женски тайни

прически

Мелирование на кафява коса: тенденции 2020 г. и популярни уреди за оцветяване

Всяка втора жена поне веднъж в живота си коренно променя цвета на косата. Тази стъпка се решават не на всички, защото голям риск да се получи не на всяко изображение, което впоследствие е трудно да се промени. Има по-мек вариант за собствената си трансформация, – това е плат.

Мелирование на тъмна коса: предимства и недостатъци на метода за боядисване

Предимства на секрет кафява коса, че:

    можете да боядисате косата си, без да наранява къдрици основният състав на боя за боядисване, не съдържа агресивни компоненти. Основните компоненти на боя са на витамини, масла, нежна боя. Това не само ще добави превръщането на косата, но и здраве и блясък. техника мелирование прави косата по-обемисти и буйни Weave-това е сравнително евтина процедура за подчертаване на корените на почти незабележими. За актуализиране на оцветяване трябва само 1-2 месеца.

Както и всяка процедура, боядисване, боядисване има редица недостатъци:

    расчерчивание неприемливо за повредена и изтощена коса. Освен това, не боядисвайте косата си, която е по-малко от месец преди е химическо завивка. мелирование има значително увреждане на косата, по-рано okrashivaniya къна и басмой мелирование струва по-скъпо, отколкото обикновен твърд оцветяване на косата след химически вълна коса изисква специални грижи с прилагането на медицински маски и грижите качествено да изпълнява мелирование в домашни условия е много проблематично. За постигане на най-добри резултати се препоръчва да се консултирате със специалист.

Мелирование на кафява коса: основните видове лакиране и инструкции за грижа

За първи път подчертава руса коса правили Бриджит Бордо. Я бретон леко выгорел под парещото слънце и стилист Жак Дессанж реших да направя акцент върху нейната средна дължина на косата. Тя просияла част от косата, от което те са още по-леки и по-меки.

Атрактивен начин на Бриджит Бардо бързо е прибран от жените по света, които са започнали да експериментират с цветове и техники на оцветяване. Към днешна дата има повече от 10 начина мелирования на тъмни коси, за които ще опишем в подробния преглед.

Класически мелирование на кестенява коса

Класически мелирование – един от най-лесните за изпълнение техники за оцветяване. Тя е подходяща за коса, всякаква дължина. Дебелината на направления, може да бъде като дебели и тънки. Дебелина направления може да направи избор, в зависимост от това какъв ефект искате да получите. Класически мелирование изглежда страхотно на жените от всяка възраст и най-често се използва за малки подобрения на изображението, придават на косата блясък и изглеждат здрави.

Френски оцветяване на тъмни коси

Френското мелирование включва избелващ част от къдрици по цялата дължина. Това е един от най-безопасните методи на оцветяване, тъй като по време на процедурата се използват бои без амоняк. Резултатът подчертава ефект выгоревшей на слънце коса.

Френското мелирование не се сменя имиджа си, защото оцветяване изсветлява косата само 3 тона. Този метод е подходящ за обладательниц на къси и средни коса.

Зональное мелирование на косата

Частично оцветяване обикновено отгоре swirls около лицето, бретон и краищата. Това прави косата визуално по-дебел и спретнат.

Бразильско-френската мелирование на кестенява коса

Бразильско-френска живопис изглежда страхотно на къси и средни косата. Процедурата се извършва на 2 етапа. Първият улеснява няколко къдрици, а след това tsvetastaya други направления, боядисани в различни цветове и нюанси.

Омбре мелирование на тъмни коси

Мелирование-омбре – един от най-популярните техники на рисуване последните сезони. Омбре предполага плавен преход от тъмно в по-светъл цвят на косата. В по-тъмен нюанс в корените и постепенно осветляется до върховете. Омбре, че изглежда добре на дълги и средни косата.

Първоначално техниката омбре се използва само 2 нюанса боя. Днес специалистите експериментират с множество нюанси на един цвят.

Калифорния мелирование на тъмни коси

Когато Калифорния или карамел коса изсветляване на косата не повече от два тона. Оцветяване се постига при смесване на няколко нюанса. Боя се нанася в различен ред, а след това и косата се смесват. Резултатът е картина, а не цветови контраст, а къдрици изглеждат естествени и блестяща.

Венецианское мелирование на тъмни коси

Когато венецианец или кехлибарена оцветяване боя се нанася в средата и краищата на косата, с помощта на два близки един до друг в цветовата палитра на нюанси. При боядисване, боя се разпределя от средата и краищата на косата специална четка, която ще ви помогне да създадете ефект на плавен, едва забележим преход.

Обратното мелирование на руса коса

Този метод се използва, за да си върне естествения цвят на косата. Обратното мелирование на оцветители за коса премине през няколко направления, които са избрали боя близо до натуральному цвят на косата.

Балаяж-мелирование на кестенява коса

Балаш оригинален и доста екстравагантен начин на оцветяване. Мелирование са изложени на краищата на косата, бретон и уиски. За оцветяване на боята се използва по-контрастни цветове, от естествен цвят. Балаш идеални обладательницам коса, всякаква дължина, но эффектнее изглежда на къси косата.

Шатуш мелирование на кестенява коса

Шатуш се нарича още „холивудски моменти“. Основното оцветяване на изсветлява тъмните корени и лесни съвети. Шатуш изглежда добре на тъмно кафяв дълги или средни косата.

Съвети за грижа за мелированными коса

Мелированные косата се нуждаят от по-неспокоен отношение. Ако сте решили за текстурирана на живописта да бъдат подготвени за факта, че освен самото измиване на косата трябва да се използват средства за защита.

За да мелированные косата за дълго време, запазил своя идеален вид, трябва да се придържате към няколко препоръки:

    използвам специален крем-маска за коса, козметични масла, които съдържат витамини и полезни съставки за възстановяване на структура на косата 1 път в седмицата, нанасяйте подхранващи маски за коса, въздържайте се от използване на сешоар, гладене за коса, плойки, избор на естественото сушене всеки ден прави масаж на скалпа

При спазване на тези препоръки, косата ви винаги ще изглежда ухоженно.

Мелирование кестенява коса-това е бърз, сигурен и лесен начин да превърнете вашия поглед върху по-модерен и стилен. Оставете пятная на професионален специалист, и тогава ефектът от подсветка само ще ви зарадва.