женски тайни

стил

Миксери с купата преглед на най-добрите модели 2019 – 2020 г., рейтинг, оценки

Миксер с купата – основен атрибут в кухнята, готвач-любител и искате да спестите време. Бисквити, палачинки и палачинки, кремове, омлети и др приготвят много вкусни, когато те се използват.

По време на смесване на маса наситен с мехурчета, ястието придобива необходимата пищност и вкус. Някои купувачи миксер и пасатор. Основната разлика се състои в това, че първите хлысты устройства, а вторият се смила.

В тази статия можете да намерите полезни съвети как да изберете миксер с купата. Преглед на най-добрите модели 2019 – 2020 ще бъдат и препоръки ще ви помогнат да направите правилния избор. Надявам се, че един от автомобилите, включени в ТОП 3, което ще ви отговарят.

Характеристики купа, или каква е тяхната полза?

Към основните параметри на уреда са:

  липсата на присъствие по време на готвене; голяма мощност в сравнение с ръчни устройства, разнообразие от видове и степени.

По-долу ние ще ви помогнем да разберат, че най-подходящия модел купя за дома. Миксери с купата преглед на най-добрите модели 2019 – 2020 – всичко това ще прочетете по-долу.

Всеки миксер с чаша по-добре, или как да изберем за дома?

Сред важните характеристики на отделят:

Мощност

  • . Определя скоростта и времето на непрекъсната работа и на обема на оптимална маса месене. Колкото по-висок е коефициента, толкова по-висока производителност на машината. За дома, е достатъчно да използвате устройство с 200-400 Вата.

Материал на купата и корпуса

  • . Популярни устройства, произведени от пластмаса или метал, има и стъклена тара. Въпреки това, този материал е краткотрайно, а цвета на купето с течение на времето блекнет. Метал отдавна, но цената е по-висока. Стъклен прозрачен контейнер, екологично чисти, лесни за почистване, но неудобен за работа, поради несигурност.

Обем

  • . Варира от 2 до 5 литра. Влияние върху количеството на продукта с течение на времето. При избора на препоръчваме да се започне от големината на семейството. За 2-3 души идеален капацитет от 2-2,5 литра. Пятилитровые устройство е оптимална за 6 души или повече. Важно е да се помисли: полезен обем на 20-25% по-малко, отколкото е посочено от производителя.

Дюза

  • . Комплект смесители corollas и куки. Последните са произведени от пластмаса или метал, пластмаса. Вторият вариант е по-практичен. Загонщики е по-удобен при взбивании течни продукти ( яйца, сметана). Куки са предназначени за месене на тежък тест.

Режими и брой на скоростите на

  . Местни автомобили от 2 до 10 степени. Не препоръчваме да избирате миксер с 5 скорости и по-горе. Цената ще бъде по-висока, а работата не се променят. Популярни модели са на разположение 2 режима на работа: Турбо и pulse. За първи път устройството да работи на максимална скорост, а вторият дава възможност да се редуват периоди на работа на миксера.

ТОП 3 миксери с купата

Препоръчвам ви да обърнете внимание на „класация на най-добрите миксери с чаша в модели 2019 – 2020. Това е направено, като се вземат предвид препоръките на клиентите и сравнение на техническите характеристики на устройства, разпространените на пазара на домакински уреди.

3: Босх всички който идва 3555

Бюджет модел с мощност 350Вт, 5-степенна скоростна кутия миксер и въртяща се чаша. Един цвят – бял. В миксер в комплекта има стандартни съвети. Има достатъчно дълъг кабел 1.4 м

Характеристики

Тип
Стационарни продукта

Мощност
350Вт

Обем
2,7 л

Материал на корпуса на продукта
High-performance пластмаса

Дюза
Бъркалка, куки

Допълнително
Pulse режим

Плюсове, минуси

  най-ниската цена, тих в експлоатация; оптимално съотношение между цена и качество.
  • няма защитно покритие; липса на достатъчно мощност.

Най-добрият коментар

С помощта на миксер bosch.между 6 месеца. Изключително лесен за употреба. Често се приготвя в това тесто за палачинки и торти, взбиваю яйца. Това е достатъчно за ежедневно готвене. Захранващия кабел е дълъг! В малката кухня, където не е наличен електрически контакт е много удобно. Компактен и не е шумен. Има немско качество.

2: Супра MX 521

Компактно устройство, което е пълноправен участник в класирането. Работи на високи скорости и има бутон за бърза смяна на дюзи. Представен е само в бял цвят. Идеален за приготвяне на сосове, разбиване на белтъци, тест.

Тип
Стационарно устройство

Мощност
500Вт

Обем
1,2 л, не се върти

Материал на изработка
Пластмаса

Дюза
Бъркалка за разбиване, куки за тесто

Допълнително
Турбо

Предимства, недостатъци

Заедно с ниската си цена, устройството се характеризира с компактен и висока мощност. Турбо режим прави готвенето по-удобно. Въпреки това, поради малките размери дава възможност да се готви в големи количества.
Супра MX 521

Качеството на устройството за много малко пари. Миксер щастлив. Това е малка, но достатъчно за мен. Всички ритми и смеси замах!

1: синбо SMX по 2743

Чудесен миксер с голяма чаша, изработена от неръждаема стомана. Изобретението се отнася до планетарным вида едновременно завъртете контейнера и дюза. Популярният ярко-червен цвят. Смесват голям брой продукти за един цикъл. Когато не работи стабилно и здраво да вибрира на повърхността чрез залепени крака.

Тип
Стационарни

Мощност
800Вт

Обем
4.8 л, въртяща се

Материал на корпуса
Издръжлива пластмаса

Дюза
Corollas за разбиване, куки

Допълнително
Pulse режим

Плюсове и минуси

В списъка на предимствата на устройството са адекватната цена в сравнение с висока мощност и здрав корпус. В същото време, устройството е масивна и заема много място, има кратко кабел 1м. имайте предвид, че недостатъци компенсира ниското ниво на шум при работа.
Преглед

Преди закупуване на миксер дълго четене на различни ресурси в Интернет. Не съжалявам за избора едно малко. По едно време се правят големи пари. Скорост при апарата много, всичко е направено перфектно. Последните смесител, за да балон не demasiados по ръбовете и още малко тромав, не е проблем сега. Мярката е шумно, не се дразни. Успява да се справи с всички задачи. Препоръчвам!

Окончателната таблица характеристики

Окончателно да се реши кой миксер с чаша по-добре, ще ви помогне таблица:

Мощност (W)
Обем (л)
Материал на капацитета на
Чрез завъртане на капацитет
Допълнителни режими

Синбо
800
4.8 л
Метал
Да
Пулс

Супра
500
1.8
Пластмаса
Няма
Турбо

Босх
350
2.7
Пластмаса
Да
Пулс