женски тайни

маникюр

Модерен матиран лак за нокти: тенденции, новини, дизайн идеи

Матиран маникюр придобива своята популярност през последните години, но все още е на мода и на.

Bright matte маникюр изглежда много нежна и в същото време доста елегантен и строг.

Сега има голям избор на нюанси, дизайнерски идеи, които ще се харесат на модата.

Тази година на мода да комбинирате различни комбинации. Например: матиран маникюр с лъскави пайети и камъни в матиран лак, изглежда много странно матиран лунен маникюр.

Важно е да запомните, че за да се създаде модерен мат, маникюр, идеално гладка повърхност на ноктите с лак мат ще подчертае всяка кочку и неправилни форми на ноктите.

Изискан матиран маникюр има редица предимства:

• по-добре поддържани ръце.
• лесно нанасяне;
• гладко покритие с първия слой;
• бързо съхне (не повече от 2-3 минути);
• да не се прилага на най-горния слой.

Матиран маникюр лесно може да се направи у дома. Сега не се нуждаят от боядисване на нокътната плоча гланц лак първо, а след това дръжте ноктите над пара, за да се получи красиво матово дизайн, достатъчно е да купите в специален магазин матиран лак, който се нанася в завършването на маникюр, и се наслаждавайте на весели нокти без много труд.

В магазина има огромно разнообразие от цветни матови нюанси за всеки вкус, така че матиран маникюр просто да се направи в домашни условия, ще бъде много необичайно и модно.

Но ако обичате различни шарки, цветя и други чертежи, за да се създаде интересен матово маникюр ще ви помогне специален стикер.

Така че вие ще получите матиран лак за нокти, не е нужно да харчите много пари и ценно време, за да посетите ноктите салон.

Матиран лак за нокти: избор на цветове и форми на ноктите за перфектен образ

При избора на цвят, трябва да знае, какъв тон да отидеш, и че ще направи вашия поглед скучно и безинтересно.

Матиран маникюр изглежда изгодно, като в неутрални цветове и ярки, пъстри цветя.

За casual модерен матиран лак за нокти е препоръчително да се използват светли или тъмни лакове: бежово, бледо розово, праскова, тюркоаз, мента, сив цвят, марсала, черен.

Между другото, матиран тъмен маникюр изглежда по-елегантно и сдържано, отколкото гланц и това ще бъде подходящо за ежедневна и вечерна начин.

Момичета, които искат да покажат своята индивидуалност, може да се използват ярки и смели цветове: червено, оранжево, зелено, синьо, фуксия, лилаво и други.

Важното е да не се прекалява, защото матиран маникюр трябва да допълват вашия имидж, а не да го развали.

В матиран маникюр изглеждаше ухожено и са подходящи за всяка ситуация, вие трябва да използвате квадратни, овални и с форма на бадем.

Не се препоръчва да се използва „скосени“ или „стилизуясь“ форма, тъй като това може да бъде доста непрактично, но за еднократна употреба на тези форми е, по принцип, е приемливо.

Матиран лак за нокти: тенденции и дизайнерски идеи

Ако сте решили, че сега трябва да изберете дизайн матиран лак за нокти.

Сега дори и най-труден за тях момичета, който може да завърши с дизайн. Избор на матиран маникюр, важното е, че той е бил свързан с един или друг начин, тогава вие ще бъдете винаги модерни, елегантно и в никакъв случай няма да остане без вниманието както на жените, така и мъжете.

Тази година изглежда много естествено комбинация от матирана и лъскава лак. Това може да бъде лъскава фигура на матирана или обратното.

Тази комбинация е много подходящ за ежедневна употреба, като матиран маникюр е много лесен за изпълнение и дълго ще продължи своя собственик.

И ако ще се придържаме малко блясък или камък, този матиран дизайн комплимент към всяка лук вечерни елегантни момичета.

Матиран френски маникюр също ще бъде актуален през тази година, но за да не е скучно, може да се различават: да горната ивица лъскава. Този курс ще изглежда много красиво и естествено, но, че той все още е луксозен, можете да добавите и малко мъниста.

В матиран маникюр е лек и ефирен, може да се добави като украса, така наречените „капчици“.

Това е много проста техника, която възпроизвежда ефекта на дъжд на матиран фон. Това е матиран маникюр много интересни. С него вие ще се чувствате кралица.

Това е много лесно да се направи на мат маникюр с геометрични фигури. Този дизайн изглежда невероятно стилно и необичайно. Можете да използвате различни цветове и различна форма на ноктите, тъй като този проект ще бъде подходящо за всяка комбинация.

Ние не трябва да забравяме-важното правило, с помощта на матиран лак – не прекалявайте с декоративни елементи.

През тази година се превърна в популярен матиран маникюр с прах. Това е нова тенденция, която ви позволява да направите вашия маникюр произведение на изкуството.

Той изглежда много мек и в същото време във въздуха. Това е матиран маникюр радва окото и продължава достатъчно дълго. Не трябва да бъде украсена с пайети, както е било твърде много.

Сега често се използват матиран лунен маникюр. Той е лек, прост, но в същото време прекрасно и на дълги нокти.

Полукръг в основата можете да украсите в офиса на искри или камъчета, така че това ще бъде много красива и ще изглежда добре във всеки случай.

Цвят на матиран лунен маникюр необичайно външен вид, както на дълги, така и къси нокти.

Можете да комбинирате всички цветове и нюанси, и може да бъде в съчетание с оригинални вариации на стила.

Той изглежда много модерно и дръзко, така че не всяко момиче има такъв матиран маникюр по ваш вкус.

Ако ви харесва строг, но в същото време стилен и елегантен матиран маникюр, можете да нанесете лак за нокти в един тон, или чрез добавяне на пайети, кристали, дребен бисер.

Такива варианти ще допълва вечерния образ и са подходящи за светски партита, за работа, за почивка или всяко друго място, където може да бъде.

Без значение какъв цвят и дизайн матиран лак за нокти не сте избрали, той ще изглежда страхотно на всяка дължина на ноктите. За да допълнят вашия матиран маникюр матово червило.

Матиран лак за нокти: повече от сто идеи красив дизайн, с матирано покритие