женски тайни

стил

Магията преходи: оцветяване на косата омбре

В речник фризьори здраво укрепен загадъчен термин „омбре“, което в буквален превод на името означава „затъмнение“, какво е това? Ще ви разкаже за технологията на оцветяване на косата омбре, че даден метод за различна дължина на косата.

Тайните на уреди

Техника на боядисване на коса Ombre, построен на прехода от един цвят към друг. Този преход може да бъде гладка, но може да бъде доста остър. Можете да видите омбре различни нюанси на кафяво до блондинка или от червено към розово.

Класически метод, включва преход от тъмна коса в корените много по-лек краищата, фризьорите използват до осем нюанси, които ви позволява да създадете много мек преход. Този вариант прилича на естествено выгоревших и отросших коса, и изглежда много красиво. Обратния вариант: от светли от корените към края на тъмно изглежда много оригинално и придава на косата допълнителна дефиниция.

Цвят на косата техниката омбре

Омбре на къса коса

Омбре-уникална техника за боядисване на коса, които могат да бъдат използвани на косата, всякакви дължини и на всеки цвят. Метод ви позволява да играете с обем на косата, който добре подчертава структурата на прическа, и изглежда много естествено и не изискват честа корекция.

Омбре оцветяване на тъмни коси

Омбре за тъмна коса

Омбре за тъмна коса

Тъмна коса по-обемисти и живи с помощта на омбре. Но такива косата изискват по-внимателен подход. За връзки първо трябва да се облекчи направления, които ще бъдат изложени в последствие оцветяване. Тъмна коса, традиционно боядисани „Слънчев“ начин, когато корените остават почти непокътнати, а към края на цвят за запълване.

Среден тъмен Ombre на косата

Омбре за средно тъмна коса

За черна коса трудно да се намери по-светъл тон и има два начина. Или използвате остри омбре с ясна граница цветове, като черно и бяло или варира от черно до червеникав в нюанси, които най-хармонично се съчетава с черен пигмент.

Омбре на къса коса

Омбре на къса коса

Омбре за къса тъмна коса

тъмно омбре на къса коса

Омбре за къса руса коса

На къса коса Оцветяване омбре, за да изпълни по-трудно и е по-добре да се възложи тази процедура на учителя, че той е в състояние точно да се изчисли необходимото количество за оцветяване. Обикновено капитана използва не повече от три цвята, за да се направи, тъй като преходен период е много кратък. Преходи къса коса, идеално подчертават формата на косене, което му придава обем и оригиналност. Необичайно изглеждат прически с омбре, например, особено за късата прическа боб-на каре.

Высветление направления на една ръка изглежда добре в каскада и степен на косене, това омбре прави прическа по-сложно и въздух.

Омбре коса със средна дължина

Омбре оцветяване на средна коса

Техника цвят на косата омбре

На косата със средна дължина лесно да бъдат рисувани в техниката омбре. Слънчев наклон перфектно подчертае сложността на прическа с кичури с различна дължина или с асимметрией. Но за прост омбре прическа е доста добра, тя създава допълнителен обем и придава фантазия сложността на просто прическа.

Преход цвят на косата

Оцветяване на косата в омбре

Преходи цвят на коса със средна дължина, като правило, се извършва след 5-6 нюанси, за да създадете естествен и плавен преход от тон тон.

Мода наклон с ярки цветове, например, в огнената палитра, или чрез използване розов, зелен и син цвят. Това оцветяване може да се направи с помощта на тонални средства бързо да го промените, в случай на нужда от по-обикновени нюанси.

Омбре за дълга коса

Омбре в дълга тъмна коса

Омбре на руса коса

Омбре оцветяване на руса коса

косата рисувани в техниката омбре

Най-добрият Ombre гледа на главата на дълга коса. За връзки фризьорите използват до осем нюанса, а това ви позволява да създавате сложни цветови палитри, които ще изглеждат много ефектно.

Тъмно-сиви косми, с наклон

цвят на косата прехода

Традиционно се използва преход от тъмни цветове на по-светъл. Но съвети не трябва да се блондированными. Ефектно изглеждат преходи, например от шоколад, лешник, черно и бордо, светло кафяво, пшеница и мед. Оригинал прилича на преливане от светъл към тъмен и различни експерименти с цвета, омбре.