женски тайни

мода

Къси Панталони-Бермуди

Като се има предвид, Бермудските острови, като стилна лятна рокля, вие няма да съжалявате, защото те изглеждат чудесно в класически костюми, ежедневни и дори спортни.

След завръщането си от незаслуженного забрава, къси панталони, бермуди се превърна в звезда на световните модните подиуми. Още няколко щрихи и бивш военен форма става една от най-горещите тенденции, игнорира която е просто невъзможно. Готов да се запознаем? Да започваме!

Дамски къси панталони-бермуди

За еманципация! Създателите на този стил шорти дори в ужасен сън не може присниться, че с течение на времето те ще станат един от неразделна част от гардероба на жените. Днес това е един от най-популярните тенденции, който е валиден за всеки стил и по всяко време на годината. Ги обичат момичета от всички възрасти, не само за лекота и свобода, която те да се чувстват в такава рокля, но и за възможности да коригира фигурата си, като се крият, или, напротив, добавяне на обем в бедрата. Какви възможности ни предлагат дизайнерите?

Класика. Максимално дискретни, те не се различават цветово разнообразие, само стандартно офис интерьерам. Перфектно се съчетава с блузкой и пиджаком. Обувките трябва да продължи класическа тема, тъй като това със сигурност, петата, и в зависимост от сезона трябва да се реши, помпи, ботильоны или ботуши.

Зима. Те са пришити от тежки тъкани и отлично се съчетават с високи гамаши или плътни колготками. Идеален топ ще балон или по-небрежно пуловер. Що се отнася до обувките, в зависимост от модела той може да бъде както ботуши (за класически модели) и широки обувки. Важен момент – височина на ботуши. Не е необходимо да ви го до ръба на шорти. Разликата е възможно, но стилисти съветват или не правите обикновено, или да направи добре видими. Златната среда-не е много добре.

Деним. Този вариант е просто идеален за разходки, пазаруване и туризъм в кино или на кафе. Могат да бъдат монтирани и широка. Еднакво стилни прав ръб и манжетку, по-неформални – Торн. Като най-високо е подходящ всичко: от тениски-алкаши в големи пуловери. Обувки можете да изберете сандали, сандали, лодка обувки, и слипоны или кецове.

Плаж. Има абсолютна свобода на избора на плат, цвят, стил — подходящо, всякакви възможности, и колкото по-ярка, толкова по-добре. Обувки – джапанки, чехли, сандали, мокасини. Най – риза, тениска, риза, да, като цяло всичко, което ви харесва.

Строги правила съществуват комбинации, но е препоръчително да комбинирате съраунд спускане с оборудвана върха и обратно. широк отгоре и отдолу добавя фигура излишен обем, както дрехи, така здраво, че изглежда добре само на снажен момичета (но изглежда, честно казано, малко старомодно). Второ неписано правило: ниска полненьких момичета трябва да се откажа от този модел, тъй като тя прави фигурата е твърде тежък.

Мъжки къси панталони-бермуди

Тези шорти са били създадени от мъже и за мъже, защото тяхното присъствие в мъжкото гардероба е оправдана на 100%. Разбира се, днес те са загубили всякаква връзка с униформи, се превърна в по-небрежно облекло, който е намерил своята ниша в съвсем различни стилове:

Спорт. Това може да бъде вариант на широк разрез на Венеца, което виждаме в боксерки, или участък стегнати шорти за плувци, сърфисти и борци. Първият е прототип за бельо с любимите си мъже в целия бивш Съветски Съюз – боксерки, които днес се наричат вохегсіѕебыл.

Плаж. Те се отличават със своята простота и свобода, намаляване на. Тази широка картина с ярки цветове, на които можете не само да посетите близките кафенета и плуване. Дължината на тези шорти малко по-кратък, за да не се скрие краката си от слънцето, но има и обратното, много широки възможности.

Деним. Модел действа през лятото, по-голямата част от мъжете. Първоначално вариант на работа или на плаж, те твърдо се засели в ежедневния стил, превръщайки се в едва ли не най-популярната летни дрехи.

Товари. Те подчертават наличието на обемни външни джобове, където може да носи много необходими неща-от мобилен телефон и ключове с отвертка и чук.

Офис. Доста смел и оригинален начин да изразите своята индивидуалност в рамките на дрес-код. Режат и те малко се различават от стандартните панталони, а дължината варира в границите +/- 10 см от коляното. Но в допълнение към класическия вариант на стрелките, които се използват често, и къси панталони-бермуди отделяща.

Виждайки такова разнообразие от модели, възниква естествения въпрос: Какво да облека. Няма строги правила, с изключение на един: те могат да се комбинират с почти всички, с изключение на чорапите. Това е ясно. „Класически“ комплект риза + бермуда шорти + чорапи+ сандали, така популярни в страните от бившия СССР, са принудени да дърпа косата си, отчаян от всички дизайнери. Въпреки че, честно казано, той предизвиква паника в повечето други.

Важно! Правилната комбинация от маратонки с чорапи е по-нисък бели носочках и гольфиках + мокасини.

Височина ще зависи от стила на изображенията. Любим тандем-това е къси панталони-бермуди и тениска с къси ръкави, но тя може да замени тениска, риза с къси ръкави и класически, ако се създаде един класически начин. Горната дреха може да бъде яке, сако или яке.