женски тайни

маникюр

Лунният маникюр: 40 фото идеи

Всеки момиче иска да има на своите нокти модерен дизайн. Лунен маникюр сега са модни, но е скучно в своя класически дизайн. Покажи повече от 40 фото-лунен маникюр с оригинална идея за къси и средни нокти.

Лунен маникюр изглежда добре на къси нокти. С малко въображение можете да получите свежи идеи за дизайн на ноктите. Ето седем основни дестинации, които могат да станат източник за много вариации на лунния маникюр.

Пайети, за да помогне

Лунен маникюр сакуры

Дизайн на лунния маникюр

дизайнерски идеи на лунния маникюр

Лунен маникюр за къси нокти

Много лесен и ефективен начин за създаване на модерен маникюр е използването на пайети. В този случай, през нокътната пластина превръща всеки обикновен лак, и дупка лъскава трохи. Този дизайн изглежда красива, но не и наперен, подходящ както за през деня, така и вечерта начин. Основният цвят може да бъде блестящ или сдържан, лъскава или матова. Но блясък на злато или на сребро, и, може би, цвят.

Маникюр-невидимо

Лунен маникюр

Лунен маникюр в пастелни цветове

Лунен маникюр в три цвята

Лунните зелен лак маникюр

Много свежо и интересно изглежда маникюр, в който се прави дупка с безцветен лак. Това създава игри ефект недосказанности и тайни. Останалите плочи могат да бъдат боядисани в ярък цвят или да го направи в пастелни геометричен модел. Добър вид на ноктите, в който прозрачен отвор обведенными тънка ивица, за да се подчертае ефекта. Целия нокът трябва да бъдат внимателно проектирани, за да се избегне впечатления неряшливости или не, мисълта за това, че проектът не е завършен.

Луксозна почивка

Маникюр с пайети

Лунен маникюр с розов лак

Вечерен маникюр

Лунен маникюр с кристали

На специално събитие може „да си позволи твърде много“ и да ярък маникюр с кристали и пайети. Те могат да се направят дупки за всеки пръст и да се постави един декор на целия нокът. По-дискретен вариант: дизайн нокти в два цвята, и с един пръст на всяка ръка, поставена на границата на дупки украса и блестящи камъни. Обратния вариант, когато брилянтен модел, отлагат върху цялата повърхност на нокътя, а дупката остава твърда.

Красотата на моделите

Лунен маникюр дизайн

Моден лунен маникюр

Лунен маникюр за къси нокти

дизайн на лунния маникюр за къси нокти

По-сложна, но и по-ефективен начин за създаване на лунния маникюр за къси нокти – използва се в зона с отвори модел. Това може да се геометрия цветни стъкла, под формата на дупки може да бъде като традиционните, полукръгли и къдрава в краищата. За да засили ефекта на един пръст шаблон може да се направи на целия нокът. Изящно изглеждат флорални мотиви в областта на дупка, при това те не създават усещане за претоварване, но за да се направи дизайн оригинален и привлекателен.

Две в едно: лунен маникюр + френч

Лунен маникюр Френски маникюр

Френски лунен маникюр

Френски лунен

Лунен маникюр Френски

Комбинира две класически тенденция всички в един дизайн-това е смела стъпка. Така че лунен маникюр в съчетание с редовни френски. Тук най – важното- да се намери балансът и хармонията на цялата композиция. Ленти по ръбовете могат да бъдат от един цвят или контрастни, в зависимост от идеята. Приятна композиция с инверсия, ако дупката и край на един нокът е украсена с един цвят, а после за следващия пръст, цвета на фона и ръб се разменят.

Търг голи

Лунен маникюр в стил гол

Стил лунен маникюр голи

дизайн за нокти

идея за маникюр

Нежни пастелни нюанси в дизайна на нокти остават важна тенденция. Те са идеални за лунния маникюр. Можете да създадете илюзията за естественото оцветяване на ноктите, и може да се използва, например, малко гланц за украса на Луната, за да се направи дизайн по-изразителен.

Комбинирате опции

Маникюр за къси нокти

Идеи лунния маникюр

Моден дизайн на лунния маникюр

Лунен маникюр

Дизайн на ноктите нередовен – това е модна тенденция в дизайна на лунния маникюр. Този принцип може да бъде в създаването на лунната грим. Можете да отидете прост начин и с един пръст маникюр в цветовете на „преди“ по отношение на всички други пръсти. Например, всички ноктите имат син фон и жълт модел в зоната на отвора, и един пръст – всичко е точно обратното. За вечерно излизане подходящ вариант с блясък, който е 3 пръста краси дупка, и две повърхността на плаката.

Снимка на лунен маникюр

Лунен маникюр, с наклон

Лунен маникюр в два цвята

Сватбена лунен маникюр

лунен маникюр бели петна

Маникюр

дизайн за нокти

Модел на ногте

Лунен маникюр с кристали

Нежен маникюр

лунен маникюр и на дълги нокти

Лунен маникюр

Светъл лунен маникюр