женски тайни

мода

Модерен дамски ботуши пролет 2020

Модни подиума хвана новости от топ дизайнери. Значително място в колекциите на ботуши, които могат да се носят не само в студено време на годината, но и в почти всяко време. Кои точно модели са представени като най-модерни обувки през пролетта 2020 година – нататък в тази статия.

Накратко ще точки.

Нова тенденция на пролетта ботуши

Кожа

Разбира се, трябва да започне от кожата, която е винаги в движение. Друго нещо е, каква е кожата трябва да е в обувките за изграждане на модерен образ. Тази пролет привлече вниманието на всички обувки от лачена кожа. По този начин, модел ботуши мозайка сайт с различни цветове.

Леопард и крокодил

Забравих африкански щампи, Щампи леопард и на крокодил. Те остават на модните подиуми в продължение на няколко сезона и не само в облеклото, но и в обувките. Това винаги актуални и свежи.

Велур

Велурени ботуши също не губят популярност. Сърцето модата покори на обувки-чорапи от естествена цветен велур. Те са много елегантно изглеждат и ще се отнесат в пролетното път през тази година. Особено луксозни обувки в бежов и сив цвят, както можете да видите на снимката.

Перфорация

Модерни обувки пролет 2020 често без допълнителни части (въжета не са в сметката). С изключение на модни марки Dolce & Gabbana, Louis Vuitton и Chanel. Първият, по-специално, представени ботуши, пълни с цветя от камък, модел на Луи Вюитон дънкови ботуши. Още в тези ботуши по нашите улици това просто не е практично, да парадират… ни хареса вариант, предложен от други дизайнери – перфорация на материала, която е с формата на малки дупки. Понякога тези дупки приличат на тънка дантела.

Отворени пръсти

Тези обувки са идеални за топло, сухо време и изглеждат много оригинално. Много модни къщи предлагат ботуши и ботильоны, които са на открито чорап и обувката привлича окото, повече прилича на чорапи, отколкото формата на обувка.

Цвят на пролетта, ботуши

Яркост. Пролетта-това е най-ярък и процъфтяващ период. Тъй като световните дизайнери не може да остане настрана от този факт и предлага цяла палитра от ярки цветове. Заслужава да се отбележи, че лъскавите списания ще представи на страниците си най-смелите цветови решения. Ботуши ярко синьо, червено, зелено и дори жълто-всичко, което е в бързаме да зарадваме ни известния моден дизайнер. Комбинация от нюанси. Не без смели комбинации. Споразумение от сенки-тъмни и светли цветове създава не само уникален образ, но и страхотно настроение. Класически черен и бял. Не са оставени без внимание и на любителите на класическия стил. В колекцията на всеки модерен дом ще намерите не един чифт обувки в черен или бял цвят. Те са гъвкави в комбинация с други цветове, защото от година на година не напускат колекция. Кафяви велур. Например, дизайнерите на Пуччи като един от най-модерните в този пролетта на сезон представиха класически кафяви ботуши от мек велур с широк голенищем. Предвид тези обувки за комбинация с леки пролетни рокли.

Стилове на мода пролет ботуши

Обувки

Това е не само добър цвят и стил. Аз написах малко за обувки, ботуши и чорапи, които изглеждат много секси на снажен дълги дръжки. Но какво да правим, ако природата не е овластена идеални пропорции? Дизайнери са се погрижили за тази подробност. В модерните модни, широка обувки. Те са безупречни от всички на крака, и еднакво изгодно изглеждат по-дълги и кратки. Така че не се страхувайте и не се срамувайте да си купи ботуши за пролетния сезон.

Високи ботуши

Те също не губят своята популярност и ще бъде идеален подход към всяко облекло. Така че не се колебайте да се съчетават високи ботуши с рокли, дънки, гамаши, поли.

Син-акордеон

Още един модерен детайл в стила на пролетни обувки, които не избягат от дизайнерите на обувки. Те са призовани да се подчертае привлекателните извивки на женските крака и добавяне на сексуалността.

Ток или равна на ходилото: какво да изберем?

Вековна дилемата: комфорт или стил? Жените все по-често избират удобството. Затова не случайно на модните подиуми имаше огромен брой красиви и удобни обувки устойчив ток. Фаворит сред многото представени модели остава петата до пет сантиметра. Тези обувки не е уморително и се добавя в образ на женственост и елегантност. Естествено, сред най-модните колекции, ще се търси своите възможности и тези, които обичат екстремни токчета и тези, които носят ботуши само на равна подметка.

Накрая, имайте предвид: пролетта-това е време за промяна и смели решения. Така че не се страхувайте да се промени, да реализират своя път в невероятен детайл. Нека това да бъде дори банален ботуши необикновени ярки цветове, но дори такава дреболия ще ви донесе нови усещания и стимул за по-екстравагантни постъпки.