женски тайни

стил

Модерен педикюр: снимка на дизайна на ноктите на краката

Дизайн на ноктите на краката сега се счита за същото изкуство, както и създаването на нови прически, колекции от дрехи. В нокътната индустрия има някои модни тенденции, които се променят всяка година. Ще ви разкажа за това как педикюр сега в тенденция. Над 20 снимки педикюр ще демонстрира модерен дизайн ноктите на краката си.

Основните тенденции украса

Нокти – актуален дизайн, разбира се, независимо от времето на годината. Лятна мода в различни геометрични линии: прави, зиг-заг, прилагани успоредно или асимметрично. Интересно да видим прекъснати линии, изготвени на цветна основа с различни цветове (виж снимката-педикюр с дизайн нокти на краката).

Снимка педикюр

Снимка педикюр

Педикюр дизайн нокти

Педикюр дизайн нокти

Някои предлагат да украсят педикюр с пайети с различни форми: кръгли, една сълза форма, с ясно изразени ръбове или почти пълна липса. От своя страна, кристали имат богата цветова гама: от прозрачни цветове до наситени.

Ноктите дизайн

Дизайн на ноктите

Летен педикюр снимка

рисунки върху нокти

За да се създаде необичаен педикюр, можете да използвате специални пигменти, предназначени за нокти. С тяхна помощ, като се има предвид обемът на линии или на модели. Изглежда добре лак за нокти, Ако ще ви постави в черен или червен цвят, а върху него се прилага шаблон сребрист цвят пигмент. За да се постигне същия визуален ефект с помощта на лак-това е много трудно, тъй като той рисува обикновените линия или докосва.

Какъв дизайн педикюр сега на мода (снимка примери)

Педикюр снимка

Дизайн ноктите снимка

Изображения и ярки цветове в тенденция. Розов, син, бял, жълт, зелен, син и други цветове ще важи страхотно на пръстите. За да даде израз за педикюр, да се направи модел в контрастен цвят. С такъв дизайн ноктите вие ще бъдете кралица на плажа. Популярни изображения като имитират цветя или орнаменти. Естетически изглежда малко пайети, се прилага под формата на линия.

Педикюр с кристали

Педикюр с кристали снимка

Лунен педикюр

Педикюр с розов лак

Тенденцията е в френски педикюр и неговите вариации. Класически вариант, където светли ивици боядисани край на нокътя. Други тълкувания, например, на френски „обратното“ (лунен педикюр), когато визуално отличителен дупка на един или на всички пръсти.

Дизайн ноктите снимка

красив педикюр за лято

Педикюр с морска тематика

Снимка дизайн педикюр с кристали

Оригинална декорация на ноктите педикюр. За декор използвани пигмент, фолио, пайети, мъниста с различни форми и размери. Специално внимание се отделя на нокът на големия пръст, тъй като площта на повърхността ви позволява да се прилага фигура на висока сложност. Тенденцията не е само цветя, орнаменти и ломаные линия. Особен шик – морски мотиви: променлив бели и сини ивици а-ла-моряк, котва, се съставя и имитация на котвената верига. Също така на мода Педи-решетки, с комбинация от розов и черен, телесен и сребристи цветове. Освен това, решетки не се дърпа по права линия и точка с различни диаметри, които могат да бъдат приложени в цвят пигмент, за да се създаде даден том. Този метод се използва за украса на самотен.