женски тайни

стил

Модерен маникюр 2019 – 2020! Тенденции, нюанси, топ 100 идеи за дизайн

Красивите и добре поддържани нокти са били на мода във всички времена. Всяка дължина с приятен дизайн и еднакво говори за своето оттегляне, познаване на тенденциите на модата и стила. Момичетата, които ходят всеки месец на капитанът на маникюр предварително, за да изберете дизайн, и вече знае колко избраният от вас цвят и модел. Но тези, които рядко се поддават на тези процедури могат да се бърка със стил и изберете дизайн, който беше на мода през миналата година, или дори по-късно.

Ето защо ние решихме да ви разкажа за всички интересни идеи за настоящето и бъдещето. Така че, щастливи сме да представим на вашето внимание модерен маникюр 2019 – 2020! Тенденции, нюанси, топ 100 на дизайнерски идеи, както и описание и препоръки за всички представени от стилове.

Модни тенденции 2019 – 2020 г.

Основната новост декоративен дизайн на ноктите с гел-лак – кракелюр. След прилагането на този гел-лак за нокти става треснутый външен вид и напомня знойную пустинята или счупване на стъкло. Цвят на тенденцията да се търсят своя индивидуален вкус, защото тази палитра не е с граници: от телесен и Черен. Цвят кракелюр популярни всичко. С гел-лак невероятно красив маникюр от змийска кожа. Ефект на змийска кожа се случва, когато се прилага кракелюрного лак черен или тъмно-кафяв цвят.

На следващата година Жълта Прасе земята, и така цветовете трябва да бъдат избрани в следващите година, жълто, зелено и кафяво. В допълнение към популярност, тези цветове носят в себе си скрита тайна. Например, зеленият цвят привлича пари, а жълти и кафяви са отговорни за щастие и хармония, така че по-често ползвам тези цветове, толкова по-голям шанс да изпитате щастие и късмет.

Жълт цвят е много хармонично изглежда злато и билки трябва да бъде в съчетание с малки кристали, наподобяващи диаманти. Тъй като ние говорим за новогодишния празник, така че маникюр трябва да бъде изпълнена в празничния интериор. Правилното използване на камъни, пайети, balonek, декоративен пясък, фолио и мъниста. Що се отнася до формата на нокътя, се препоръчва да се правят в овална форма, с умерена дължина.

За дълги нокти

Собствениците на дълги нокти реални момичета! След като капитанът-те могат да се движат и да изпълняват чертежи на всяко затруднение. През следващата година дълги нокти трябва да бъдат заточени – това е моден тренд. Модели , представени в различни стилове, но изглежда особено хармоничен геометрия с комбинация от френски маникюр.

Квадрати, триъгълници, трапеций с различни френски – истинската естетика дълги нокти. Що се отнася до цветовете, всичко зависи от времето на годината. Зимен маникюр, вие трябва да използват синьо, зелено и дълбоко винен оттенък. Лятото морски хармонично изглеждат в топли цветове, които отразяват финес и изтънченост.

На къси нокти

Къси нокти никога няма да излязат от популярността. На първо място, те по-лесно, и второ, никой работодател няма да ви е виновен за причиняване на външен вид, и на трето място, къси винаги се отнася до естетиката и красотата във всеки цвят. Ноктите са къси на дължина, често тичат в 1 цвят или с някакви стикери и модели.

Особено популярни етикети и обемни цветя в такава дължина. Изберете ярки цветове: бордо, синьо-черно, тъмно-синьо. Тези сенки ще привлекат вниманието към себе си, дори ако ноктите са много къси. И отново, да се движите по време на годината. През лятото и пролетта, използвайте червено, ярко розово, жълто.

Нюанси на черно

В края на 2019-началото на 2020 г., но е особено популярен дизайн Котешко око в нюанси на черно. Основата на нокътя е оцветен в черно, тъмно синьо, тъмно кафяво, след това на основния цвят се нанася специален магнит, който прави модел 1-ви светли и преливащи ивици. Форма магнити различни. Например, вместо лента може да направи цвете смесен с правилния модел. Нюанси на черно сценичните особено елегантно изглежда на средна дължина на площад нокти. В умерени скромно и елегантно.

Нюанси на червено

Червено – цвета на страстта и специален енергиен поток. Често този цвят избират отворени, импулсивни хора, които са способни да се адаптират навсякъде и при различни обстоятелства. Изглежда страхотно в дълги и на къси и средни ноктите.

Многозначително гледа само в един случай – дължина прекалено дълги и остри форми. Тогава ние ви препоръчваме да промени цвета си или да се махне малко дължина. Бордо, вино, червено, оранжево – червен, всички тези цветове са идеални за есенния период. Позволява да се открояват от тълпата в студено и мокро време.

Нюанси на синьо

Сините цветове сами по себе си изглеждат богато с нотка на елегантност и изтънченост, и на собствениците на цвят ще привлече вниманието на противоположния пол, в една минута. Атрактивен и елегантен външен вид на малки невен, за предпочитане квадратна форма. В комбинация с надписи с бял цвят, рисунки и мотиви в нюанси на черно. На син фон, седят добре с диви животни, предимно лисици и вълци. Също са подходящи сините сенки на къси нокти с кръгла форма, без допълнителни рисунки и модели.

Nodoby

Морски нюанси на идеализирания с работа ден за ден в ежедневния живот, в който важна стил, изтънченост и естетиката. Идеални за средна дължина на всяка форма. Добре се съчетава с френски, геометрия и други модели на индивидуален вкус.

Бледо синьо, светло розово, светло кафяво, като никога, е подходящ за пролетния период, когато така искам романтика и топли летни вечери. Тези цветове се комбинират с други. Повечето момичета преди свиданием изберете морски нюанси за нокти, тъй като цветовете се извършва нежност, без капка повикващия тон.

Мат

Матиран дизайн е популярна в различни цветове и с различни шарки. Но в трансформацията на ноктите в матиран, важното е да не се прекалява. 1 до 2 нокти, за да се изпълни този проект да бъде специален и уникален в своята среда.

Мат определено, подходящ за всяка форма и на дължина и особено с модели от двете страни на ноктите. В този случай, на половината на нокътя капитан, а другата половина красив дизайн със заоблени краища. Независимо от това, като сте приключили с мат, тя ще ви отведе в най-добрата светлина и в делници, и в празници.

Омбре

Стил омбре се появи отдавна, малко по-късно, отколкото стил боядисване на коса. Подходяща за средни и дълги нокти. Принципът на прилагане на този стил е прост: основата на ноктите боядисани във всеки един желания от вас цвят, след това специален гел и гъба, за да приложите цвят е по-светъл тон на края на нокътната плочка или в средата, резултат шик омбре, за уникалност и естетичен външен вид. Препоръчително е да приемат основния цвят на светли тонове, но тази палитра е по-подходяща за по-топлите сезони, зимата и вземете нюанс в съответствие с вкусови предпочитания.

Сладка Блум

Този стил на дизайна на нокти-това е истинска новост за тези, които обичат необичайни и уникални. Сладка Блум за получаване на 3D ефекти се прилага единствено за дълги нокти. За основен цвят, обикновено светли цветове розово, жълто, оранжево, синьо и тюркоазено нюанси, а контура на рисунката се нанася тънка линия с черен цвят и рисунките могат да бъдат изпълнени в различни цветови предпочитания, въображението ще ви помогне да разбере това. В крайна сметка, образи са под формата на разноцветни листенца, с добавянето на геометрията.

Геометрия

Толкова много е казано за по-горе геометрия, е време да разберете повече за този стил маникюр. Самото име говори за качествата на геометричния стил, и, очевидно, ноктите придобиват формата на овална, трапец, триъгълник, диамант, квадрат и т.н., Напълно безцветен и е определен покритие.

Често момичетата избират дизайна на една непрекъсната линия, това е на 1-во нокти за събиране на повечето от горните цифри. През втората половина на модата анализира французите, и в края на нокътя, или средата да предизвика определен фигура, триъгълник, квадрат и друга фигура, по желание. Изглежда оригинална и практична със средна дължина, всяка форма на нокътя.

Мрамор

Мраморен маникюр се счита за най-новите тенденции и отразява цялата красота на камъка. Привлекателността на този стил се основава на Имитация на естествен камък за нокти. Уникална характеристика на мрамор е уникална, има майстор няма да може да повтори си и съща работа два пъти.

В дизайна мраморен маникюр е интелигентна комбинация от различни цветове, а напротив, разнообразие от нюанси носи в себе си уникалност и неповторимост на собственика на този стил. Ще отбележа, мрамор работи и като 1-ви за нокти и всичко, няма смисъл Overkill и по вулгарност.

Лунна

Лунен маникюр-това е един вид обърнати с главата надолу френски. Дупка с формата на месеца в долната част на нокътната плочка и ще отговаря на всяка дължина и форма. В днешно време стана популярна не дупка, а триъгълник, момичета, все по-често използват този стил в дизайна на нокти.

Сега на мода лунен маникюр с кристали и мъниста, и често вариант нокти за бала и на сватбата. Ще отбележа, притежателите на къси нокти трябва да знаете, че лунен маникюр визуално укорачивает малко нокътната плоча и ги прави по-малко дори и в ширина.

С кристали

Кристали винаги са били популярни, но техният брой зависи от очакваното събитие. Разбира се, тези декорации са подходящи и за дълги и къси нокти. В ежедневния живот, идеален за използване на кристали става само 1-2 нокти, техните размери се избират индивидуално, както и местоположение.

Повече от 2 на ноктите, изпъстрени с кристали, както се предполага, на всяко събитие, празник и тематична парти. Кристали, перфектна комбинация от черно и червено, но, за съжаление, не е в стила на работа.

Камимусуби

Camerabike стил конфети, декорации, включващи само няколко ноктите. Изпълнява се предимно за отдих, но също така може да изгрее на ноктите си и в ежедневието. Този маникюр е особено популярен през есенно-зимния сезон, особено в светли нюанси. Въз основа На цвета ще червено, бордо, зелено, лилаво и други наситени цветове в палитрата.

Специалистите препоръчват да използвате camerabike в честването на Нов 2020 г., защото с такъв дизайн, както винаги, да изпълняват празнично настроение и забавление на важен коледен период.