женски тайни

маникюр

Модерен маникюр бизнес-2020: 100+ вкусни идеи за бизнес стил в офиса

Изискан красив маникюр е важен не само в луксозните вечерни образи. Дизайн на ноктите играе толкова важна роля в бизнес изображения. Въпреки строгите рамки на бизнес ноктите изкуство, има много идеи за декорация на ноктите, който ние сме щастливи да споделим нашия подробен преглед.

Бизнес маникюр е достъпна за всички и сдържаност, но в същото време изглеждат интересно и привлекателно. В нашето ревю ще ви запозная с креативните и необичайни дестинации в бизнеса маникюр, който вие така или иначе ще изглежда уместно и модерно.

Модерен бизнес маникюр 2019: стил тенденция офиса

Модерната жена-това е симбиоза успешна бизнес дама, любяща домакиня и прекрасна майка. Тя трябва да бъде в състояние да се справят с най-трудните дела и предизвикателства на живота, и разбира се, намирането на време за собствена реализация.

Изображение бизнес жените в много отношения се развива поради атрактивните и добре поддържан външен вид, увереност в себе си, комуникативни качества. Така че за зает дама, така че е важно да отделите време, за да се грижи за дръжки.

Класически офис маникюр бизнес френски 2019

Френски маникюр – това е посоката, в която вярно и е винаги търсено, не само в дизайна, но в празнични и неформални. Тъй като модерен жени, че те не искали да се разделят с френски, всеки път като я допълват дизайн и декоративни елементи, като кристали, пайети, захар, магнитни пигменти, и т.н.

В новия сезон на френски маникюр не отдава своите позиции и специалисти препоръчват да се създаде ноктите необичаен за Нокти изкуство, където основно е под формата на „усмивка“ и цветова гама. В тенденции на дизайна с черен ръб на ноктите, ноктите в сплъстената изпълнение в комбинация с прозрачни дымчатыми лакиран дизайн с меки кремави, розови нюанси. Якето е в тази цветова палитра ще бъде чудесен завършек на стилен официална бизнес изглежда.

Модерен градиентный маникюр за деловата жена 2019

Отлично решение за съвременния бизнес стил, омбре дизайн с гладки и толкова плавен преход от един цвят лак на друг.

Стилен бизнес омбре маникюр 2019 представена оригинална нокти произведение на изкуството с диаманти, хоризонтални и вертикални конструкции на наклон с помощта на 2 или повече нюанси. Фиксирани и делови елегантно изглежда маникюр в пастелни цветове, стилен сив и приглушени нюанси, които изглеждат непритязательно и в същото време ефективно.

За създаване на наклон маникюр използват захар, пигмент на прах. Да се подчертае омбре-това не е целият пръст, а само няколко геометрични форми в няколко ноктите.

Стилен геометричен маникюр за офиса и бизнес срещи

Първото нещо, което идва на ум, когато става въпрос за бизнес-маникюр-това е прост, прост дизайн и минимум декор. Дизайн на ноктите с геометрия-това е точно това, от което имате нужда в съвременния бизнес дама и да се чувстват уверени и привлекателни във всяка ситуация.

В дизайна на тренда с отрицателно пространство, фини линии сребро или контрастен цвят. За да придадат лекота и мекота, дискретни бизнес маникюр използвате гланц или пайети, „разходка“ в ноктите си с фолио, като по този начин създава тренд и мега-популярна през 2019 г., дизайнът е в стил „счупени стъкла“. Всичко това ще ви помогне да направите своя дизайн по-интересен и елегантен.

Тенденцията матиран маникюр 2019: най-добрите идеи за забавна нокти

С помощта на матиран гел-лак ще направи ноктите изкуство, прекратяване и притегателен чар. Дами, уморени от гланцови повърхности, с радост представят на своите ноготках и великолепен Кралски изискан дизайн в сплъстената изпълнение, съчетавайки ги с геометрични, флорални мотиви.

За фирмите да използват матиран лак за нокти синьо, синьо-сиво, пудровый, бежов цвят, гарниран с 1-2 нокътя от един прост чертеж, геометрия, шаблон, оригами, минимализъм. Строго гледа интересни и маникюр в черно-бял, където черно се използва за изобразяване на картини в хаотичен ред.

Тенденцията мраморен маникюр 2019: идеален за бизнес лук

От различните варианти за маникюр бизнес трябва да се обърне специално внимание на мрамор дизайн. Нийл-арт-това готини модели, които имитират естествени шарки от камъни. Този вариант се вписва идеално в бизнес лук, изглежда привлекателно и модерно.

Използва за създаване на нийл арт бял лак гел с черни шарки, оригинални сиви и розови модели в пастелни цветове. Мраморен маникюр изглежда идеално в комбинация с френски, пайети, ленти от фолио.

Стилен бизнес-маникюр с негативно пространство 2019

Още едно нововъведение-2020 г., която постепенно премина в списъка с тенденция за нокти изкуство 2019. Маникюр с негативно пространство оригинално изглежда в комбинация с бял и прозрачен лак, черен, сив и розов цвят. Небоядисана парцели за нокти ще ви помогне да освежите бизнес Нокти изкуство, изравнява тяхната простота и лекота.

Оригинален маникюр с фолио: стилни идеи за бизнес Лука

Лудост блестящи повърхности, сребро и злато блясък се отразява в бизнес маникюр. Разбира се, използват пайети в бизнес лук не винаги е необходимо, така че модата реши да ограничи стилен нийл-арт с фолио.

За да се създаде такъв елегантен дизайн на всяко момиче. За това е необходимо за покриване на ноктите с гел-лак е светло или пастельного оттенък, мните парче фолио и промакнуть му по повърхността на ноктите. В края на краищата те ще останат първоначалното впечатление, което на всеки пръст ще изглежда уникално.

Бизнес-маникюр: снимки-избор на оригинални и нови идеи 2019

Офис и бизнес маникюр постепенно се променя, има истински дестинации, които дори и в умерени тонове изглеждат привлекателни. Ние ви предлагаме голям избор на фото-идея за стилен маникюр, който може да използвате, за да създадете свой собствен уникален нийл-арт.

Бизнес маникюр отдавна е престанал да бъде скучни и безлични. Днес на деловата жена иска да изглежда модерно и стилно, дори и на работното място, затова винаги търся нови идеи за собствена реализация. Уверен в себе си жена с красив и модерен маникюр, какво точно иска да види работодателят, съпруг и деца.