женски тайни

маникюр

Мода декорация на ноктите: 11 стилни тенденции и 100 снимка идеи за маникюр

Начин на модерно момиче невъзможно е да си представим такива неща като маникюр. В някои ситуации, нийл-арт дава тон начин и въз основа на цвят и декорация на нокти, построен от останалата част на гардероба.

Стилен маникюр не само предполага използването на нюанси тенденции и техники. До голяма степен един оригинален и атрактивен маникюр придава декор, който се фокусира върху модели, избран от областта на дизайна. Какви интериор тенденция през този сезон и как да изберем най-подходящите модели за нокти? Всичко това ще бъде обсъдено в подробния преглед.

Декорация на ноктите: съвременни методи и инструменти за проектиране тенденция

Път ние се връщаме към ногтю магазин, очите се разминават от различни повърхности: покриви, довършителни, главно от различни инструменти за бижутерия – кристали, камъни, восковки и т.н., за Да изберете от този сорт и как да се създаде стилен дизайн, който ще изглежда привлекателно във всяка посока? Предлагаме ви списък на съответните инструменти за декориране на нокти, вие лесно ще можете да използвате самостоятелно.

Декор на ноктите с помощта на шаблон

Шаблони ще помогне на онези момичета, които искат да видят по ноктите оригинални модели аз абсолютно не умея да рисувам. Освен това, шаблони е по-удобен, когато трябва да се създаде стилен дизайн в кратки срокове. За да закупите шаблони за нокти в магазина, в полза на избора им е толкова голяма, че всяко момиче може да намери модел за всеки.

 

Използване на шаблони много лесно. Достатъчно за покриване на ноктите основният нюанс на лака, поставете отгоре сушени шаблони покритие и да я покрие с лак друг оттенък. След изсъхване на горния слой на лакове, шаблони се отстранява.

Стилна декорация за нокти с перли

С помощта на мъниста с различни диаметри, можете да създадете оригинални мотиви върху ноктите си само за няколко минути. Най-често мъниста, използвани за церемониални или сватбен маникюр, като от време на време дизайн неприятно. Що се отнася до цветове, много популярно, розово злато, сребро, тематични нюанси.

„Захар“ на ноктите: стилни идеи за брилянт дизайн

Декор с пясък и пудра захар черупки, спечели любовта на много момичета. Благодарение на необичайно и поразително, външния вид на тази конструкция често се използва за декорация на нокти през летния сезон. Освен това, мека и бархатистую повърхността на захар дизайн изглежда необичайна и свежа.

Великолепен интериор, Дизайн нокти пайетки

Пайетки отдавна се използва за декоративни пирони и много модницам вече омръзнало. През този сезон пайети ще се върне на ноктите на момичетата, но в друга версия. Изберете искри, необичайни форми и цветове, създаване на дизайн-тенденцията е „счупено стъкло“ и други варианти за декорация на нокти.

Тенденцията за декорация на ноктите: цветни яйца

Бленд, като продължение на темата на захар, също изглеждат привлекателно на ноктите на момичетата. Смесени зърна изглеждат много красиво, ярко и привлекателно, особено в тематични проекти. Маникюр с Хедър изглежда като конфети. Зърното се използват в комбинация с „tirkai“ като „начело“ на върха на покритие.

Бижута на вашите нокти

Това е може би най-лесният и бърз начин за разкрасяване, дори и най-лесният и елегантен дизайн. В продажба може да намерите разнообразие от бижута, които са приложени към ногтю с горната или специално лепило. Единственият минус на този дизайн е, че обемът на метални фигури, прилепени към дрехи и коса, така че този нийл-арт-това често са създадени за специални случаи: партита, фирмени събирания, сватби.

Стилни декорации за нокти magnetic пигмент

Маникюр „котешки очи“ няколко сезона поред се радва на популярност сред модата, които предпочитат необичаен и запомнящ се декор. Дизайнът е наистина заслужава да се възхищават. За създаването на този переливающегося и манящего дизайн трябва покриване на тъмен лак за нокти да изсъхне. След това ноктите е покрита с най-високо покритие, на върха на която е ядро и магнитно пигмент. След това ноктите ще прекарат специален магнит (обикновен не е подходящ), който идва с лак за нокти, и на повърхността на нокътя са се образували дълбоки цветен модел.

Декорация на нокти с лак с термо пигмент

Искате ли вашият маникюр, всеки път изглеждаше по-различно? Тогава просто е необходимо лак за нокти термо пигмент, който променя цвета си в зависимост от температурата на околната среда. По-резултатно осветление „настроението се променя“ изглежда в студения сезон, когато той може да се промени няколко пъти на ден. Освен това, промени в цвета, ще бъдат видими с невъоръжено око. Лак може да промени цвета си от бяло до Черно и кафяво до розово.

Атрактивен дизайн в мятежном стил steampunk“

Steampunk е характерно използването на фигури във формата на повредени механизми, шестеренок и части от часа. Този дизайн може да се дължи на темата, но и в ежедневието нокти такива необичайни фигури ще изглежда привлекателно и контрастиращи разгледаме по-смело.

Декор на ноктите с помощта на плюш

Особено актуална е тази на ноктите през зимата, когато искат да „навие“ ноктите си за нещо топло и уютно. Маникюр с луксозен или канала изглежда много привлекателно, и да се чувстват по този дизайн няма да остави никого безразличен.

Маникюр с начесом, има някои ограничения. Например, купчина държи в ноктите си в продължение на 5-7 дни, което е значително по-малко, отколкото класически маникюр с покритие от гел-лак. Когато са мокри влакна губят своята форма, но след изсушаване отново ще придобие девствената бархатистость.

Светлинен маникюр с прахово

Дизайн на ноктите в стил светят в тъмното изглежда невероятно стилно и светло в тъмно, защото пигменти, използвани за украса на искрят проблясваща светлина в мъждивата светлина. Този дизайн е идеален за тематични партита, като например за Хелоуин, Коледа, партита и други младежки дейности.

Украса в дизайна на нокти, играе ключова роля, защото това е от правилния избор на продукта зависи цялостното възприемане на дизайна. При цялото разнообразие на декоративни елементи, трябва да се придържате към правилата за настаняване, не поставяйте твърде много на ноктите метални фигурки, кристали и друг декор. Ограничьтесь множество детайли в декора на ноктите и вашият дизайн ще изглежда привлекателно и модерно.