женски тайни

маникюр

Летни снимки на нокти: идеи за 2020 г.

С настъпването на лятото така искам да хвърли един скучен зимен облекло и отговори на горещите дни, бунт от цветове, не само в модните образи, но и в дизайна на нокти.

Летен маникюр 2020 ще зарадва момичета на много ярки цветове, необичайни мотиви и оригинални идеи, които със сигурност ще зарадва със своята красота и ще оптимистично настроение.

Актуални идеи за летен маникюр 2020

Идното лято 2020 влияе на яркостта, наситеността на цветове, изразителни рисунки и произведения на изкуството.

На върха На популярността сочни оптимистични тонове на жълтото, в сянка на кипарис, червено и синьо.

Не по-малко актуална е през лятото 2020 година ще бъдат спокойни пастелни цветове, които са подходящи за ежедневна маникюр.

Новост на летния сезон, 2020 маникюр с метални нотки. Този нийл-дизайн е гъвкав и е подходящ за всякакви ситуации.

 

Супер яркост: новост лятото 2020

Позитивна нагласа, добро настроение, дъга от цветове – всичко това е модерно и атрактивно. Горещ тренд на лятото 2020 – много ярък маникюр с цветни контрастни нюанси.

За създаването на този маникюр обикновено се използват няколко нюанса на лака за нокти. Всеки нокът може да бъде с покритие на различни лакове и гарнирайте с 1-2 акцент на темата за лятото пръст визуални ефекти.

Особено популярни плодове, необичайни абстракция, морски стил, палми и т.н.

Годишният ярък маникюр могат да бъдат изпълнявани в различни техники – омбре, класически блейзър, през лятото лунен маникюр, САМО с помощта на по-светли „наперен“ нюанси.

Годишният цветен маникюр 2020

Цветя често се използват за създаване на ноктите, и абсолютно всички сезони.

Годишният цветен маникюр е различен от другите светъл фон (рамка) за рисуване на на цветя. Перфектен фон за летен маникюр-това е бяло, розово, червено, ярко зелено, лилаво.

Актуални са цветята, които често се използват за всички зеленчуци нокти, вдъхновен ни природа. Бъдете по-отблизо, огледайте се и ще видите маса от възможности цветен маникюр.

Маргаритки, рози, макове, лилии, орхидеи – най-модерен цвят за маникюр лятото 2020 година.

 

Например, лайка, най-че нито е лято, цвете, можете да рисувате по ноктите си в домашни условия. За това ще ви трябва е обикновена клечка за зъби. Нанесете върху ноктите точка на окръжността и ги свържете клечка за зъби до средата на цветето.

Цветя на ноктите могат да бъдат допълнени от клонки, стъбла или листа, които ще създадат пълен реалистичното изкуство.

По-сложен цветен маникюр можете да направите с готовите чертежи на които голям асортимент от салони за маникюр.

Различни настроение: тенденцията дизайн нокти 2020

Какво е лятото без ярки, сочни плодове? Летен маникюр с плодове обичат много момичета, защото от многото идеи, които можете да поставите на ноготках.

Най-популярните плодове, които най-често красят ноктите модата портокал, киви, ананас. Най-популярен череши, ягоди, банани, грозде, диня.

Маникюр с плодове изглеждат невероятно стилно и светло. Наситени цветове, в съчетание с текстура плодове ще направят вашият маникюр наистина годишен.

За да създадете маникюр с плодове, можете да използвате шаблони или равен модели плодове сами с помощта на тънка четка или клечка за зъби.

Летен плодов маникюр не приема строги правила, така че може да се направи необичаен маникюр с отделен плодове на всеки пръст.

Той изглежда много необичайно и пъстро.

Летен маникюр-2020: геометрия на ноктите

Геометрични фигури-здраво укрепен в ноготках модата. Но през лятото 2020 г., за да се създаде маникюр с използваната геометрия по-ярки и цветни нюанси.

Яснота линии, необичайни абстрактни форми, асиметрия – всичко това е лятото на геометричния маникюр. Вие не може да мислите за общия състав на ноктите си и се смесва с всички модни тенденции геометрия в един маникюр.

Най-популярните произведения през това лято ще ромбоиди, точки, мащабирани, линии с различна дебелина.

Не забравяйте, че диамантите са най-добре да гледате на дълги нокти, отколкото къси.

Преди да създадете маникюр с геометрия, предварително помислете, къде и как да ни част. Натрупването на линии и форми може да направи вашият маникюр помия.

Геометричен маникюр – за тези, които не могат да рисуват, но искате да създадете стилен дизайн на ноктите.

За създаване на геометрични маникюр, можете да използвате обикновени лепкава лента, тиксо, залепваща хартия или специален лак за шаблон.

Много ярък и ефектен външен геометричен нийл-арт стил „мозайка“, което се превежда като лоскутная техника. Уреди за маникюр „мозайка“, представени на снимката.

Геометричен маникюр с линии, за да изпълни най-лесният. Това е достатъчно, за да се прилага на основата на нокътя (лак за нокти ярки цветове) и с помощта на тънка четка за рисуване на ноктите абстрактни линия в контрастен цвят.

Летен маникюр с геометрия дава максимално да проявите своята фантазия, с гарнитура от ноктите на такива фигури като зигзаг, точки, ивици, абстракция, и дори букви.

Летни тенденции омбре маникюр 2020

Омбре е в своя връх. Плавен преход от един цвят към друг, се използва не само в дизайна на нокти, оцветяване на косата и тъканите.

Летен маникюр омбре съчетава в себе си няколко ярки нюанси. Насърчаване на креативността и смелостта на идеи, която ви позволява да комбинирате 2 или повече еднакви или противоположни нюанси на един ногте.

Новост на летния сезон, 2020 линеен омбре, който обещава да се превърне в мега-популярен в нокти дизайн. Новата техника включва комбинация от 5-7 нюанси, и прехода между тях има ясна граница. Цвят нанася върху ноктите са от светло до тъмно.

Омбре най-често се използва за хоризонтални плавен преход от цветове, което дава възможност за визуално да удължат ноктите.

През лятото на 2020 г. ще бъде много популярно вертикално омбре-когато цвета на градиента от левия край на нокътя към дясното или обратно.

Вертикално омбре позволява да се създаде истински шедьоври за нокти дизайн. Например, много ефектно изглежда плавен преход на цветовете от палеца до малкия пръст.

Лято 2020: на плажа нокти

Морски мотиви често са свързани с почивка и през лятото, така че с идването на топлия сезон дизайн нокти в стил много важни.

За създаване на плажа за нокти като използвате база на сини, сини нюанси, които са украсени с малки елементи във формата на котва или штурвала, морски звезди или миди.

Боядисване на ноктите си всичко, което е свързано с лятото и морето: вълна, пясък, морска звезда, залез слънце.

Летен плажен маникюр не е без палми, които могат да бъдат изпълнени в най-различни варианти.

Летен маникюр ви дава възможност да проявите максимум фантазия и да изрази собствените си решения по отношение на топлия сезон. Надявам се, че представените идеи ще ви позволи да създадете свой собствен дизайн нокти летен стил, който не остава без внимание.