женски тайни

маникюр

Луксозен коледен маникюр-2020: на идеи, новини, снимки

Нова година-това е най-дългоочаквания празник, след рождения ден, разбира се, и да се подготвят жените към него с трепет.

Как, къде и с кого да празнуват Нова година, какво да облека, каква нова година маникюр 2020 г.-това е само малък списък от въпроси, които си задават всяка година на жената.

Така че нека, ние ще ви помогнем да намерите перфектния коледен маникюр за парти, което ще порази всички гости на събитието.

Днес ние ще говорим за някои техники на нийл арт, с които коледен маникюр ще бъде вълшебен, светъл, ярък и ефектен.

Чета, гледам снимки и може да излезе със свой собствен оригинален коледен маникюр, който ще се превърне в шедьовър на нокътната индустрия.

Маникюр на нов 2020 година: шоколадова Crystal

Кафяв или шоколадов цвят, ще помогне да се създаде нова година маникюр, тъй като това е символичен цвят за този сезон, като твърдят астролози и нийл-арт майстор.

Блестящ шоколадов цвят и география, счупени стъкла, което прави Коледен маникюр връхната точка на цялото изображение.

Този коледен маникюр могат да се правят всички жени, но да имате търпение, защото не всичко се получава от първия път.

И между другото, този коледен маникюр комплимент към всяка нова година 2020 г. и рокля ще ви направи кралица на новогодишната нощ.

Модерен коледен маникюр 2020: Зимна приказка

Когато все още трябва да се случи приказка, като през зимата? Нека да направим коледен маникюр с елени, снежинками и различни модели.

За основен цвят вземете червения цвят и го допълнение ще бъде бял. За да изпълни тази Нова година маникюр, ще се нуждае от специални артистични способности, защото, за да рисувате снежинки и тематични рисунки не е толкова просто, но вие винаги успява.

Червен блясък лак за нокти, трябва да изготви в центъра на елен и малки рисунки около него, с друг нокът може да се направи малка фигура снежинка.

На малкия пръст да направи коледен маникюр с бял лак с вязаный модел, който „изолировал“ нокът.

Ето такъв коледен маникюр 2020 може да се получи, ако се положат малко усилия.

Коледен маникюр 2020: Кралския Нова година

За новогодишната партита можете да си направите royal Коледен маникюр.

Тя се основава на светло-жълт и бял лак. Между другото, Коледа направи маникюр в жълт цвят ще донесе късмет през 2020 г., твърдят астролозите!

На първо място, на Нова година по лунния календар на маникюр, на всички нокти, с изключение на нокътя на безименния пръст, както е показано на снимката по-долу. След това останалата част на нокътя се покрива бял цвят и украса на короната с камъни.

Royal нова година маникюр, който е много лесен за изпълнение, е готов!

Оригинален маникюр на нов 2020 година: Коледа щанцоване

Вероятно няма нищо по-лесно, отколкото да се направи коледен маникюр с теснением. Това е проста техника на нокътната индустрия, която помага за създаване на ноктите си цветни и ясни чертежи без артистични умения.

Как да направим коледен маникюр в техниката на насипни? Много просто! За база съм синя боя с блясък и рисунки ще бъдат бели. За да изпълните коледен маникюр с помощта на пробиване лесно и по-подробно за тази техника нийл арт, ние ще ви кажем в други статии.

И така, това е коледен маникюр 2020 с помощта на изкуството на пробиване.

Коледен маникюр 2020: геометрия и прозрачност

Приятно ще изглежда коледен маникюр с лак мат и геометричен модел.

Повторете този стилен коледен маникюр, както е показано на снимката, трябва да имате две матиран лак за нокти в различни нюанси и малко умения за рисуване.

Първо да изготви определена лак за нокти, а след това, на ногте безименния пръст равен на геометричния модел от кучета, с които коледен маникюр изглежда невероятно.

Искате ли бързо и лесно да си направите коледен маникюр с геометричен модел? Един съвет от мен – не е равен на цялата фигура веднага, но Първо направете малки точици тропоската и имате всичко, което се случва за няколко минути.

Коледен маникюр 2020: мек и пухкав

Вероятно много жени смятат, че коледен маникюр с козина – това е абсурдна и луда идея, но за тематични партита, няма нищо по-добро.

Вие вече сте решили? И така, ние правим коледен маникюр с козина!

Малки меховыми pom-помераните за декорация на нокти безименен пръст, и всички останали могат да бъдат боядисани в бежово лак.

Все още можете да украсите коледен маникюр с камъчета и плета модел, който му придава елегантност и лекота.

Снимка на тема: „Маникюр на нов 2020 година: най-добрите идеи за празничен маникюр“

За да ви разкажа за нови продукти, идеи и методи в производството на ноктите е безкраен, така че по-добре да видим какво коледен маникюр може да стане за един сезон.

Вдъхнови нови идеи!