женски тайни

маникюр

Маникюр за зима 2020-2021 г.: иновации, тенденции, — 100 снимка идеи

Топло одеяло, горещ чай, снежно бяла приказка през прозореца и стилен зимен маникюр – може би единственото нещо, което ви трябва в студена зима.

С първите три точки, ние едва ли можем да помогнем, но да вземем зимен маникюр, и да представи интересни и стилни идеи можем.

В тази статия ние ще обсъдим няколко идеи за зимна нийл арт, както и ще ярки и необичайни снимка на тема „маникюр за зима 2020-2021 година“. Вземете горещ чай, настанете се удобно и прочетете нашите интересни статии.

Модерен зимен маникюр: цветна палитра

През 2020-2021 година в нокътната индустрия ще бъдат търсени от нежни нюанси:

    Праскова; бежов; бял; розово etc.

Тези цветове ще направят своя зимен маникюр е много лек и естествен, който е добре подчертават женствеността и елегантността на дами.

Зимен маникюр изглежда страхотно в наситени тъмни цветове:

    • Черен; син; кафе; кафяв и т.н.

С този луксозен и дълбоко цвят зимен маникюр 2020-2021 ще бъде връхната точка, както за ежедневна, така и вечерта начин.

Смели и дръзко модата може да ви посъветва да спрете своя избор на ярки цветове, например:

    Червен; зелен; оранж, лилаво и т.н.

Тези сочни и ярки цветове ще направят зимен маникюр 2020-2021 смели и цветни върху бял фон приказки.

Маникюр за зима 2020-2021: Луната нокти

Красиво, елегантно и необичайно за нокти на всяка дължина и форма изглежда зимата лунен маникюр, който прави една жена, изящна и лека.

Луната нийл-арт изглежда страхотно на ноктите, като бизнес жена, и домохозяюшек, защото тази зима маникюр отлично се съчетава с всички нарядами и дълго ще се проведе на ноктите си.

Вариации на Луната нийл-арт-това са голям брой, но най-популярните места за зимен маникюр в стил Луната – бяла дупка около кожичките и цялата нокътната бордо или теракот цвят. Страхотна идея за зимен маникюр в някоя ежедневния начин.

2020-2021 зимен маникюр: Френски маникюр

Френски маникюр или вечна класика, винаги са в тенденция на нокътната индустрия. През 2020-2021 френски добър комплимент към зимен маникюр модата.

Класически френски маникюр може да варира от различни мъниста, камимусуби или обувки, които ще ви помогнат да направите зимата интересен и нестандартен маникюр.

Но ако искате, наперен и ярка зимна маникюр, ви препоръчваме да комбинирате различни цветове и да направи необичаен цвят на френски.

Например, можете да 2020-2021 зимен маникюр във френски стил с розов и лилав лак за нокти. Целия нокът може да бъде направено в розово и лилаво райе, или обратното.

Тази зима маникюр ще цветя, както всеки ден, така и вечерта лук в бяло време на годината.

Маникюр за зима 2020-2021: женски голи

Може би няма нищо по-универсална, отколкото зимен маникюр в стил голи. Зима Nodoby маникюр-това е лесно и изглежда страхотно, като на дълги нокти и къси.

През зимния маникюр в стил гол не е скучно, можете да смесвате различни модели или да потъмнява. Зимен маникюр може да бъде обогатен с мъниста, мъниста, конфети или пайети.

За да създадете зимен маникюр в стил гол-това е лесно и у дома, което ще ви помогне да спестите пари. Не се колебайте да направи зимен маникюр в стил гол, и тогава на носа си ще бъде винаги женствена и безупречен.

Маникюр за зима 2020-2021 г.: Коледна история

Всички жени мечтаят за Нова година е наред, те казват: „Как празнуват Нова година така и дядо“, така че през зимата 2020-2021 маникюр е по-добре да изберете по-необичайно, но е просто.

Може да се изпълни на зимен маникюр с рисунки, снежинки, Дядо Коледа и неговите верни приятели – елени, medvejonka или куче.

Не губи своята популярност възли на ноктите, който изглежда много топло в ноготках. Тази зима маникюр „топло“ студена зима.

Да експериментират с формата на нокътната плочка, цветя и дълго, зимен маникюр ще бъде интересна, ефектна и женствена.

Ние ви предлагаме най-добър преглед на снимка на тема „маникюр за зима 2020-2021 г.“