женски тайни

маникюр

Маникюр пролет-лято 2020

Съвременните дами не трябва да подозирате, че не толкова отдавна маникюр е наречем козметична процедура, която включва само почистване и полиране на нокътната плочка и отстраняване на кожичките. Лак се използва само в редки случаи, а не всички представителки на прекрасната половина на човечеството.

Модни тенденции в нокътната се отразява на тяхната дължина, която варира от къси до дълги и форма, която, от своя страна, са в различни години, се е променил и е станал толкова остър, с форма на бадем, квадрат. За дами, които нямат от природата здрави и дълги ногтевые плочи са били изобретени различни варианти на нейното изкуствено моделиране на пръсти, някои от които все още се радват на търсене на модата.

Истински пробив в нокътната естетика стана изобретяването на един нов начин за покриване на „френски маникюр“, който отвори завесата на нови функции за „игра“ с цветове лакове. И тогава, както се казва, понеслась. Обикновен лак за нокти се превърна в истинско изкуство, което изисква определени артистични умения на майстор маникюр.

Дизайн на ноктите работи цялата индустрия, които не спят и да измислят нови продукти и технологии в декорацията на пръстите. Освен това, модни стилисти също така не забравяйте да дадат своя принос в нокътната обслужване и да се създаде модерен образи, в които маникюр е равносилно на място с коса, грим, дрехи и аксесоари.

Вкоренени тенденция от последните години доведе интересна трансформация, която трябва да бъде интересен модницам и на тези, на които все едно как изглежда. Какво още ново в нокътната индустрия, през 2020 г. и ще бъдат обсъдени в рамките на прегледа.

За модни цветове на лака за нокти пролет-лято 2020 г.

Че майстори на нокътната естетика ще продължи да използва палитра от всички съществуващи цветове и нюанси, и да кажа нищо. В края на краищата, за създаване на чертежи, и тази тенденция няма да си отиде от Красота, най-малко една година, изисква не само чисти и контрастни цветове и техните нюанси.

В тренд-тъмни нюанси с нокти минимален контраст. Патладжан, „marsala“, „спелая череша“, графит и „червен вампир“ рисувани модели на нюанс по-светъл или по-тъмен от основния цвят е особено ефективен за вечерни рокли. Освен това, най-новите тенденции в Макао не ще се ограничи в избора на червило или сенки за очи, за да отговарят на маникюр, колко тъмно беше.

Въоръжени с всички палитрами от смели и ярки до бледи и матов, майстор на нийл арт създават свои нови шедьоври върху ноктите.

Ноктите-цветни

Ноктите, бежов

Ноктите зелени

Светли нокти

Различни метални цветове лак за нокти и остават на върха на популярността. Освен това, стилисти препоръчват да ги използвате не само в чист вид, а като част от своето изкуство.

Матиран лак разполага с широка гама от пастелни цветове, които ще бъдат идеален за ежедневни и бизнес-мода. Сметана, лавандула, светло розово, разреден бежово, кремаво, мента — всички тези цветове без гланцов блясък ще бъдат приложими и в новата година. Търсейки още по-естествено, може да се покрие с добре поддържани нокти и нюанси в стил гол, който отговаря на всяка лук.

Нокти, светъл

Ноктите, Червен

Ноктите, лилаво

Нокти с декорация

Дължина нокти пролет-лято 2020

Популярността на натуральность продължава да оказва своето влияние върху нокътната естетиката. С форма на бадем и овални, които ще продължат своята значимост, не трябва да бъде прекалено дълъг. Буквално няколко мм свободния край на нокътя, ще бъде най-добрият вариант за маникюр.

Правило на „златната среда“ е подходящ за дължина на ноктите. През 2020 г. те трябва да бъдат максимално естествени и добре поддържан.

Ноктите с камъни,

Ноктите розови

Петна на ноктите си

Нокти гланц

Въпреки това за момичетата, които отращивают дълги нокти, естествено, тази тенденция може да не харесва, така стриктни в това отношение стилисти, които не са въведени. Въпреки това, както на къси нокти, който също излезе с някои интересни варианти за нокти-арт, за да победи тяхната дължина.

Двуцветен ноктите

ноктите са от два цвята

Къси нокти

Има мнение, че красивият маникюр може да бъде успешна само на ноктите, прилична дължина и така наречените „коноп“, нищо не се спаси. Това е често срещано погрешно схващане няма нищо общо с истината, тъй като дори и на къси нокти имат право да бъдат привлекателни и красиви.

Къси нокти-това не е присъда подлежи на оставлению без красивия и модерен маникюр.

Къси нокти Розов

ноктите са украсени с

светли нокти

ноктите на тъмно

Прости нюанси ще бъде най-добрият избор за нокти, не е впечатляваща дължина. Изборът на цвета на боята трябва да се основава на повече и в зависимост от дължината на пръстите. В края на краищата, много тъмни тонове, те са още по-съкратен, че ще изглежда не е много естетичен.

Но техниката на нийл арт напълно подчиняват „коротышек“. Въпреки това, с възможност за избор на цифра трябва да се внимава, за да не се намали дължината на пръстите. Добър вариант ще бъде изкуство на един или два нокти, докато всички останали ще бъдат покрити с твърда лак.

Къси нокти лилав

бежови къси нокти

Къси нокти

Къси нокти червен цвят

Дълги нокти

Дълги нокти са идеална платформа за създаване на маникюр. Първо, дълго време, винаги може да се направи на всяка дължина, което пожелае само представителки на прекрасната половина на човечеството, което отваря широки възможности за моделиране и чертане. Разбира се, с такива нокти малко хора се решават да си тръгне, защото тази функция е надарен със само малък процент от момичетата, които те внимателно холят и подхранват.

Стилисти вече приноса дълги нокти през следващата година „черен етикет“.

Дълги червени нокти

Дълги нокти с интериор

светли дълги нокти

Дълги нокти тъмно

Дългите нокти не само визуално удължават пръстите на краката и ръцете, но и да се даде свобода на действие за майстори на ноктите изкуство. Въпреки това, през 2020 г., твърде дълго време не е на почит, затова е препоръчително да се време, за да изрежете и подпиливать мода форма.

Ако наистина не искате да се раздели със своите дълги нокти, след това има малко побунтовать срещу модни тенденции и да ги остави без съществена промяна на неговата дължина. Боядисване на техните бледи нюанси в стил гол, за да не привлича излишно внимание. Такъв паритет ще бъде най-добрият изход от ситуацията.

Модел дълги нокти

Дълги нокти шипинг

Дълги нокти, черен

Дълги нокти жълт

Маникюр в тон мейк-apu

Стилисти отдавна е приел, че за да се създаде хармоничен начин се нуждаете от абсолютна съвместимост на всички нюанси. Тази истина се отнася не само за избора на цветове за грим в тоалети, но като изберете подходящ цвят лак.

Най-често партньори са лак за нокти и червило в същия цвят. Тази тенденция започна преди много години с помощта на наблюдения на един стилист, който забелязал някакъв дисонанс в това как дамите на масата. Това беше в този момент, когато тя вдигна ръка салфетка до устните, за да се овлажнява ги и възкръсна, тази идея е в един цвят червило и лак за нокти.

Монотонно нюанси в грима и маникюре за създаване на хармонично лук.

Маникюр в един цвят, ще е по-ярки в съчетание с червило в тон. Ако ноктите са боядисани в технологиите за нокти-арт и има множество нюанси, можете да вземете блясък за устни или червило в някоя от тях.

Можете също така да комбинирате маникюр с нюанси на цветове сенки за очи. Сега тенденцията както светли, така и тъмни нюанси на козметични продукти за грим на очите, която заедно с лак ще стане чудесен спътници в общ план.

Френски маникюр в една нова интерпретация

Класика от класическия френски маникюр премина в Новата година с модерен нови нотки.

Варианти за маникюр с френски шик и подчертават изискан стил и модерен външен вид.

Френски маникюр с чертеж

жълт френски маникюр

Френски маникюр в синьо

Френски маникюр Ярък

Ето само някои от иновациите, които ще бъдат очевидни тенденции:

„Френски на Metallica“. Вместо стандартните бели ленти на върховете на ноктите използвате лак за нокти с метален филм и фино котлет. Тъй като за цвят „металик“ на мода варианти на френски маникюр, можете да използвате всичките му нюанси — бронз, злато, мед и сребро. Също има вариации на цветове металик, но те са по-пафосные и трябва да се комбинира с дрехи или Макапе. Нокътната плочка, когато тя е изцяло покрита с прозрачен лак. „Холивудска усмивка“. На върха на нокътя и усмивка, украсена с бял лак, а останалата площ на нокътната плочка боядисани във всеки цвят. „Свободна зона“. Заговорите на невен, който не е засегнал четка с боя с цвят изглежда много оригинално. Такива парцели могат да бъдат като усмивка, и на нокътната плочка. Известна нестабилност в маникюр добавя „жар“. „Една невероятна комбинация.“ Направи няколко различни „Франк“, от една страна, в същия стил — това определено завъртя маникюр. Да играе с цветовете на части на нокътната плочка — усмивка, на съвета и на средната зона, ще добави разнообразие в цялостния си вид.

Освен това, може би на комбинация от френски маникюр със стандарта на различни пръсти, което още повече допринася яркостта на ноготках.

Френски маникюр натурален

Френски маникюр жълт

Френски маникюр Бял

Френски маникюр червен

Основно покритие на ноктите арт декорации 2020 ленти

Нокти с използване на ленти, използвани в продължение на достатъчно дълго време. Изглежда, че какво друго е ново може да се измисли с такъв прост и безкомпромисна ленти?

Лесен за нокти ленти ще се превърне в чудесен вариант за офис мода и от време на време.

Маникюр с ивици, в два цвята

Маникюр с ивици модерен

лак за нокти ленти мода

Ноктите ленти цвят

Нови идеи, които ще оценят много модницам:

Равенството на ленти. Перпендикулярно на растежа на ноктите на ивици с еднаква ширина, съставен от две лак — гланц и перлен нюанс пластична гама. Пудровый ивици. Вълнообразни ивици боядисани с лак с ефект на прах върху вече боядисана нокътната плочка. В този случай, тъй като лак трябва да бъде в съответните цветове. Метални ленти. Златни и сребристи напречни ленти красят си блясък дори и на най-прост маникюр. Минимализъм. Ленти, ясно в средата на нокътя по протежение на неговия растеж, може да бъде само елемент на ноктите. Прекалено кратки, но изглежда интересно.

Заслужава да се отбележи, че полироли не само материал за създаване на ленти за нокти. В хода на кристали, мъниста и други елементи за декорация на нокти.

Маникюр с ярки ивици

Ноктите шарени, ярки

Маникюр с ивици сиво

Нокти с бели ивици

Канава модерен маникюр пролет-лято 2020 снимка

Фактурный лак, изграждане на нокти с триизмерен ефект ще са популярни, както за употреба, така и в състава на ноктите. Визуално, този лак прилича на грапава повърхност на абразивни материали или хванати в капана на повърхността все още не сушените ноктите песъчинки или захар.

Фактурный маникюр, два цвята

Фактурный маникюр Бял

маникюр фактурный сив

Фактурный оранжев маникюр

Текстурный лак за нокти е подходящ за акценти в ноктите.

Лак за нокти „шероховатостями“ най-изгодно изглежда на снимките. Например, вълнообразни ленти и ефект напукана Земя ще създаде 3D ефект на ноктите. Също фактурный лак може да отдели един или два нокътя в маникюре, докато други боя гланц лак със същия цвят.

Маникюр текстурирани червен

Текстурирани зелен маникюр

маникюр канава бордо

Фактурный маникюр nodoby