.

Вдигнете лицето си и в същото време, се разрежда ежедневната прическа, която може сладка опашка, леко събиране на косата си с една ръка.

Направи бретон повече и повече safesite го на рамо, се опаковат плойкой и оправя малко пяна. С такива природни перука в никакъв случай и при никакви обстоятелства не сте на върха!

Остри ъгли, модерен триъгълна форма е била, е и ще остане на мода. Най-често се радва на популярност сред амбициозни бизнес-дама. Професионални стилисти могат да трансформират вечна класика, чрез добавяне на няколко интересни подробности.

Оригинални решения

Ярка личност, която се стреми да бъде в центъра на вниманието и привлече посторайся мненията на други, далеч не експериментирате с прически.

И ето няколко добри примера за такива експерименти…

В африканския стил

Едно изкушаващо сърцето

Мальчишеская прическа няма да навреди на женствеността, а само подчертават и ярка индивидуалност.

Анатомично оформени къдрици

„Мокър ефект“, често ни спасява в тези случаи, когато косата не искат да се подчиняват и да се поддадат на красив стил. А може просто бързат за среща? След това тази опция е идеална за вас! Съвсем малко, за да съсипе косата или с помощта на пяна или гел. В края на краищата, може просто без никакви причини да обичам този стил.

Елегантен стил

Къса коса ще ви спести много време, за да се грижи за себе си всяка заета жена или бизнес-дама. Освен това, тя винаги се преобразява външния вид, и в съпровод с луксозни обеци и красива червило придава на образа на определен чар и съвършенство.