женски тайни

стил

Лабрадор. Лечебни и магически свойства, е подходящ за минерални

Лабрадорит-уникален камък с очарователен външен вид. Обжалване на камък осигурява необичайна игра на светлина, тайнствен блясък седеф и дълбоки преходи тонове. Този минерал е особено важен за лечители и е странен камък чужденци, които абсорбира енергия от Слънцето и Луната.

Лабрадорит или Лабрадор

Лабрадорит-планинска порода от вулканичен произход, което прави минерал лабрадорит е уникален, което му придава неповторим облик. Въз основа на химичния състав на Лабрадор, доминиран от кварц и фелдшпат, пироксен и плагиоклаз. Твърдост минерал по скалата на Моос е 6,5 единици, и основното предимство на камък е неговото извънземна красота, която дава лабрадор няколко имена, например, Rainbow Гиперборейские или Павлиний очите.

Официалното име на скъпоценен камък е свързан с мястото на първата находка на остров Лабрадор. Освен това, този минерал може да бъде намерен и в други региони на света, например в Хималаите и Северна Европа. Най-големите находища на полезни изкопаеми открити в Австралия, а изследвания показват, че камъкът лесно се реже.

Видове камък, Лабрадор

  Десятката.

  Рысьи очите.

  Tamusic. Спектролит.

  Черна Луна.

Както се досещате, че разновидност на минерала определя цветови нюанси, които зависят от различен химически състав на камъка. Човечеството е избрал тази скала през 17-ти век, когато той е бил използван за мебели и интериорен дизайн, декоративни изделия и бижута на извънземна красота.

Цената на камъка

Лабрадор-камък, на който се харчат пари за абсолютно не съжалявам, защото си атрактивен външен вид превишават разходите. Освен това, камък притежава уникални магически свойства, което позволява на човек абсорбира енергия на този минерал. Като правило, всички твърди камъни са на ниска цена, обаче, Лабрадор ретривър-това е изключение от правилото.

Основната причина за високата цена – най-ниската популярност и сложността за обработка на камък. Причините за ниската популярност на популярност, поради малкия брой на информация за камък и го вреден характер. Например, cabochon, размери, които са 30*20*5 струва около 600 рубли, малко повече, ще струва по хиляда рубли. Що се отнася до бижута, а след това стойността им зависи от метал, дизайн и други фактори. Средната обеци с инкрустации от лабрадор ще струва около 3 хиляди рубли.

Лечебните свойства на минерала

Народна медицина забелязали уникалните лечебни свойства на labradorite в продължение на дълго време. От древни времена лечители и лечители е дал много пари за този камък, да се притеснявате за себе си и за своята сигурност. Този камък е в състояние да свали проклятие или заклинание, отнемане на цялата отрицателна енергия в себе си. От древни времена, лабрадор е талисман и амулетом, който има огромен лечебен потенциал. Този камък не само лекува болестта, но и предпазва организма от нови инфекции. В съвременния свят литотерапия и положително отношение към скала, като го използват за лечение на някои заболявания.

В крайна сметка, Лабрадор могат да имат благотворен ефект върху тялото на човек, действа върху организма като цяло и неговите болезнени зони. Минерал помага на пациенти, които имат:

  Мъжки и женски стерилитет. Лошото зрение. Алкохолна или наркотична зависимост. Множествена склероза и други проблеми на паметта. Камъни в бъбреците, възпаление на простатната жлеза и други мочеполовых заболявания. Облекчава тревожност, емоционална възбуда. Нормализира съня, премахва нощните кошмари, страхове и тревожност. Облекчава болката и възпалението при артроза или артрит. Регенерация на клетките в отворени рани, възстановяване след травми и хирургически интервенции. Също така, този камък е отговорен за активизирането на метаболитните процеси. Още едно свойство на минерала благотворен ефект върху мозъка, като подобрява паметта. Влияе върху сърдечната чакра, балансиране на вибрациите на енергийните центрове.

Лабрадор и неговите магически свойства

Лабрадорит-това е камък, който се ражда в огъня, така че той има огромен скрит магически и мистични способности. Минерал е толкова силна власт, че не е препоръчително да се носят на онези, които не могат да се справят с нея. Специалистите препоръчват да изберете камък на сърцето и си купи един, че ми харесва, независимо от неговата цена.

Лабрадор помага да открие истинската си съдба разкрива таланти, които да ви помогнат да работите и да постигне успех, както в личен живот и кариера. Минерал препоръчват да използвате творчески личности, тъй като той привлича късмета си, отваря второ вдъхновение. Заслужава да се отбележи, че камъкът не се препоръчва да носят хора, които не по-малко от 27 години, при това носи в себе си този камък завинаги забранено за всички. Лабрадор ретривър е верен и любящ камък, така че понякога може да се наложи раздяла с него.

В интериора можете да използвате lawusit или тръс очите, тъй като те носят цялата отрицателна, гладка кавги и конфликти, да се премахнат недоразуменията и хармония. Най-добре е да се използват за декориране на не една, а две форми, ярки цветове – за мъже, зелени или кафяви нюанси за жени. Изберете, те трябва да са заедно, така че декор е баланс на мъжкото и женското в къщата. За възстановяване на енергийния камък, може би, ако сте просто го сложи в светлината на слънцето или Луната.

Подходящ за Лабрадор зодия

Ако се доверим на мнението на астролозите, важно е да се разбере, че комбинация от камък с човек зависи от знака на зодиака сте родени, бъдещия собственик на минерала. Влияние Лабрадор на различните знаци на зодиака:

  Овен – Този знак на зодиака трябва да се отнасят към камък с повишено внимание. В този случай минерал ще допринесе за засилване на лидерството на неговия собственик, което го прави успешни на работното място. Телец и Лабрадор – перфектната комбинация, като практични и разумни биковете този минерал ще фар, притягивающим щастие и успех във всички начинания. Близнаци – камъкът прави човека по-търпелив и мъдър, да го лиши лекомислие и нарцисизъм. Рак – това е знак минерал е талисман, защищающим на собственика от околните неприятности, уроки и болести. Лъв – Лабрадор ще направи вашият майстор малко ревнив и вспыльчив. За този знак на Зодиака камък служи като фенерче, осветление на правилния път в живота. Дева – камък ще го носи по-смели и по-уверени в себе си, по този начин, е в състояние да вземат правилни решения, влияещи на съдбата. Везни не се съчетава с лабрадором, той може да се използва само нерешительного човек. Скорпион и Лабрадор не отговарят. Стрелец-това е елемент от огъня, към която лабрадор може да се превърне в талисман и амулет. Козирог използват минерал като амулет, който ни носи радост и хармония. Водолей ще станат по-решителни и по-смели. Също камък разкрива таланти, така че той е подходящ за творчески хора. Рибата се използва камък като талисман за поддържане на здравето на необходимото ниво.