женски тайни

маникюр

Модерен маникюр есен 2019-2020 – стръмни новости есента

Въпреки факта, че много от есента изглежда сива и тъжната, ние ви предлагаме най-ярка и стилна модните възможности за маникюр за есен 2019-2020, които ще въодушеви и вдъхнови за нови невероятно красиви идеи за нокти.

Модни тенденции за маникюр любителите на есента оферта 2019-2020 красив дизайн на ноктите, много интересни и оригинални решения.

През есента сезон значение черен, сив, бордо, тъмно син и тъмно зелен лак за нокти значително се увеличава, обаче, това твърди маникюр през есента трябва да бъде разреден рисунки, ефекти и декорации.

Мраморни нокти, метални пране, наклон и котешко око, ефект кракелюра и мъгла ще помогнат за разнообразяване на маникюр за есен. Освен това, тези модни тенденции в маникюре на есен като отрицателното пространство, минимализъм, геометрия, щанцоване и етикети.

Избор на снимка новости и най-стилните и красиви варианти за есенен маникюр 2019-2020, искам да благодаря на капитана ноктите на услугата за тяхната работа.

Примери падането на дизайна, те споделят с нас, за пореден път доказват, че перфектният маникюр-това е изкуство, което изисква любов и въображение.

Това е време за нас, за да ви представи, как ще изглежда най-модерния маникюр за есен 2019-2020, и какви възможности за есенния дизайн нокти, ние ще се радваме да се носят на техните дръжки тази есен.

Златна есен ноктите

Красива златна есен маникюр 2019-2020 стават особено актуални. Има възможности и за специален повод, например за есенен маникюр с модел от страз и пайети, и по-прости модели за всеки ден, отдавайки се на една от украса на Златен пирон.

„Златна“ есен-това също е свързано с падането на листа. Ярки многоцветни есенни листа ще бъдат подходящо допълнение маникюр през есента.

Листата могат да рисувате по ноктите си от различни начини. Това може да бъде етикети, плъзгачи, с готов снимката, кристали или формоване под формата на листа и, разбира се, красиви снимки с помощта на четка.

Проекти на тема „Златна есен“ ще се превърне в оригинален дизайн с парчета позлата, които могат да се допълват със стилен геометричен модел или прост модел.

Момиче есента на ноктите

Нов есенен маникюр 2019-2020 се превърна в очарователна и необичайни рисунки момичета на ноктите си. Фокус такъв маникюр за есен ще бъде лицето на момичето, показана на едно стъбло.

Красив красиво лице с добре закръглени черти, изглежда незабравимо и много красиво. Тези есенен маникюр трябва да се вярва само на добрите майстор. Освен това, можете да използвате същите плъзгачи с готовата фигурка.

Да се допълни с модерен маникюр есен-момиче, пайети и модели на света. Тези дизайн есента изглежда по-добре на дълги нокти, като най-нокътната плочка предлага повече възможности за творчество.

Матиран маникюр за есен

Модерен матиран лак за нокти актуални през всеки сезон. Характеристика на мат, лак за нокти есен 2019-2020 стомана рисунки в матова версия.

Ако преди на мода беше да се съчетаят матиран лак за нокти и няколко пирони с гланцово покритие, но днес най-популярният вариант на маникюр за есен-матиран маникюр с матирано модел.

Тези дизайн есента изглежда здраво и много стилно. Допускат контрастните комбинации матови нюанси, с различни рисунки и модели. Голямо матиран лак за нокти на есен ви ще бъде посрещнато със сив оттенък, който е подходящ за всякакъв вид дизайн ноктите.

Пейзаж рисунки в маникюре есен

Ако не можете да изберете, какъв модерен маникюр през есента да направя, опитайте оригинални версии с участието на есенния от градския пейзаж.

Тези миниатюрни фигурки изискват специални умения. Но след като видя на ноктите тази есен маникюр 2019-2020, вие ще бъдете възхитени. Идеи за есенен маникюр, Пейзажна снимка да се включи някоя интерпретация – на есенен парк, Изглед от прозореца, гора, градина, плаж на езерото, и т.н.

Задължителен елемент на такъв ландшафтен дизайн ще есенните дървета в жълти и червени и оранжеви цветове.

Забавни животни в маникюре на есен

За повдигане на настроението на есенните дни ще модерен маникюр есен 2019-2020 със забавни и красиви птици и животни. Много готини рисунки на животни за нокти есента може да бъде много различна.

Ако искате по-дискретен маникюр за есен-модел — куче, котка или лисица да представят изискан и елегантен силует. Този вариант есенен маникюр, вие спокойно можете да отидете в офис или за допълване на вечерта начин.

За забавление всеки ден маникюр есен костюм фурри-корем птици, и е особено смешно сънливи sowosky. Тези, попадащи маникюр никога не е скучно и винаги радва окото.

Супер нов лак за нокти за есента 2019-2020 — снимка идеи за модерен и оригинален дизайн на есента ноктите