женски тайни

маникюр

Маникюр за Нова година-2020 – топ 12 най-красиви идеи за коледен маникюр

Нова година не е толкова далеч, така че ние, жените, вече се подготвят за празника, изборът на място или ястия за трапезата на нова година и разбира се, не забравяйте за имидж, избор на дрехи, прическа и грим.

Завърши новогодишна гала начин на красив маникюр на нов 2020 година, може ясно да изрази настроението и да подчертае качествата на празника. Модерен коледен маникюр може да бъде любим дизайн нокти в единна техника.

Подходящи и класически френски маникюр за Нова година, лунен дизайн, плътен коледен маникюр в цвят, избран заедно с релефни, дизайн с кристали и пайети, рисунки на Нова година на маникюр, няма да остане без внимание.

Ръчно рисувани ще зарадва много прекрасни зимни снимки, които можете да използвате в маникюре на Нова година. Тези майстори на ноктите изкуство, за да се създаде един наистина ефектен и ненадминат варианти за празничен маникюр за нокти всякакви дължини, с хармонично съчетание на няколко методики и вида дизайн.

Например, маникюр с ефект на котешко око и в комбинация с матово покритие, за да се разделят на нокти дизайн плюс-кристали за един нокът, за да създаде зашеметяващ Коледен маникюр.

Красив дизайн ще маникюр на Нова година със стикери, с пайети и кристали, които заедно образуват много ефектен и оригинален коледен маникюр 2020.

Този вид новогодишни нокти идеи могат да бъдат стотици, и във всяка версия на дизайн на ноктите, за Нова година ще изглеждат много оригинално и невероятно красиво.

Символично, ние сме избрали 12-те най-красивите и стилни нокти Идеи за нов 2020 година, за да го направи по-лесно да направите нов дизайн, който сега има безброй варианти на мода.

Нашата селекция снимка празничен маникюр 2020 ясно показва, че въображението и творчеството на майстори ноктите на обслужване са неограничени, така че всеки ще може да си избере красив маникюр за Нова година въз основа на своите предпочитания и вкусове.

12 най-добрия избор за модерен и красив маникюр на нов 2020

Коледни елхи

Идеалният коледен маникюр ще бъде коледни снимки. Елхата на всеки ногте или на отделен чертеж украсени с коледни елхи или просто клони с играчки и модерен минималистичен стил, силует с дървета, маркирани с черен цвят на един нокът. Всякакви идеи ще са отлични за красив маникюр за Нова година.

Снежинки

Какъв коледен маникюр 2020 без нежни бели снежинки, които ще прославят всички на нокти. Красиви снежинки можете да рисувате бои, по-лесен начин-да копирате, щанцоване и може да се постави снежинка с кристали. Такъв маникюр за Нова година изглежда страхотно като бели снежинки страхотно на всеки тъмен фон.

Дядо

Нова година, подаръци и Дядо Коледа, които също могат да се появят на ноктите си в новогодишния маникюре 2020. Представят Санто всички невен не е задължително по-добре се допълват цялостната картина на атрибути на Дядо коледа, то може да бъде чувал, пълен с подаръци, шейни, ръкавици, чорапи и елени.

Гледай

Един от най-оригиналните идеи за маникюр на Нова година-това е възможност фигура часа на едно стъбло. Чертеж трябва да бъде чист, с добре прорисованными цифри и стрелки часа се доближава до полунощ. Добавете Коледен маникюр с кристали и пайети.

Инкрустирани кристали

Красива версия на модерен коледен маникюр 2020 г. ще бъде инкрустиран с кристали. Малко bulenok и цветни кристали, може да се постави луксозни модели под формата на снежинки или коледни декорации. Много готино инкрустация кристали изглежда страхотно на матиран фон, който може да бъде в съчетание с гланцово покритие.

Пуловер

Вязаный маникюр за Нова година, може да бъде, това не изглежда толкова красива, колкото пайети, но също има право да бъде в списъка с варианти за новогодишна дизайн нокти 2020. Изпълнено в пастелни цветове, Коледен маникюр „пуловер“ на всички нокти, подходящи за изображения, които включват вязаная облекло. Ако комбинирате вязаный маникюр с модел от страз в тъмни цветове, ще ви помогнат да създадете красив вечерен вариант за Коледен маникюр.

Червен

Универсален червен маникюр, чист, принт и кристали винаги ще бъде идеален коледен маникюр. Защо червена? Вероятно първата асоциация, която идва на ум-това е цвета на дрехите на Дядо коледа, оттук и широката употреба на червения цвят за маникюр за Нова година.

Пране

Видове Вирки за нокти Има няколко, но за един красив коледен маникюр често се използва леко перли virku за пастели, лак за нокти и блестящо virku хамелеон за дизайн тъмно Нова година.

Фолио

За да придадат блясък на Коледа ноктите фолио. Много характерен и атрактивен маникюр за Нова година с фолио има куп интересни възможности. Злато, сребро, цветни, елегантни и с релефно фолио в ръцете на майстор се превръща в ефектен и уникален Коледен дизайн.

Елен

Сред настоящите и модни новогодишни рисунки, като се обръща специално място елен. Такъв маникюр на нов 2020 година може да бъде толкова оригинален, че други варианти за дизайн на новата година вие дори няма да видите. Популярният черен силует с красив дизайн рога на елени.

Камимусуби

Цветни конфети, напомнящ за новогодишната flappers не мога да бъда в страна на дизайн ноктите на нов 2020. Можете да изберете ярък тандем камимусуби и кристали или просто да се направи нов дизайн с камифурано на всички нокти.