женски тайни

мода

МОДА, СТИЛ: Skater рокля

Каква рокля подчертае стройната фигура, точеную талия, стройни крака? Кънкьор рокля е просто проектирана, за да се съсредоточи върху достойнствата на фигурата. Покажи най-модерните тоалети този сезон.

Стил рокля

Сезон рокля скейт мода, който показва, кльощава момиче с красиви форми. Тя се характеризира с ожесточена върха, дължина на мини или малко по-долу, и расклешенной пола. Тази рокля подчертава талията и показва краката. Модел, кънкьор рокля може да бъде с ръкави (дълги, ¾, къси), без ръкави, спагети презрамки, с отворен гръб, с други деколте. Дизайнерите създават предимно рокли за летния сезон от леки материи, но има и модели от плътни материали.

Рокля фигуристки

Облечи кънкьор черен

С какво се носят

Рокля фигуристки отговарят на леки обувки: обувки, сандали. Но можете да създадете образ в стил глем-рок, облечен в черно кожено яке, тежки обувки и аксесоари, за да изберете брутальные кожени гривни.

Торбички трябва да изберете малки клатчи, вечерни чанти, ежедневни чанти на веригата или тънък ремешке. За декорация може да бъде абсолютно всички, но не масивна.

Снимка рокли Skater (скейтер)

Кратко бяла рокля

Облечи Кънкьор

Бяло скейт-рокля

Кратко червена рокля

Облечи кънкьор спад

скейт рокля в минималистичен стил

Един коктейл рокля

Лятна рокля

Коктейл облечи кънкьор

Рокля конькобежца печат

Кожен облечи кънкьор

Рокля шифон кънкьор

скейт-рокля с бродерия

облечи кънкьор