женски тайни

маникюр

Маникюр завесата: снимка на идеи и тенденции полу-прозрачен дизайн

Нов сезон няма да е пълна без стилни нови продукти. Този път под строг контрол момичета ноктите на завесата. Дизайн на полупрозрачни стъкла с елегантни мъгла, напомняща на текстурата чорапогащник или тюл.

Маникюр завесата като продължение на стилен дизайн на технологиите за отрицателно пространство, изглежда женствена и нежна на ноктите на всяка дължина. Особено атрактивни прозрачна маникюр изглежда на къси квадратни нокти.

Стилен маникюр завесата: характеристики на светопрозрачная дизайн

Атрактивен маникюр завесата се постига чрез игри ажурна или завързана модел и прозрачен фон. В действителност, дизайн-това е най-тънкият, почти безтегловен фигура, отпечатани върху тънките фон. За разлика от негативната пространство в маникюр завесата гел лак за нокти обхваща цялата нокътната плоча.

Дизайн на завесата е подходящ за изображения на жени от всички възрасти, независимо от предпочитания в облеклото, аксесоарите и грима. Прозрачен маникюр се изпълнява с почти всяка фигура: флорални, геометрични, модели.

Трябва да се отбележи, че за създаването на маникюр, воали не е подходящ за всички видове гелове. Например, към дизайн не са подходящи pearlescent или желе за нокти с гъста консистенция и блясък. Огледало или магнитен гел-лакове могат да се използват само като добавка на прозрачен фон. Маникюр завесата се оказа изразителна и красива изберете качествено матово или гланцово покритие.

Завесата маникюр с гел-лак: в какви цветове да се използват

Дизайн с воал изглежда привлекателно в разнообразни нюанси. Но и сред широката цветова палитра има слуги, които по-често се използва за дизайн на ноктите. Това е предимно черен. Това черно покривало на ноктите привлича възхитените погледи, това изглежда невероятно загадъчен и аристократичным.

Нежна и женствена изглежда маникюр завесата бял цвят. Мотиви бели дантелени на прозрачен фон – идеален за сватбено тържество. Не е изключено, тези нокти в ежедневните снимки.

Не използвайте за маникюр завесата пастелни нюанси в цвета на кожата. Този дизайн не просто ще забележим на нокътната плоча. Използват пастелни цветове в контраст с тъмни нюанси. Като цяло, за да създаде маникюр воал повече ще дойдат по-тъмната цветова палитра: черно, тъмно-лилаво, шоколад, кафе, бронз, тъмно синьо.

Как да създадете маникюр завесата

Анализира прозрачен маникюр завесата два начина. В първия случай, първият нокът се нанася изображението, което след това се покрива със слой прозрачен лак. Вторият метод включва покритие на нокътната плочка димен последващо декориране и фиксиране на изображението. Обща и за двата варианта е основен набор от инструменти:

    LED или UV лампа отгоре, за предпочитане матово, покриване на базово покритие дегидратор акрил или гел боя за нокти, четка, за да създаде модел на точки с няколко приложения фолио за създаване на палитра

Трябва да се подготви опушен слой. За тази цел, прозрачен покрив и няколко капки гел-лак на избрания цвят. Съставки се смесват в лист от фолио или всяка подходяща повърхност. Прозрачност опушен слой се регулира от много гел за нокти.

Уреди за маникюр завесата включват:

    предварителна подготовка на нокътната плочка дизайн: обрезной или необрезной маникюр, премахване на кожичките, за обработка на ноктите дехидратация декориране на нокти, за нокти, четка за рисуване на окото, ажурни мотиви, на точки, с помощта на точки

След покриване на ноктите в резултат на прозрачен и сместа се оставя да изсъхне на ноктите в лампата.

Професионални майстори създават право завесата на ноктите си. За това ноктите е покрита с прозрачна горна част, след това капните малко количество гел-лак и внимателно растушевывают четка.

Маникюр черен воал

Мрежести черни мотиви върху ноктите изглеждат благородно и много женствена. Те придават на целия начин на мистика и неуязвимост. За да дизайн да изглежда стилно и ухоженно, използвайте ажурным модел на 1-2 пръсти, останалите нокти, покрити с черен лак. Като за фигура, това могат да бъдат класически модели, дантела, точка с точки, геометрични фигури, цветя.

Изглежда страхотно комбинация от черно и бяло в един дизайн. Този маникюр е идеален за провеждане на празненства или бизнес стил. При това трябва предварително да се определи какъв ще е доминантен оттенък на ноктите си и на тази основа да се изгради цели на ноктите.

Маникюр червено було

Пътя червен маникюр завесата почти не се различава от предишните ноктите. Дантела, точка, цветя, геометрия – всичко това изглежда превъзходно в червен наситен цвят. Що се отнася до контрасти, тогава най-добре с Червено було черни елементи. Черен и червен маникюр изглежда много елегантно и мило.

Използва за маникюр, бордо, череша, нар, цвят, дълбоки, не лъскави цветове. Ако предпочитате червен цвят, след това използвайте за създаване на дизайн на матиран гел-лакове. Те са гладки твърде запомнящ се дизайн маникюр ще направи по-спокойна.

Маникюр завесата с плъзгачи и пробиване

Не всяко момиче може да рисувате по ноктите си красиви модели, които могат значително да усложни създаването на прозрачен лак за нокти. В този случай се използват готови двигатели, или набор за стемпинга. Дизайн с слайдерами изберете етикети с прозрачен фон, през който ще видим слой дим.

Щанцоване помага на много момичета, които искат да видят в своите ноготках сложни и оригинални модели. Използването на плочи с деликатни, цветя или абстрактни декори. С помощта на валяк за пренасяне на модела на нокътната плоча, покрити с прозрачна слой, и да се свържем с горния слой.

Прозрачен маникюр toile – нов сезон, който вече спечели безпрецедентна популярност сред жените от всички възрасти. Дори ако не знаете как да рисувате красиви модели, на помощ готови плъзгачи или пробиване. С помощта на този комплект инструменти, можете да лесно да създадете смел и впечатляващ дизайн с воал.