женски тайни

стил

Мода за жени над 50 години: тенденции 2020

Всяка жена, независимо от възрастта, иска да изглежда привлекателно. Така че някои от тях дори и след достигане на 50 години продължават да завладее сърцата на мъжете. Така в тази възраст, за да изглеждате стилно, не трябва да се обличат в ярки младежки тоалети, но и изберете дрехи незначителното нюанси също не трябва. Ние ви предлагаме да се разбере, че трябва да има в гардероба на жената, която навърши 50 години.

Базов гардероб

Наричат елементарни неща, които трябва да са в основата гардероба на всяка жена на определена възраст. Всички те трябва да бъдат в хармония един с друг и допълнени от аксесоари. Тези неща винаги са на мода. Те могат да се носят във всеки случай, независимо от мястото и ситуация (работа, в офиса, на разходка в близкия парк или на екскурзия в ресторант).

Създаването на базовия гардероб, можете да не се тревожите, че няма какво да облека. Това ще ви даде възможност да се спаси, без да харчите пари всеки сезон нови дрехи. Високо качество, стилни неща никога не губят своята актуалност, така че и да комбинирате нещата от базовия гардероб, вие винаги ще изглежда стилно и привлекателно.

Прави своя базов гардероб, е важно да запомните някои детайли:

След 50 години една жена трябва да си дънки и панталони, да се облича в рокли и поли. Това ще ви позволи винаги да изглеждате женствени и елегантни, идеално крие възможни недостатъци на фигурата. Изключение са жени. В гардероба трябва да има поне един брючный костюм, специално предназначени за техните фигури.

Избора на шкаф, е важно да се вземат предвид характеристиките на фигура и външен вид.

За да подчертае статута си, всички неща, включени в така наречения базов гардероб трябва да бъдат произведени от качествени материи.

Жените след 50 е по-подходящ за класическия стил в облеклото. Във всеки случай, тези неща ще изглеждате стилно и елегантно. За жените тази възраст също са подходящи костюми в ретро, романтично и ретро стил.

Че в този шкаф?

Бизнес костюм

За тези жени, които след 50 години все още работи в офиса, делови костюм, ще стане незаменима нещо. Тя може да се състои от панталони и поли с пиджаком, който може да бъде променен. Най-добре е, ако този костюм ще е изработен в класически стил. Идеален избор ще пола отделяща се до коленете. Яке трябва да бъде неутрален, или тъмен цвят. Стил може да бъде всеки.

За тези, които искат да се съсредоточи върху тяхната женственост, покрой оборудвана яке. За прикриване на пълнотата на краката и бедрата ви да изберете якета с баской. В идеалния случай, всяка една жена след 50 години трябва да има няколко костюми, изпълнена в един стил. В този случай може би е промяна на части от тях, чрез комбиниране помежду си.

Рокля

Рокля за предпочитане трябва да присъства във всяка жена, независимо от своя социален статус и възраст. Най-малкото, той трябва да бъде 1 бизнес-рокля, която може да се облича в офиса и 1 празнична, за да излезете.

Избора на рокля за основния начин, е важно да се гарантира, че моделът ви харесва, крие възможни недостатъци на фигурата и подчертават неговите добродетели. Идеален за офис ще се превърне в рокля-калъф, който е много популярен през новия сезон.

Избор на вечерна рокля, трябва да се помни, че закачливите детайли (дълбоко деколте, открита гърба или деколтето) следва 1. И дори в тази възраст, не трябва да забравяме съвета на Коко Шанел, която твърди, че всяка жена трябва да се облича в Черно.

Пола

За да изглеждат по различен начин всеки път, жената трябва да бъде поне 2-3 поли. След 50-годишна възраст са подходящи преки и строги поли, която може да се нарече класически, екстравагантен и луксозен. Такова нещо може да направи фигурата визуално по-тънък и начин на бизнес и в същото време женствена. Избор на пола, важно е да си цвят и стил, в съчетание с особеностите на фигурата.

Суитчър

При създаването на базовия гардероб жените на възраст над 50 години, можете да изберете не само женската кофточку, но ризата е в стил унисекс. В гардероба си, важно е да има поне 1 бяла блуза. Освен това, можете да изберете блузи бежово и други светли нюанси.

Също така важен е материалът, от който е изработена блузата. Това е необходимо, за да скрият всичко, което е под него се намира, така че трябва да се даде предпочитание на гъста тъканите. Стил мъжка риза може да бъде от полза в комбинация с жилетка и всички видове аксесоари.

Дънки

В гардероба на активните жени, дори и след 50 години трябва да присъстват дънки. Важно е, че те са с добро качество, визуално удлиняя краката и за отслабване на бедрата. Не по-малко важно е да изберете стил, който ще съответства на вашата фигура.

Цвят-добре е да изберете тъмно син или черен. Да ги носите със себе си на разходка, на пикник или да посетите. Но от дрехи за работа в офис или бизнес среща, ще трябва да се откажем.

Обувки

Винаги е на висок ток. Но не всяка жена над 50-годишна възраст здравето и фигурата ви позволява да ги носите. Затова при избора на обувки е важно да се придържаме към критерий удобство.

Вместо шипове можете да изберете най-добрите помпи са на кратко, устойчив ток. Идеални ще черен и бежов цвят обувки.

За зимата са подходящи ботильоны или ботуши с височина до средата на прасците.

През лятото ще трябва да се откажат от прекалено отворени обувки, и това, което допълнени от дантела или украсени с камъни.

Връхни дрехи

Чудесен избор за студения сезон ще палто бежов цвят в класически стил. Той може да даде една жена на възраст над 50 години елегантност и дори да го направи визуално по-млади. Можете също да изберете други цветове на дрехи, но все пак бежов може да се нарече класически за жените на тази възраст.

Пуловер

В гардероба на всяка жена, и 50-годишната дама-не е изключение, трябва да бъде минимум 2 пуловери – тъмен и светъл. Комбинират ги с всякакви дрехи.

Тениска

Ако в продължение на 50 години можете да запазите добра форма, през лятото има възможност да се носят тениски или дори ризи, които изглеждат чудесно с панталони, дънки или пола.

Черен панталон

Избирайки неща за базовия гардероб, не забравяйте за черни панталони. Те са подходящи за всяка ситуация. Единственото нещо, което трябва да направите, е да изберете правилно в зависимост от вида и особеностите на фигурата. Те трябва да бъдат направени от дебела тъкан, добре седят на бедрата и затваряне на петата. Така ще можете визуално да удължите краката си.

Както виждате, дори и след 50 години всяка жена може да изглежда привлекателно и все още са стилни. Важно е правилно да изберете неща за гардероба си и правилно да се комбинират заедно.